Προς το περιεχόμενο

zeniath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.564
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    4

Σχετικά με zeniath

  • Ημερομηνία γέννησης 16/07/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.017 προβολές προφίλ

zeniath's Achievements

  1. Οτιδήποτε Α2 κατηγορία είναι ότι ψάχνεις και παραπάνω, αλλά άλλο μηχανή άλλο scooter. Ξαναλέω όμως, το θέμα είναι τι θες ΕΣΥ, τι γουστάρεις να καβαλάς και να κάνεις τις βόλτες σου. Μόνος θα είσαι στο 90% του χρόνου στο μηχανάκι, άρα η άποψη των άλλων θα έπρεπε να μην σε αγγίζει.
  2. Έχω (και πουλάω αυτό τον καιρό λόγω αλλαγής μοτό) το Symphony ST200i για 2 χρόνια 7150χλμ. Για τα λεφτά του είναι πραγματικά υπέροχο μηχανάκι, τίμιο που δε ζητάει τίποτα. 3 σέρβις μέχρι στιγμής 35/35/25 ευρώ πήγαν. Το kymco δεν το έχω οδηγήσει για να έχω άποψη, αλλά στα 3χιλιάρικα δώσε ένα τσικ ακόμα και πάρε ένα PCX αμα είναι.
  3. Αν και θα πέσει hate, στα λεφτά σου αν θες κούτα (προσωπικά δεν είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου σε μοτο) γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό: https://sym.gr/model/nh-t-200/ Και το Zontes που είπες μια χαρά είναι, απλά από θέμα μεταπώλησης είναι το πρόβλημα με τα 10 μοντέλα τον χρόνο που βγάζουν οπότε χάνεις γρήγορα αξία
  4. Για αρχή πάρε μηχανή για εσένα όχι για άλλους. Εσύ θα την οδηγάς κάθε μέρα, δεν θα κάτσεις να πάρεις μοτό για όποτε τύχει να πάρεις την κοπέλα σου βόλτα. Από εκεί και πέρα για αρχή τι θες, supersport, naked, adventure, τι? Σύμφωνα με το τι είπες για supersport πας αλλά δεν είναι και ότι πιο βολικά μηχανάκια για commuting. Σίγουρα μια καλή επιλογή αν θες να κρατήσεις και την κοπέλα σου χαρούμενη είναι κάτι σε adventure κατηγορία.
  5. Το κορίτσι μου έφτασε στο κατάστημα και με περιμένει, πινακίδες & άδεια μέχρι την Δευτέρα (ελπίζω να κάτσει για Παρασκευή). Έχω ερωτευτεί 😍
  6. Κοίτα μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει MT-07 και ER-5 από μηχανές (δεν λέω να πάρω μια και να κάνω 10 μέτρα αυτές δε μετράνε ότι τις "έχω οδηγήσει"). Το ΜΤ-03 από την στιγμή που είναι πιο δυνατό από το ER-5 (και ας έχει περισσότερα άλογα το ER-5, είναι 200 κιλά φάλαινα), εμένα μου φτάνει για να "μάθω", συν οτι είναι και το θέμα χρημάτων και αυτή την στιγμή στα 5300 κούτα καινούριο μοντέλο με όλες τις αναβαθμίσεις που πήρε εμένα μου φαίνονται μεγάλο VFM. Δε με νοιάζει να έχω 2-3 άλογα παραπάνω για KTM 390, Z400 γιατί και το χιλιάρικο πάνω προτιμώ να το δώσω για άλλη μηχανή (χώρια ότι αυτά είναι 400άρια και τα έχουν μαζί με το 300άρι). Με το που το πάρω πάντως ξεκινάνε να μπαίνουν στην άκρη λεφτά για την επόμενη αναβάθμιση όταν έρθει, το σκεπτικό είναι ότι ήθελα κούτα και όχι μεταχείρα και κάτι το οποίο θα μπορώ να το πάω στα όρια του χωρίς να φοβάμαι.
  7. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κρατήθηκα για το MT-07 γιατί αν και πολλά χρόνια σε scooter δεν θέλω να το πάω γιούρια σε μηχανή. Για κανα χρόνο ενάμιση το MT-03 και μετά με βλέπω να ανεβαίνω.
  8. MT-03, λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας (ελπίζω) θα το έχω. Θα το έχω στα υπ'όψιν λοιπόν, αλλά σε όποιο εξουσιοδοτημένο και να πας δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι να είναι καλά μαστόρια και νορμάλ άνθρωποι.
  9. Από Μοτοδίκτυο στην Θησέως θα το πάρω, οπότε να φανταστώ και εκεί κάνει.
  10. Καλησπέρα, Σε λίγο καιρό θα γίνω και εγώ κάτοχος Yamaha και θα ήθελα προτάσεις για καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο προς την μεριά του Πειραιά (με μια ακτίνα ξέρω γω 5-7χλμ?) Να είναι καλοί άνθρωποι, όχι λαμόγια και να γουστάρουν αυτό που κάνουν. Αν έχετε κάποιους στα υπ'όψιν σας για πείτε να μην πάω σε ότι κάτσει.
  11. zeniath

