Προς το περιεχόμενο

kate23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    274
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με kate23

  • Ημερομηνία γέννησης 02/03/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Reading, Gaming.

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.962 προβολές προφίλ

kate23's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

546

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ! Τα τσεκάρω και έπειτα αποφασίζει η ίδια σχετικά με το budget.
  2. Ναι, όντως, και για αυτό κόλλησα κι εγώ. Διαθέτει μέχρι 2000 γιατί θέλει να έχει έναν υπολογιστή στον οποίο θα μπορεί να δουλέψει. Θα είναι για freelancing (γραφιστική). Κυρίως Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere.
  3. Καλησπέρα! Θέλει μια φίλη υπολογιστή για χρήση Adobe οπότε μου ζήτησε βοήθεια. Παρόλο που ξέρω κάποια πράγματα, επειδή δεν ασχολούμαι με ότι νέο βγαίνει, ζητάω τα φώτα σας. Ποσό που διαθέτουμε : 1000-2000 Χρήση υπολογιστή : Photo & video editing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe (κυρίως Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Χρειάζεται Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Χρειάζεται πληκτρολόγιο (ασύρματο) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο: Windows Να σημειώσω πως δεν χρειάζεται το πληκτρολόγιο να ειναι στην τιμή και επίσης windows μπορώ να της περάσω εγώ στην τελική. Την συναρμολόγηση φοβάμαι οπότε σίγουρα θα χρειαστεί να την κάνει το μαγαζί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Λυπάμαι που θα γίνω γραφική αλλά... Ευχαριστώ TS! ❤️
  5. kate23

    Αγορά smartphone με paypal

    Κατάλαβα, παιδιά! Ευχαριστώ πολύ
  6. kate23

    Αγορά smartphone με paypal

    Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό με πληρωμή μέσω paypal αλλά δεν βρίσκω κανένα μαγαζί στο skroutz να δέχεται paypal. Παλαιότερα σπάνια δεν θα έβρισκα. Έχει αλλάξει κάτι; Έχετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνετε; Ευχαριστώ!
  7. kate23

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Stardew Valley 50% προσφορά (στα 6.99€) για 4-5 ακόμη ώρες στο steam.
  8. kate23

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Free to play for a limited time (μέχρι 30/03) το πρώτο επεισόδιο του The Council στο steam.
  9. Συμφωνώ! Δεν το είχα δει καν το παιχνίδι αλλά λόγω περιγραφής και περιεχομένου (τρελαίνομαι για steampunk) το έχω βάλει πολύ ψηλά στη λίστα μου! Ευχαριστούμε @dpolal
  10. Τι πιο ωραίο από ένα τέτοιο deal Παρασκευή βράδυ! Ευχαριστούμε TS!
  11. Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θα εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας και θα ρωτήσω εδώ. Μέχρι πότε είναι η καταβολή του επιδόματος αδείας καλοκαριού;
  12. Μόλις πήρα κι εγώ από ένα μπλουζάκι για μένα (Doctor Who) και για τον φίλο μου (Fullmetal Alchemist) και μπορώ να πω ότι ζορίστηκα πολύ να διαλέξω μόνο ένα μιας και μου άρεσαν πάνω από 15 σχέδια! 😮 Αν είναι όσο καλές λέτε πιστεύω πως θα το τιμήσω ξανά το site.
  13. kate23

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Όντως! Μόλις το πήρα γιατί μου άρεσαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια
  14. kate23

    Προτάσεις βιβλίων

    Να 'σαι καλά για την ενημέρωση. Ήθελα να αγοράσω τη Θεογονία εδώ και λίγες μέρες οπότε μου ρθε κουτί!
  15. Moon Hunters Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έπαιξα co-op με τον φίλο μου και σίγουρα έδρασε θετικά στην τελική μου άποψη. Ξεκινώντας, διαλέγεις έναν από τους 4 χαρακτήρες που έχει ξεκλειδωμένους και βλέπεις ένα πανέμορφο intro της ιστορίας. Έπειτα, συμβαίνει κάτι storywise και μαθαίνεις πως έχει χρόνο 5 ημέρες για να επιβιώσεις και να "λύσεις ένα μυστήριο". Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα που μπορείς να διαλέξεις για να περάσεις σιγά-σιγά τον χρόνο που σου απομένει, με διαφορετικά τερατάκια για να παλέψεις και skills να μάθεις. Επίσης, κάνεις interact με NPCs όπου βλέπεις πως οι επιλογές που παίρνεις έχουν αντίκτυπο στο χτίσιμο του χαρακτήρα σου αλλά και των υπολοίπων που βρίσκονται μαζί σου αν παίζεις co-op. Δεν είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά διασκεδαστικό για να περάσεις μερικές ώρες μόνη ή με παρέα. Το πρώτο playthrough μας πήρε 90 λεπτά και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε πάρα πολύ ο κόσμος (ήθελα να ανακαλύψω και την παραμικρή γωνία του χάρτη), το artwork στα cut scenes και η μουσική. Η ιδέα γενικώς του παιχνιδιού είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και εγώ δεν είχα παίξει ξανά παιχνίδι που ο στόχος είναι να μπαίνεις ξανά και ξανά τόσο σύντομα στον ίδιο κόσμο για να ξεκλειδώνεις ήρωες ώστε να μαθαίνεις τις δικές τους ιστορίες (εκτός αν μου διαφεύγει τώρα). Παίξαμε και 2η φορά αλλά έπειτα από αυτήν μπορώ να πω πως ο ενθουσιασμός μου έπεσε λίγο αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι το οποίο σκέφτομαι ακόμα μετά από μερικές μέρες και θα ήθελα να παίξω ξανά για να ανακαλύψω περισσότερο κομμάτι της ιστορίας. 8/10 από εμένα. Το είχα πάρει σε κάποιο bundle και σίγουρα άξιζε τα ελάχιστα που πλήρωσα για αυτό.
  • Δημιουργία νέου...