Προς το περιεχόμενο

makfil

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11.527
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Video editing
  • Απασχόληση
    Ελεύθερος επαγγελματίας

Πρόσφατες Επισκέψεις

33.532 προβολές προφίλ

makfil's Achievements

  1. makfil

    Ψάχνω για...

    Σίγουρα χρειάζεται μια επίπεδη και ενιαία επιφάνεια για να πατάνε στην ίδια όλα τα πόδια της, αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, στα κινέζικα προϊόντα υπάρχουν και καλά και αναξιόπιστα. Το ερώτημα που έβαλα είναι πως θα ξεχωρίσουμε τη σωστή και αξιόπιστη ζυγαριά από τις πάμπολλες κινέζικες που κυκλοφορούν.
  2. makfil

    Ψάχνω για...

    Το βασικό θέμα με τις ψηφιακές ζυγαριές είναι η ακρίβεια και η αξιοπιστία στις μετρήσεις τους. Αγόρασα μια από το e-shop πριν από 2 μήνες και αποδείχθηκε αναξιόπιστη αφού ανεβαίνοντας 2 ή και 3 συνεχόμενες φορές δίνει διαφορετικές μετρήσεις με απόκλιση 1-2 κιλών. Από αυτές που προτείνεις, μια μόνο έχει αξιολογήσεις και σ' αυτές υπάρχουν αναφορές για μη ακριβείς μετρήσεις. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πως θα βρούμε ψηφιακές ζυγαριές με ακριβείς μετρήσεις και όχι μόνο φτηνές.
  3. Έχω την Asus MK241 δεκαετίας που ήταν η καλλίτερη (και πανάκριβη) στην εποχή της και λειτουργεί άψογα και σήμερα.
  4. Δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου, για παρωχημένο εργαλείο, όταν, ειδικά αυτή την περίοδο, όλοι χρησιμοποιούν web camera και Skype για την επικοινωνία τους με τα κανάλια. Εγώ προσωπικά, χρησιμοποιώ χρόνια την camera της οθόνης μου, για να επικοινωνήσω με τον ξάδελφό μου στο Μόντρεαλ, και άλλους φίλους, μέσω Skype. Γνωρίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου, ως camera, αλλά αυτή δεν είναι πρακτική λύση, ειδικά, όταν χρησιμοποιείς συχνά το Skype. Άλλοι, βέβαια, χρησιμοποιούν το κινητό τους, για το Skype, αλλά υπάρχουν και μερικοί που δεν χρησιμοποιούν κινητό (όπως ο ξάδελφός μου). Υπάρχει, βέβαια, και η λύση της αγοράς ξεχωριστής κάμερας, αλλά η ερώτησή μου είχε σχέση με τη συγκεκριμένη αναζήτηση στον skroutz.
  5. Ψάχνω στις επιλογές οθόνης του skroutz να βάλω και web-camera αλλά δεν την έχει. Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιες την έχουν ή πρέπει αναγκαστικά να αγοράσουμε εξωτερική;
  6. Δεν έγραψα ότι "άρχισαν να σταματάνε" αλλά ότι πιθανόν να κάνουν κάποιο έλεγχο, σε συνδυασμό με τη φάση που αναφέρει η διαδρομή του δέματος. Αν σου δείξει κάτι διαφορετικό, θα γνωρίζεις τη συνέχεια.
  7. Τον τελευταίο καιρό είχε χρησιμοποιήσει αρκετά το Γερμανικό ταχυδρομείο με τη μέθοδο PDM, που έρχεται οδικώς από την Γερμανία στην Ελλάδα.
  8. Αυτό, ίσως να το γνωρίζεις εσύ και ο πωλητής, αλλά όχι ο έλεγχος που γίνεται κατά την παραλαβή του δέματος από τη μεταφορική για το ταξίδι εκτός Κίνας.
  9. Έχω γράψει παραπάνω ότι είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλες εφαρμογές και το έλυσα με έξοδο (και όχι απλό κλείσιμο με το Χ) όλων εφαρμογών που δεν ήθελα να εμφανιστούν στο επόμενο ξεκίνημα. Δοκίμασέ το.
  10. Όχι, παραμένει η ίδια κατάσταση μέχρι το τέλος του 2020, τουλάχιστον, και θα συμφωνήσουν για τη συνέχεια της σχέσης.
  11. Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει στις 10/3/20 για την ίδια εφαρμογή της CyberPower που την έχει βελτιώσει σημαντικά με συνεχείς αναβαθμίσεις και λειτουργεί και σε μονάδες που δεν είναι δικής της κατασκευής.
  12. Καταλαβαίνω ότι, στους 2 μήνες που έχεις εγγραφεί στο forum, το μόνο θέμα που σε απασχολεί είναι η παραλαβή των δεμάτων σου και μάλιστα εκείνων που δεν έχουν αριθμό παρακολούθησης. Πήρες απαντήσεις στα νήματα που έγραψες τις απορίες σου, αλλά συνεχίζεις σαν να είναι αυτό το μοναδικό και αποκλειστικό θέμα σου σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάμε και έχει σχέση με την ΥΓΕΙΑ όλων των κατοίκων αυτής της χώρας. Το νήμα είναι αυτό που λες, όπως και τα υπόλοιπα σχετικά που έχεις γράψει τις ίδιες απορίες σου, και δεν θυμάμαι να σου έχει ζητήσει κάποιος ραντεβού για να σε "γνωρίσει" περισσότερο, ειδικότερα, αυτή την περίοδο που πρέπει να αποφεύγονται οι "γνωριμίες" με αγνώστους.
  13. Βλέπω ότι βγάζεις συμπεράσματα με βάση τον αριθμό παραλαβής δεμάτων, χωρίς να παίρνεις υπόψη ότι αφενός μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ αφετέρου ότι η χώρα έχει μπει σε μια σοβαρή κρίση που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών που συνεχίζουν να λειτουργούν. Θέλω να πιστεύω ότι η παραλαβή των δεμάτων σου, χωρίς αριθμό παρακολούθησης, δεν η βασική και μοναδική σου απασχόληση αυτή την περίοδο.
  14. Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ (όπως και κάθε δημόσιου και μη οργανισμού) λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι ή τους έχουν πει να λένε. Η λέξη "έλεγχοι" είναι μια καραμέλα που τη λένε εύκολα, για να αποφύγουν να πουν την πραγματικότητα που έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση των ΕΛΤΑ, την έλλειψη υπαλλήλων κλπ. Έλεγχοι δεν γίνονται στο επιστολικό ταχυδρομείο.
  • Δημιουργία νέου...