Προς το περιεχόμενο

kfoynt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    368
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kfoynt

  • Ημερομηνία γέννησης 20/07/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kfoynt's Achievements

  1. Παπάρια, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα γίνει. Θα πέσει πολύ regularion για AI (ότι και αν σημαίνει αυτό) τα επόμενα χρόνια.
  2. Lite coin statistics https://bitinfocharts.com/litecoin/ Visualization όλων των συναλλαγών: https://bitinfocharts.com/litecoin/visualization.html Κάποιοι φαίνεται να πούλησαν φέτος τα νομίσματα που είχαν πάρει το 13 και έβγαλαν τρελό χρήμα.
  3. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή 5% ειναι sellers και το υπόλοιπο είναι buyers. Το ίδιο το Ethereum. Το litecoin έχει 20% sellers και ακούγεται λίγο πιο ισορροπημένο. Επίσης άλλη μία παρατήρηση, χθες ανέβηκε η τιμή του Bitcoin 3-4 χιλιάδες δολάρια και έπεσαν τα περισσότερα μεγάλα νόμισματα. Σήμερα ανέβηκαν πολύ τα άλλα νομίσματα και έπεσε 3 χιλιάδες το bitcoin. Φάνηκε λίγο σαν κάποιοι να κάνουν speculation και να επωφελήθηκαν από την διαφορά στις τιμές. Βέβαια όλο αυτό φέρνει κόσμο στην αγορά και φαίνεται να υπάρχει ένα ανοδικό trend. Μέχρι να έρθει σε κάποια ισορροποία όλο αυτό κάποιοι (λιγοι) θα μαζέψουν πολύ χρήμα από τον απλό κοσμάκι. Πάντως check2fire, αν αγόρασες το 2013, η συμβουλή μου θα ήταν μην είσαι άπληστος, πούλα σύντομα και βάλε τα fiat στην τσέπη. Ή ακόμη καλύτερα, πούλα τώρα, πάρε fiat και επένδυσε σε αντικείμενα που έχουν αξία αυτή τη στιγμή για εσένα. Ενώ η τεχνολογία είναι απίστευτη, νομίζω είναι νωρίς ακόμη για να αποδηχθεί η αξία της και η ανόδος στις τιμές είναι speculation. Ένα στοίχημα που θα χάσουν φυσικά όλοι μικροί επενδυτές καθώς δεν έχουν ούτε τη γνώση ούτε το χρόνο για να το κάνουν σωστά. Btw, έχω διαβάσει white papers από bitcoin, Ethereum και έχω παρακολουθησει ένα κάρο σεμινάρια για την τεχνολογία. Το μόνο που μένει είναι να αρχίσω να κάνω και developing μία ICO .
  4. Όντως, δεν διάβασα το πραγματικό άρθρο, αλλά με βάση το insomnia τα δεδομένα που χρησιμοποίησαν ήταν τεχνητά. Πόσο θα πέσει η ακρίβεια άραγε σε πραγματικά δεδομένα που θα είναι γεμάτα "θορυβο"? Γενικά το πρόβλημα με το deep learning είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια μαθηματική εξήγηση για το τι ακριβώς μοντελοποιεί. Σε αυτή τη φάση φαίνεται να είναι trial and error και pure engineering. Τουλάχιστον φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά σε συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως image segmentation. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να βασίσω τη ζώη μου πάνω σε τέτοιες τεχνικές.
  5. Το ps4 μας απλά είναι για σκονίζεται. Πήραμε switch day 1, και έχω παίξει περισσότερες ώρες σε μισό χρόνο από ότι σε 3 χρόνια με ps4.
  6. Να βγάλω και εγώ τη χολή μου εδω μέσα Μικρομεσαίοι αποφασίζουν, μικρομεσαία χώρα έχουμε.
  7. Το σχολείο ήταν κλειστό εκείνη τη μέρα! Μέναμε στο διπλανό σπίτι και τον είδαμε.
  8. Έχω δει παιδί να ασελγεί σε κάγκελα σχολείου
  9. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο bruteforce. Δηλαδή να κάνεις όσες περισσότερες αιτήσεις μπορείς σε αντικείμενα που σου αρέσουν για USA και για Ευρώπη. Κοίτα για πανεπιστήμια που δίνουν υποτροφίες ή που δεν εχουν καν διδακτρα ή έχουν χαμηλά δίδακτρα. Υπάρχουν αρκετά τέτοια στην βόρεια Ευρώπη. Πάρε ένα ένα τα ιδρύματα από Ελλάδα που δίνουν υποτροφίες, υπάρχουν πάρα πολλά! Για να είναι πετυχημένες οι αιτήσεις ίσως είναι χρήσιμο να έχεις και unconditional offer από τα πανεπιστήμιο. Αν και έχεις αξιοπρεπή βαθμολογία, δεν είναι αρκετά υψηλή και μάλλον θα φας πόρτα από Ελληνικά ιδρύματα. Εκτός και αν βρεις κάποια που πάνε με γεωγραφικά κριτήρια κτλ. Εσύ όμως θα πρέπει να δοκιμάσεις. Btw, αν μπορείς να ξαναδώσεις κάποια μαθήματα για να βγάλεις πάνω από 8 κάνε το. Θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες σου να πάρεις υποτροφία από Ελλάδα. Όλα αυτά απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά άμα είσαι οργανωμένος θα τα πας μια χαρά. Τέλος, δεδομένου ότι δεν έχεις και πολλά χρήματα θα σου πρότεινα να μην βάζεις περιορισμούς του στυλ "θα ήθελα να εργαστώ εκεί που θα σπουδάσω". Σκέψου επίσης ότι το αντικείμενο σου είναι ήδη λίγο περιοριστικό γιατί δεν υπάρχουν και πολλές κοινωνίες/περιοχές που αξιοποιούν τις γνώσεις σου. Άμα αρχίσεις να βάζεις τον ένα περιορισμό μετά τον άλλο θα ξεμείνεις από επιλογές.
  10. Φιλάρακι, ευχαριστώ. Γελάω κανένα 10λεπτο τώρα με την γυναίκα μου. Όσο για το βίντεο, δεν ξέρω τι είναι τέχνη και δεν με νοιάζει και πολύ για να να πω την αλήθεια. Πάντως γέλασα πολύ όταν το είδα! Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ εδώ στο σπίτι
  11. kfoynt

    Υποψήφιος Διδάκτορας

    Αν το συνέδριο που θα κάνεις submit σου ζητάει να βάλεις αυτή την πληροφορία, τότε βάλε PhD candidate ή student ή ότι λένε οι οδηγίες. Διαφορετικά το όνομα σου αρκεί. Affiliation ειναι το πανεπιστημιο και το τμημα στο οποιο είσαι μέλος.
  12. Χωρίς να είμαι και expert . Υποθέτω ότι στην Ευρώπη οι γυναίκες δεν βλέπουν και πολύ πορνό και τα αποτελέσματα επηρεάζονται περισσότερο από λεσβίες που βλέπουν λεσβιακό.
  • Δημιουργία νέου...