Προς το περιεχόμενο

deanstreet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    117
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

deanstreet's Achievements

  1. deanstreet

    One Piece

    Επίσης googlare το onepace το οποίο στην ουσία είναι μονταρισμένο το anime για να ακολουθεί το pace του manga. Έχουν ολοκληρώσει αρκετά story Arcs μέχρι στιγμής (αν όχι όλα)
  2. Αυτή την στιγμή είναι στα 449€ στο website της OnePlus (Greece). Θα έχει ίδια τιμή και στον Κωτσόβολο ή θα έχει έξτρα καπέλο;
  3. deanstreet

    Nintendo Switch Topic v2

    Απλά να σας ενημερώσω ότι βρήκα ένα κομμάτι Ring Fit Adventure στον Κωτσόβολο. Το παράγγειλα και το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα. Πήρα τηλέφωνο και είχαν κάποια κομμάτια σε καταστήματα. Έχει μεταφορικά 5Ε και "ήρθε" με Γενική Ταχυδρομική. Στο Πλαίσιο μου είπαν ότι περιμένουν κάποια κομμάτια αλλά έχει κολλήσει στο τελωνείο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
  4. Εμείς τέτοιου είδους PC συνήθως τα δίνουμε σε νηπιαγωγεία για media player να παίζουν παιδικά.
  5. Καλησπέρα @zacharis1955 και στα υπόλοιπα παιδιά, θα ήθελα την πρόταση σας για laptop δουλείας, σκοπός είναι να μεταφέρω την δουλεία μου από το desktop στο laptop. Θα ήθελα: - κατά προτίμηση να μπορώ να το αγοράσω με δόσεις. Έυρος τιμής 700-1000. - να είναι 13-14 ίντζες, με ενδιαφέρει το portability - να έχει στιβαρή κατασκευή, θα το χρησιμοποιώ καθημερινά. - να είναι σχετικά δυνατό. Να μπορεί να σηκώσει 2-3 VMs. Επίσης να μπορεί να συνδέεται σε 2 οθόνες χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. - να έχει μια καλή οθόνη και keyboard - η μπαταρία του να κρατάει γύρω στις 5 ώρες - να μπορώ να αναβαθμίσω RAM/SSD στο μέλλον Έχω δει αυτά: www.bestprice.gr/2155535255/hp-probook-430-g6.html (Από 938,00€) Lenovo ThinkPad L480 (i5-8250U/8GB/1TB/UHD 620/FHD/Windows 10) [20LS0019UK] (Από 899,00€) www.bestprice.gr/2155576587/acer-swift-sf314-56-798w.html (Από 825,91€) Σας ευχαριστώ!
  6. @TasosPk με ενδιαφέρει και μένα, αν πρόλαβα βάλε με ως 8ο!
  7. Ναι άνετα, απλά φρόντισε να βρεις σωστούς υπότιτλους για την έκδοση που έχεις βρει απο τον θείο και να έχουν το ίδιο όνομα όταν τα περάσεις στο φλασάκι π.χ. Game of thrones S08E01.avi, Game of thrones S08E01.srt. Ίσως δεν τους δείχνει(σαν αρχείο) όταν διαλέξεις το usb στην TV αλλά θα παίζουν κανονικά. Σε περίπτωση που έχεις παλιά TV και έχει τύχει να σου βγάζει τους υπότιτλους στα "κινέζικα", άνοιξε τους υπότιτλους με το notepad και κάντους "save as" με κωδικοποίηση UTF-8 (θα το βρεις δίπλα στο κουμπάκι save όταν πατήσεις "save as")
  8. deanstreet

