Προς το περιεχόμενο

sokos1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    547
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με sokos1

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATH/LGAV

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sokos1's Achievements

  1. sokos1

    ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 02:00 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε πολύ καλή κατάσταση, είχε αλλαχτεί η μπαταρία του και κατάσταση υγείας 87% Λευκό, 64GB Τιμή € 100 / παρακαλώ οχι ανταλλαγές/παζάρια. Μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις μου. Συνάντηση Αθήνα/Νότια Προάστια. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: LCD Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Άσπρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 7 MP Αποθ. Χώρος: 64 GB Βάρος: 194 g

    1 €

  2. sokos1

    Xiaomi Watch S1 NFC 149€ @ Mi Store

    Και εγώ εκεί ήμουν, μέχρι που πάτησα την σκανδάλη και πήρα Garmin. Μετα απο Garmin δεν πάς πουθένα
  3. Οι έξυπνοι εδώ που μιλάνε υπέρ της Κίνας και κατά των ΗΠΑ, δεν έχουν ιδέα πως θα είναι ΑΥΡΙΟ που θα δουλεύεις για Κινέζο αφεντικό (εργασιακός μεσαίωνας) Θα είναι πολύ αργά ομως τότε..συνεχίστε να αγοράζετε Κινέζικα προϊοντα..καλά θα πάει και αυτό.
  4. «Ανήκομεν εις την Δύσιν» αγαπητέ μου, εκτός αν νιώθεις Κινέζος να δουλεύεις για το κόμμα
  5. Στην Κίνα φαίνεται δεν τους πολυενδιαφέρει αν βράζει ο εγκέφαλος, ο καρκίνος στον εγκέφαλο δεν θέλει και πολύ... ξέρετε πόση ενέργεια χρειάζεται για να φτάσει το εξερχόμενο σήμα εκεί πάνω? εμεις οι Δυτικοί φαινεται είμαστε χαζοί που καθόμαστε και ασχολούμαστε με SAR και μετρήσεις ακτινοβολίας..
  6. sokos1

    Formula 1 2023

    Ετσι για να μην βαριόμαστε με την ομάδα των αναψυκτικών μόνο
  7. πανέμορφη @babisskg ! Πως την κάνεις την φωτογραφία ετσι σαν πίνακα με το γκρι πλαίσιο και τις σκιές?!
  8. Ευχαριστώ φίλε @Greg29M για τα φώτα σου. Δεν έχω καημό να κάτσω στην ΔΕΗ, ότι ειναι καλύτερο για την τσέπη μας φυσικά δεν έχουμε μετοχές σε καμία. Το Elpedison Economy παίζει και νυχτερινό; γιατί έχω αρκετή κατανάλωση δυστυχώς... περίπου 1000kw/πρωί και 500kw/βραδυνό ανά μήνα
  9. ρε παιδιά τα φώτα σας και μην βαράτε... μου λήγει το MyHomeEnter που κάναμε πριν λίγους μήνες με προτροπή αρκετών φιλων εδω μέσα.. και που λέτε με πήρε μια αλεπουδιάρα απο την ΔΕΗ να μου το θυμίσει και να με λέει: "Να σας βάλουμε στο νέο πρόγραμμα με κυμαινόμενη τιμή, ειναι πολύ φτηνά τώρα.. ή πάτε στο σταθερό που ειναι πανάκριβο με 0.30/kW." Τι κάμνουμε;;;;
  10. @filipprin δεν είναι έτσι οπως τα λές, αλλά ξέρεις πως είναι αυτά; όταν την πάθεις την ζημιά και θα πέσεις σε απατεώνες (μου έχει συμβεί) και θα λές μακάρι να είχα dashcam... γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. τώρα τι π@π@ριά γράφει ο καθένας μας εδω μέσα ανώνυμα ειδικά... δεν μετράει μία! ο νόμος είναι και με τις δύο πλεύρες, πιστεύω αν φτάσει σε εκδίκαση θα μετρήσει η σοβαρότητα του θέματος.
  11. sokos1

    Surface Αγορά

    Πάρτο απο Αμαζον DE/IT/ES/FR με προτίμηση σε ES/IT λόγω QWERTY keyboard. Έχω πάρει 2 απο Αμαζον και είναι ΑΡΙΣΤΑ μηχανήματα.. (+αν το πάρεις με επαγγελματικό ΑΦΜ σου βγάζει το ΦΠΑ άμεσα)
  12. @Herald το VSync γιατί πρέπει να το έχουμε ανοιχτό αν η οθόνη μας ειναι Gsync/VRR ?
  13. Καλά στο BF2042 με Medium/High έχω 100-130fps σε 2Κ (3070+13600Κ) οπότε θα δοκιμάσω το Reflex που λέει ο @Psycho_Warhead παραπάνω..
  14. @Herald πως το βάζεις αυτό το frame cap? απο το Nvidia control panel φαντάζομαι? τι value θα είναι μια λογική τιμή για 2k gaming, ας πούμε 120fps (το μονιτορ μου ειναι 144hz)
  • Δημιουργία νέου...