Προς το περιεχόμενο

kostbab

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostbab

  • Ημερομηνία γέννησης 14/11/1973

kostbab's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. kostbab

    Επιλογή Android TV Box

    Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις κάτι υπ'οψιν σου που το wifi του να είναι τόσο ισχυρό όσο του tablet μου: LG G Pad 8.0" 4G ή έστω του κινητού: samsung s advance ? Εννοειται πως ψάχνω την οικονομικότερη λύση. Σύμφωνα με τον φίλο Site: xristosk με αυτό το μηχανάκι θα έχω θέμα.
  2. kostbab

    Επιλογή Android TV Box

    Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω μια συσκευή για α. περιήγηση στο internet και youtube b. streaming απο sites όπως π.χ. sportlemon c. παιχνιδακια απλά π.χ best fiends Η σύνδεση θα είναι μόνο με wifi άρα αυτό είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει. Έχω καταλήξει στο cs918 με 47$ Site: box και για ποντικι πληκρολογιο Site: link2 Τι λέτε? Θα με καλύψει? οποιαδηποτε πρόταση δεκτή και για box και για πληκτρολόγιο. Υ.Γ Τα stick τα παρέκαμψα γιατί (χωρίς πραγματικά να γνωρίζω) θεωρώ ότι λόγω μεγέθους κεραίας θα έχω καλύτερο σήμα στο wifi με ένα box. Και γι'αυτό δέχομαι οποιαδήποτε παρατήρηση
  3. Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, και επειδή με εσάς εδώ μέσα βρήκα την χαρά μου , λέτε να δουλέψει ο παρακάτω συνδυασμός ώστε να κοτσάρω και τα 5.1 του υπολογιστή και να έχω και home cinema? ( στα χαρακτηριστικα αναφέρει για σύνδεση με υπολογιστή), http://www.ebay.co.u...item337884bfe7 , και, http://www.ebay.co.u...=item337e2c473b , (έρε θα γίνει χαμός)
  4. Όντως κορυφαία η κατάσταση. Παρεπιπτόντως το rc11 θα έλεγες ότι είναι πλήρως λειτουργικό ή έστω ότι σε βολέυει να κάνεις τη δουλειά σου άνετα σε σχέση με πληκτρ. και ποντίκι? Βασικά στο youtube φαίνεται ότι κάπως κάνουν μεγάλες κινήσεις όσοι το χρησιμοποιούν και σαν να "βαράν" στο γάμο του καραγκιόζη. Να ξέρεις ότι η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί σε λίγο, βαριά αύριο πρωί παραγγέλνω. Επίσης πολύ designάτο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, και η κάρτα 0.99 λίρες???? Τι να πω, πολύ δημοκρατικό το ebay. Eυχαριστώ πολύ για τις προτάσεις ειλικρινά.
  5. Τι είπες τώρα, μου έφτιαξες την μέρα, ρε να μην το σκεφτώ. Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Δηλαδή τώρα πάμε για media center ολοκληρωμένο με ( 39ε το 808 + 5 με 10ε η κάρτα ήχου + 5ε το usb hub + 20ε ασύρματο πληκρολόγιο και ποντίκι + 5ε έξτρα κεραία για το wifi αν δεν πιάσει η μόντα του yianni_1) = 70 με 80ε στο περίπου. Σαν πολύ καλά δεν είναι για να είναι αληθινά? Μήπως δεν πρέπει να έχω και πολύ μεγάλες προσδοκίες, και ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις?
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και για τον κόπο σου. Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του 808. Βασικά το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι αυτά τα στικάκια δεν έχουν αναλογική έξοδο ήχου έστω και σε jack , πράγμα που θα μου άρεσε γιατί θα αξιοποιούσα και έναν παλιο ενισχυτή στέρεο που έχω από παλιά (κι απ'τη μύγα ξύγκι που λέμε και στα highlands). Βέβαια η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, 50 δολ. ούτε 39 ευρώ. Με βλέπω να το παραγγέλνω εκτός αν άμεσα βρω κάτι που να με καλύπτει και για ήχο έστω στέρεο. Ευχαριστώ και πάλι yiannis
  7. Ερώτηση προς yiannis_1. Μήπως μπορείς να μας παρουσιάσεις λίγο τη μόντα που έκανες και αν γίνεται να μας πείς που βρήκες τα υλικά και τι υλικά είναι αυτά? Στην φωτογραφία που παραθέτεις φαίνεται ότι χρησιμοποιείς διαφορετική κεραία από αυτή του link που δίνεις. Επίσης ξαναπές λίγο αν έχεις το 802 ή το 808. Έχω διαβάσει όλο το θέμα 3 φορές και δεν την παλέυω να το ξαναδιαβάσω 4η, ειλικρινά. Εγώ αυτό που κατάλαβα πάντως είναι πως με αυτή την "επέμβαση" έχεις απροβλημάτιστο wifi για σερφάρισμα και γενικά για πρόσβαση στο ιντερνετ. Το wifi για ταινίες εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εφόσον η αναπαραγωγή από την usb θεωρείται απροβλημάτιστη. Επίσης θα ήθελα την γνώμη όλων σας για μια περίπτωση που έχω δει κάπου, http://www.ebay.com/itm/230868202348?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 , τι σας λέει?
  • Δημιουργία νέου...