    Nintendo Switch Topic v2

    Καλησπέρα παιδιά, θα πάρω και εγώ με την σειρά μου το switch την επόμενη βδομάδα. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή θηκούλα + screen protector; Έχω βρει από το άμαζον την Orzly Carry case και το Orzly Premium Tempered Glass, βγαίνουν γύρω στα 30 μαζί με μεταφορικά. Με ενδιαφέρει να έχει λίγο χώρο για ένα powerbank ή αν βάλω gripcase στο μέλλον να χωράει το switch. Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα παιδία, συγνώμη νόμιζα ότι είχα απαντήσει. Να δώσω ένα update, τελικά προχώρησε ο φίλος στην τελευταία Intel σύνθεση του jeandoumpier μαζί με aftermarket cooler,k/b-mouse και την AOC οθόνη φυσικά. Το αποτέλεσμα φοβερό σε Assassins Creed Origins και Fortnite που πρόλαβα και τέσταρα. Σας ευχαριστούμε πολύ!
  10. Χαχα διαβάζω χρόνια insomnia, σχεδόν βγαίνει αντανακλαστικό ποιος τρολλάρει Στα δικάς μας, μίλησα με τον φίλο που θα πάρει το PC και μπορεί να φτάσει μέχρι 2Κ το πολύ, δηλαδή ένα 300αρι πάνω. Ποια είναι η γνώμη σας για την Dell S2716DG και την Acer Predator XB271HUA; Κοιτάω αυτές τις 2 επιλογές γιατί οι άλλες ξεφεύγουν(και υπάρχουν στο visionstudio). Σκέφτομαι για μία από τις 2 οθόνες, με 8400 και gtx1080(δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά), επίσης δεν παίζει να κλοκάρει ποτέ άρα καλύτερα 1080. Κάπως έτσι φτάνει στα 2Κ και ίσως χωρέσει και ένας HDD. Από την άλλη σκέφτομαι ίσως να πηγαίναμε σε κάποιο Ryzen build; Τι λέτε; Σας ευχαριστώ πολύ!
  11. Δεν έχετε άδικο, η μονή επιλογή χωρίς να ξεφεύγει κατά πολύ τα budget είναι η Dell S2417DG, ένα 100αρικο πάνω με την ίδια σύνθεση. Άρα θα παίξουμε γύρω από 8400/8600 ή 1070ti/1080 ή κάποιο άλλο monitor ανάλογα πόσο εν τέλη θέλει να ξεφύγει από το αρχικό του budget. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  12. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ @vins , όχι δεν θα κλοκάρει άρα έχεις δίκιο καλύτερα να πάει στον 8700. Άρα προχωράμε κανονικά με την μόνη αλλαγή σε cpu, η οθόνη πως σου φαίνεται;
  13. Έρχεται από κονσόλα, άρα παίζει τα πάντα σε SP. Απο online αυτή την στιγμή μόνο Fortnite. Αν ρωτάς για 1080P/144Ηz δεν παίζει κάποιο competitive game Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα, φίλος θέλει να αγοράσει gaming desktop μέχρι 1700 €, όλα εκτός keyboard + mouse και θα ήθελα την άποψη σας. Σας παραθέτω την φόρμα: Ποσό που διαθέτουμε : 1700 € Χρήση υπολογιστή : Gaming / Multimedia Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα, η πιο βαριά χρήση του θα είναι το gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρείαζετε οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μόνο ηχεία Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πάτρα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα, με δυνατότητα πληρωμής με δόσεις Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλό θα ήταν, αλλά είναι προαιρετικό Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμούμε λειτουργικό Ιδανικά θα ήθελε ένα PC για 2Κ/60HZ, ενώ ταυτόχρονα επόμενη αναβάθμιση να κάνει σε τουλάχιστον 2 χρόνια, αλλίως φυσικά σε 1080p. Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση σε κατάστημα αρκεί να είναι αξιόπιστο και να δέχεται δόσεις. Τέλος δεν υπάρχει oύτε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε intel/amd ή nvidia/amd, σκοπός είναι να φτιαχτεί κάτι δυνατό σε αυτά τα χρήματα! Μιά σύνθεση παράμοια με αυτή που είχε προτείνει o jeandoumpier σε προηγούμενο thread Case: NZXT SOURCE 340 MIDI TOWER CPU: Intel Core i5 8600K 3.6 GHz Mobo: Gigabyte Z370P RAMs: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 Non ECC CL16 3200MHz GPU: nVidia GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8GB PSU: CORSAIR POWER SUPPLY 550W SSD: Samsung 250GB 860 Evo Cooler : Arctic Freezer 33 Plus Οθόνη :BenQ LCD LED 27'' GW2765HT WQHD Black Ηχεία : LOGITECH Z533 2.1 BLACK Σύνολο περίπου περίπου 1690 € . Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  • Δημιουργία νέου...