    Z 750 για πρώτη μηχανή??

    Τι θα πρότεινες δηλαδή. Οδηγάω scooter (300άρια) πολλά χρόνια, πήρα το απεριορίστων πριν ένα χρόνο οδηγώντας MT-07 (που το λάτρεψα) αλλά θέλω να μη το πάω κατευθείαν αλλά με μια πιο ομαλή πορεία άσχετα αν είμαι καιρό στο δίτροχο, άλλη φάση η μηχανή. Να πάω για κανά μεταχείρα 500άρι (πχ CB500 X?), μου αρέσουν τα Naked αλλά δε ψήνομαι για κανένα λόγο να δώσω παραπάνω από 5500 για 300-400αρι (κούτα) Δεν φοβάμαι την δύναμη, αλλά δε θέλω κάτι πάνω από 50 άλογα για κανά χρόνο και μετά ανάλογα τις ορέξεις βλέπουμε για Hayabusa
  12. zeniath

    Z 750 για πρώτη μηχανή??

    Για πείτε παίδες MT-03άδες γιατί είμαι πολύ κοντά να το τσιμπήσω και κάτι τέτοια ακούω και το ξανασκέφτομαι...
  13. zeniath

    Scooter για διανομή 2021

    Μιλάμε για μια διαφορά λεφτών (έχω βάλει την φτηνή version των medley): Symphony SR 125 ABS 1.995 € Medley 125 i-get 3.050 € SYMPHONY ST 200 TOP-BOX 2.495 € Medley 150 i-get 3.190 € Άρα το 35ευρω άντε πες 50ευρώ παραπάνω σε service σας χαλάει; Το παιδί το θέλει για δουλειά, δεν το θέλει για να γουστάρει και για δουλειά παίρνεις το value for money. Και εγώ είδα πριν καμια βδομάδα στο Κεφαλάρι να κάνει ένας τύπος delivery με KTM 390 Duke και να του έχει κοτσάρει με ιμάντες ένα κουτί για παραγγελίες αλλά μάτωσαν τα μάτια μου. Επιπλέον, όταν είναι κάτι εργαλείο το προσέχεις περισσότερο και τα service καλό θα ήταν (λέω γω) να τα κάνεις πιο συχνά απ'ότι λέει ο κατασκευαστής μιας και το δουλεύεις αρκετές ώρες την ημέρα σε αντίθεση με το average που παίρνει σαν χρήση η εταιρία. Αν τώρα θέλεις και delivery & να το γουστάρεις αλλάζει το πράμα οπότε πάρε ότι γουστάρεις και αγαπάς
  14. zeniath

    Scooter για διανομή 2021

    Στο symphony πάντως τα service είναι 35ευρώ την φορά. Για την δουλειά που θες εγώ στο symphony θα πήγαινα γιατί το κόστος των άλλων τα βγάζει εκτός "εργαλείου δουλειάς" 70ευρώ σερβις σε 15.000χλμ σημαίνει φίλε μου ότι απλά δεν το πας για service έτσι; Δεν ειναι κάτι που πρέπει να το προμοτάρουμε, service κάνουμε όταν πρέπει όχι όταν γουστάρουμε εμείς ή νιώθουμε ότι θέλει το μηχάνημα.
  • Δημιουργία νέου...