Προς το περιεχόμενο

pavlinara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    297
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    8

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pavlinara's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1,3k

Φήμη

  1. Εκτος απο ρούχα που τελικα δεν έβαλα ,τιποτα. Λεφτα λυπάμαι οταν τα δίνω σε ταβέρνες. Προχτές σε απαίσια ταβέρνα στην Περαια 3 άτομα μας βγηκε 75 ευρω. 25 ευρω για να φάω ενα μεσημεριανό. Και δεν ηθελα να παω,την παρέα ακολούθησα και φυσικα ο λογαριασμός δια 3. Κι ας μην έφαγα απο ολα.
  2. Peugeot 206, το εχω 12 χρονια ειναι σαν καινουριο κι εχει βγάλει ελάχιστα προβλήματα.αμαξαρα.καμια σχεση με το άλτο που παίρνουν τωρα ολοι και σε κάθε λακκούβα εχω καρούμπαλο. Το Samsung s4 που εχω.ειναι τέλειο. Δεν θυμαμαι αλλα , πολλές τέλειες αγορές εχω κανει.
  3. pavlinara

    Άκυρες επαφές στο ipad

    Όταν παω στο Hotmail και πατάω outlook πανω αριστερά και μετα people μου βγάζει 2 επαφές φίλων όλες κι όλες. Άλλαξα τους κωδικούς.
  4. pavlinara

    Άκυρες επαφές στο ipad

    Υπάρχει και το Gmail μου.αλλα θυμάμαι άλλαξα σχετικά πρόσφατα. Θα το ξαναλλαξω.outlook δεν εχω.
  5. pavlinara

    Άκυρες επαφές στο ipad

    Μπηκα και είδα οτι υπαρχει το κανονικό email μου. Δηλαδη μπορει να μπηκα απο το κινητό κάποιου στο email μου και εγινε ολο αυτο; Η κάποιο παλιό κινητό μου που πούλησα και δεν ειχα κανει logout το email μου; Τωρα θυμήθηκα οτι απο εδω πούλησα το παλιό μου κινητό το nokia σε εναν στην Αθηνα. Λες τελικα να εγινε αυτο;
  6. pavlinara

    Άκυρες επαφές στο ipad

    Αφου έσβησα τις επαφές, εκανα restore το κινητό και update το ipad και οι επαφές επανήλθαν.... Στο ipad οι επαφές εμφανίζονται στις ομάδες it's me ,ετσι γράφει. Παλι έκατσα 10 λεπτα να διαγράψω 200 επαφές.. Μηπως βρω τον μπελά μου επειδη εχω επαφές κάποιου αλλού στις συσκευές μου;
  7. Δεν μου εγινε.δεν γίνονται προσθετικά 2 εκπτώσεις σύμφωνα με μια δικηγόρο που ρώτησα.
  8. Εμενα εγινε η έκπτωση 50% λογω εισοδήματος αλλα δεν εγινε η έκπτωση 20% λογω μη ηλεκτροδοτούμενου. Στην εφορία μου ειπαν οτι δε θα γίνουν 2 εκπτώσεις ταυτόχρονα. Σώπα ρε. Μου ειπε να κανω Ε2 ,που για κάποιον λόγο δεν το είχε κανει ο λογιστής ,και θα δείξει.μπηκα και εκανα μονη μου το Ε2 και περιμενω, δε βρισκω κανένα λόγο να μη μου γίνουν 2 εκπτώσεις αφου και χαμηλό εισόδημα εχω και δεν χρησιμοποιώ ουτε νοικιάζω εκείνο το σπίτι.
  9. pavlinara

    Γεωτεε

    Οι υπόλοιποι γιατι να μείνουμε και να πληρώνουμε; Υποτίθεται ειναι για να πάρουμε συνταξη; Ποιος παίρνει τα λεφτα;
  10. Σοκολατένιοι κουραμπιέδες!
  11. pavlinara

    Γεωτεε

    Τι; Πετάτε τους κτηνιάτρους απο το γεωτεε;
  12. pavlinara

    Γεωτεε

    Η κτηνίατρος.
  13. pavlinara

    Γεωτεε

    Ναι αλλα δουλεύω σαν καθηγήτρια οποτε δε νομιζω να μου χρειαστεί ποτε. Αν το αγνοήσω τι θα γίνει; Και τελικα τι πληρώνουμε ακριβως; Που πανε τα λεφτα; Α δε μπορω να πω τι ειμαι δημοςιως.
  • Δημιουργία νέου...