Προς το περιεχόμενο

papp0us

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.895
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    17

Σχετικά με papp0us

  • Ημερομηνία γέννησης 25/09/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.angroid.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.621 προβολές προφίλ

papp0us's Achievements

  1. papp0us

    Formula 1 2024

    Δηλαδή θα προσπεράσουμε το B-spec την επόμενη Κυριακή για το επόμενο 1-2 της McLaren στην Imola τα τελευταία χρόνια;
  2. Ο στρατός είναι τόσο εύκολος -πλέον- στο να παραληφθεί αν αυτό πραγματικά θέλεις ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ αν υπάρχει πραγματικός λόγος, σωματικός ή πνευματικός, που ειλικρινά δεν μπορώ να δικαιολογήσω στο ελάχιστο τα παράπονά σου. Επίσης οι επιπτώσεις του i5 είναι πραγματικά μηδαμινές για το 99.5% των επιλογών σου στο μέλλον. Με διαγνωσμένες παθήσεις στο φάσμα, το να πας φαντάρος, ήταν καθαρά δικό σου λάθος, καθότι τα ΠΑΝΤΑ μέσα στο στρατό είναι επιβαρυντικά για την κατάσταση σου, και το ήξερες πολύ καλά πριν πας. Το οτι ο πατέρας σου δε δέχεται "ο γιος του να μην πάει φαντάρος" , παρότι δεν είναι σε θέση να πάει, δεν είναι πρόβλημα του στρατού, ούτε του συστήματος του στρατού. Ο στρατός είναι ΣΤΡΑΤΟΣ, δεν είναι φτιαγμένος για να σε διευκολύνει, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Είχες δικαίωμα να βγεις Ι5 πριν καν παρουσιαστείς, μπορούσες οποιαδήποτε στιγμή να πάρεις το I5 ΑΦΟΥ παρουσιάστηκες, μάλιστα ο ειδικός σου συνέστησε να το κάνεις, και εσύ επέλεξες να μην το κάνεις. Μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να τα βάλεις, και με την οικογένεια σου που αρνείται να αποδειχτεί οτι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις. Αν ήσουν κουλός και σε έστελναν για ορειβασία, δε θα έφταιγε το βουνό που είναι απότομο και δε σε άφησε να ανέβεις.
  3. papp0us

    Formula 1 2024

    Όπως το βλέπω μάλλον θα μπαίνει πακέτο με τα wet , οπότε μπαίνοντας τα Wet θα έχουν και αυτό πάνω, και βγάζοντας τα δε θα το έχουν.
  4. papp0us

    Formula 1 2024

    Ναι, αλλα αμα τους πιάσει κόψιμο; Αμα έχουν φάει κανα κοψίδι πριν και τους πάει κορδέλα;
  5. papp0us

    Formula 1 2024

    Εμ, με τόσα στόματα να ταίσει εκει μέσα, πως να μη βγει εκτός budget λόγω κετεριγνκ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΟΡΝΕΡ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ. Αν έκανε τέτοια ζημιά στο πάτωμα η βάση της κολώνας είναι επικίνδυνη, αλλα στην πράξη νομίζω οτι οτι ζημιά και να προκάλεσε στο πάτωμα η κολώνα δε τους έφταιξε αυτό. Η RB δεν είχε ίδιους και χειρότερους χρόνους με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ MCLAREN ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΠΛΕΟΝ LANDO NORRIS , με τα hard, όσο η ΜΟΝΑΔΙΚΗ MCLAREN ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΠΛΕΟΝ LANDO NORRIS είχε τα λιωμένα Medium. Τα hard δεν τους έκατσαν καθόλου καλά, και φάνηκε νομίζω, γιατί αν θυμάμαι καλά έβαλαν πάλι τον μεξικάνο μέσα και τα άλλαξαν. Ίσως και να θυμάμαι λάθος βέβαια, γιατι είχα τον νου μου στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ MCLAREN ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΠΛΕΟΝ LANDO NORRIS.
  6. papp0us

    realme C55 (Μαύρο/128 GB) Σφραγισμένο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/05/2024 07:20 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Realme C55 128GB σφραγισμένο απο δώρο. Μεγάλη μπαταρία 90hz οθόνη και ταχεία φόρτιση 33W. Ηράκλειο Κρήτης. Αποστολή παντού με έξοδα παραλήπτη Quick Specs Οθόνη: 6.72" Είδος οθόνης: IPS Κύρια Κάμερα: 64 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 8 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 128 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 6 GB

    140 €

  7. papp0us

    Formula 1 2024

    Απο τους τελευταίους 2 γύρους έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο απλά. Είχα χαρεί πάρα πολύ για το καγκουρό και τον προδότη τις τελευταίες φορές, αλλα σήμερα είναι απλά αλλού το πράμα.
  8. papp0us

    Formula 1 2024

    Αν έπινε κάθε φορά Redbull ρε συ, θα έστριβε και στον ύπνο του. Ο άλλος ειπε fuck σε λάιβ μετάδοση. Έρχεται το ban απο το Twitch
  9. papp0us

    Formula 1 2024

    "WHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" Lando Norris, Miami GP Race winner 2024 Σχεδόν συγκινητικός. Ποιητικός. Ερωτιάρης. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΡΜΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ 20 ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  10. papp0us

    Formula 1 2024

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η MCLAREN, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ 2024 ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ
  11. papp0us

    Formula 1 2024

    Συγνώμη, είναι κοντός και δεν τον είδα.
  12. papp0us

    Formula 1 2024

    Οτι η μεγαλύτερη διαφορά στο γκριντ θα ηταν πρώτος με δεύτερο, και δεύτερος θα ηταν ο Verstappen δε περίμενα να το δώ φέτος.
  13. papp0us

    Formula 1 2024

    Εμφανέστατο το κενό στη RB τώρα που παραιτήθηκε ο Newey.
  • Δημιουργία νέου...