Προς το περιεχόμενο

Manos Petrucci

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    448
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Manos Petrucci

  • Ημερομηνία γέννησης 11/10/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    www.emmanuel-jacob.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Απασχόληση
    Cinematic music composer

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.784 προβολές προφίλ

Manos Petrucci's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator

Πρόσφατες Διακρίσεις

459

Φήμη

  1. Manos Petrucci

    iPad 4 Wi-Fi (1GB/16GB) A1458

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/03/2024 12:11 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εν λόγω iPad σε σχεδόν άριστη κατάσταση. Οι μόνες μικρές γρατζουνιές που έχει είναι στην πλάτη του. Υπάρχει ο φορτιστής. Δεν υπάρχει κουτί. Προδιαγραφές εδώ Θα προτιμηθούν αγοραστές από Θεσσαλονίκη.

    50 €

  2. Ευχαριστώ για την πρόταση της προέκτασης. Είναι ακριβώς αυτό. Τελικά, προχωρώ με το Mercurysys H30 dual kit και όπως φαίνεται το xiaomi θα πάρει πούλο. Το 1ο θα αντικαταστήσει το Xiaomi Router και το άλλο θα συνδεθεί ασύρματα στο χωλ. Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και τις πληροφορίες, το εκτιμώ.
  3. Καλά ναι, άστα. Είναι ένα άθλιο Huawei. Αυτό που ήθελα να διευκρινίσω, όταν λες xdsl router, εννοείς το xiaomi που πήρα και έβαλα εγώ ή το Huawei της Inalan? Γιατί πολύ απλά σκέφτομαι να πάρω Dual Kit και να βγάλω το Xiaomi router. Δεν έχει νόημα, καθώς το ένα σίγουρα θα συνδεθεί με Gigabit ethernet δίπλα στο (όποιο) router. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν για να δουλέψουν Mesh, χρειάζεται να είναι και τα 2 με ethernet ή απλά μόνο το ένα και το άλλο ασύρματα. Με ενδιαφέρει αρκετά να είναι Mesh κι όχι access point για να είναι απρόσκοπτη η σύνδεση με τα κινητά σε όλο το σπίτι. Προφανώς, για τον σταθερό δεν θα παίζει ρόλο μιας και είναι σταθερή η θέση του. Edit: Η κάρτα που έχω στο PC είναι αυτή. (Έκανα λάθος, δεν είναι WIFI 6 η κάρτα, αλλά 5). Και αναρωτιέμαι καθώς προσπάθησα αλλά δεν βρήκα έναν τρόπο να προεκτείνω το καλώδιο της κεραίας. Ξέρεις; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ένα καλώδιο προέκτασης;
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Είμαι με Inalan 200 και το Router τους έχει μια ethernet 1000 αλλά δεν έχει 5ghz WIFI. Κι έτσι, έχω πάρει το Xiaomi 4A (Gigabit Version) που είναι Wifi5 αλλά δεν υποστηρίζει MESH δικτύωση. Σε speedtest είτε μέσω 1000άρας ethernet ή μέσω κινητού στο 5ghz ξεκινάει στα 280 - 290 και σιγά σιγά πέφτει προς τα 200, που πρακτικά στα 10 δευτερόλεπτα του speedtest, δεν φτάνει ποτέ στα 200, πάντα τελειώνει στα 240 - 250. Όταν το Xiaomi router βρισκόταν κοντά στο δωμάτιο, με την gigabyte WIFI 6 κεραία στο PC, υπήρχαν φάσεις που κατέβαζα και με 20 και 25 mbytes/s. Αυτά τα επισημάνω για την Inalan που δίνει 200 με 28€ αλλά έχει «διαρροή» προς τα πάνω μιας και για χρόνια είχαμε μάθει να πληρώνουμε υπέρογκα για 24αρα και 50αρα, πιάνοντας στην καλύτερη, το 60 με 70% της ονομαστικής. Τώρα... Μίλησα με την MiStore Greece για να μου επιβεβαιώσει τη συμβατότητα του Router AX1800 με το access point AX3000 και την δυνατότητα MESH αυτών των 2. Τη Δευτέρα, θα έχω απάντηση. Αν και απ' ότι καταλαβαίνω είναι προτιμότερο να πάρω το Dual Kit Xiaomi Mesh System AX3000 κι απλά συνδέοντας το ένα κοντά στο router με 1000άρι ethernet και το άλλο στο χωλ ασύρματα για να έχω τη 200άρα στο δωμάτιο στο PC που έχω την κάρτα δικτύου με WIFI 6.
  5. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και να καταλάβω είναι αν μια WIFI Mesh μονάδα, χρειάζεται να συνδεθεί με ethernet για να εκπέμψει WIFI ή απλά μπορεί να αναπαράξει το WIFI από το router με πιο δυνατό σήμα. Όπως π.χ. αυτό... Xiaomi Mesh System AX3000 Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) | Skroutz.gr Είμαι με 200άρα που βρίσκεται στο σαλόνι και μέσω powerline στο γραφείο πιάνω από 80 με 100. Έχω πάρει κάρτα δικτύου με WIFI 6 και το 5Ghz Wifi σήμα από το σαλόνι είναι αδύναμο. Κι έτσι σκέφτομαι να βάλω ένα Mesh στο χωλ που υπάρχει πρίζα και να ενδυναμώσω το σήμα κοντά στο γραφείο, ασύρματα. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει βάσει εμπειρίας, αν μπορεί να γίνει επέκταση οθονών 2+2. Δηλαδή 2 στην GPU και 2 μέσω επεξεργαστή, τον AMD Ryzen 5 5600g συγκεκριμένα. Μιλάμε για επέκταση επιφάνειας εργασίας όχι κλωνοποίηση. Με ανάλυση κάθε οθόνης 1080p. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  7. Όταν γράφεις κάτι τέτοιο δημόσια και δεν έχει σημασία αν υπάρχει ανωνυμία ή επωνυμία πίσω από τον λογαριασμό σου στο insomnia, λες κάτι πολύ συγκεκριμένο, που κανονικά θα ήθελες να το είχες κρύψει καλά και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αλλά στην ουσία είπες ότι... Η ικανότητα οδήγησης ενός αυτοκινήτου - στη ζωή σου, αποτελεί ένα κατόρθωμα. Μια κατάκτηση και ικανοποίηση. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα "οικιακά", που προφανώς για λόγους συντηρητισμού και πατριαρχίας, εγκλώβιζε τις γυναίκες με το να ικανοποιούνται όταν ένα σπιτικό είναι απόλυτα συμμαζεμένο, πεντακάθαρο, με σιδερωμένες κουρτίνες και ρούχα "με τσάκιση". Δεν τους δινόταν καμία «ανάσα» για οτιδήποτε άλλο. Ούτε για δημιουργικά χόμπι, ούτε για μόρφωση, εξειδίκευση και αυτονομία/ελευθερία που αρμόζει σε όλους το πολιτισμένους ανθρώπους. Και ξαφνικά, ήρθε ένα "κουμπάκι" και πλένει τα πιάτα. Ήρθε ακόμα ένα κουμπάκι και στεγνώνει τα ρούχα σε 1 ώρα. Ήρθε κι άλλο "κουμπάκι" και κάνει σκούπα όλο το σπίτι μόνο του. Τώρα έρχεται ακόμα ένα κουμπάκι που πλένει, στεγνώνει, σιδερώνει και διπλώνει όλα τα άπλυτά σου. Όλα αυτά τα κουμπάκια, έβγαλαν άχρηστη και κυρίως ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ την νοικοκυρά. Και δεν ήξερε τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο της. Έχασε την ταυτότητά της. Τι την έσωσε;; Η μόρφωση και η εξειδίκευση, Φώτη. Βέβαια, δεν έχουν όλοι, την όρεξη για μόρφωση. Χρειάζεται κίνητρο. Κι όταν έχεις κίνητρο, το καταλαβαίνεις με έναν τρόπο και μόνο. Είναι όταν βλέπεις αυτόν που βρίσκεται «μπροστά» από σένα, κι ενθουσιάζεσαι με την ιδέα ότι υπάρχει η δυνατότητα να τον φτάσεις και να δεις "τι τρέχει". Καθώς, όταν δεν έχεις κίνητρο, βαριέσαι και μιζεριάζεις με το που αντικρίζεις την «απόσταση» που σας χωρίζει. Επειδή λοιπόν, Φώτη, τεμπελιάζεις στην ιδέα του να μορφωθείς, ώστε να κατακτήσεις και να ικανοποιηθείς σαν άνθρωπος αυτής της εποχής, κάθεσαι και μας λες ότι δεν έχεις κίνητρο να προχωρήσεις. (Γιατί στην ουσία, αυτό μας είπες). Σου εύχομαι ολόκαρδα, να βρεις το κίνητρο, Φώτη.
  8. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πολλές ταινίες και ιστορίες και μυθοπλασίες βιβλίων, υποστηρίζουν το λεγόμενο "πεπρωμένο". "Beyond fear, destiny awaits" - Πέρα από τον φόβο, το πεπρωμένο περιμένει/προσμένει. Το πεπρωμένο είναι μια σκέψη που μας λέει ότι, η ζωή μας, είναι προκαθορισμένη. Που σημαίνει, δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση. Κι αυτό θα το περιγράφατε ως κάτι συναρπαστικό; Γιατί εμένα μου περιγράφει την "απόλυτη μιζέρια".
  9. Manos Petrucci

    PayPal

    Βασικά αυτός που το έκανε είναι ο Friggasdotter. Και όπως είπε, ζήτησε με εσωτερικό (μάλλον) e-mail, την παύση του conversion. by contacting PayPal and asking them to stop conversion because I have a Croatian / EU bank account in USD
  10. Manos Petrucci

    PayPal

    Ναι θα το δοκιμάσω παιδιά και θα ενημερώσω.
  11. Manos Petrucci

    PayPal

    Περίεργο... Γιατί βρήκα αυτό... Στο 3ο σχόλιο.
  12. Manos Petrucci

    PayPal

    Δηλαδή αν ανοίξεις λογαριασμό στην Πειραιώς π.χ. αλλά είναι λογαριασμός συναλλάγματος σε $ και τραβήξεις 100 δολάρια σε αυτόν τον λογαριασμό από Paypal, θα τα κάνει πάλι αναγκαστικά σε € και θα μπουν στην Πειραιώς με 2ο conversion από € σε $ ??
  13. Manos Petrucci

    Dark Mode Theme

    Ωωω είμαι ένας ρεζίλης... Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη από τους «διαχειριστές» για την αλαζονεία της άγνοιάς μου. Πάντως θα βοηθούσε αν η επιλογή ήταν πάνω στο υπομενού του προφίλ κι όχι κει χάμω..!
  14. Manos Petrucci

    Dark Mode Theme

    Το Insomnia πότε θα κάνει Dark Mode? Όνομα και πράμα, ο ορισμός του νυχτερινού αναγνώστη τεχνολογίας μας βάζει να χρησιμοποιούμε add on για Dark Mode... Έλα, ντροπή.
  • Δημιουργία νέου...