Προς το περιεχόμενο

spook

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.156
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Larisa
  • Απασχόληση
    Ksaplopoulos A.E.

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.751 προβολές προφίλ
  1. Xiaomi TV Q2 50" QLED 4K 448,99 € Xiaomi TV Q2 55" QLED 4K 498,99 € Xiaomi TV Q2 65" QLED 4K 648,99 €
  2. Προσωπικά πληρώνω με κάρτα και δεν βάζω ασφάλεια. Πότε δεν είχα θέμα στις 5 φορές που έχω παραγγείλει. Δοκιμάστε και τον κωδικό "SecretCode" can be used at checkout to get you an ADDITIONAL £1/€1/$1 OFF!!! (valid until 10:00pm GMT on Sunday)
  3. Ισχύει το "Αγοράζεις 3 πληρώνεις 2", αλλά το συγκεκριμένο bundle δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία
  4. Έχει με 4€ το ένα. Αν πάρεις 8 έχει δωρεάν μεταφορικά και δώρο Ugly Christmas κάλτσες
  5. Με μία αναζήτηση στο google φαίνεται να είναι πιο φωτεινή η TCL στα 330cd η Samsung λέει έχει 180cd Και για ήχο η TCL βγάζει 2x 15W ενώ η Samsung 2x 10W Τώρα αν δεν τις βάλεις δίπλα δίπλα να τις δεις και να τις ακουσεις, θα είσαι στο περίπου. Πάρε τηλέφωνο στον Κωτσο μήπως την έχουν σε κάποιο κατάστημα εκθεσιακή να την δεις.
  6. Το έκανα και εγώ μέσα από αυτό το σύνδεσμο. 1€ χρέωση. Ευχαριστώ.
  7. Τα κλειδιά είναι δικά σου αλλά καλό είναι να κάνεις reveal τουλάχιστον στο humble bundle page , αν δεν θες να τα βάλεις κατευθείαν στο steam ή σε οποιοδήποτε άλλο platform είναι συμβατό. Για να αποφύγεις το παρακάτω Edit: Υπάρχουν και κλειδιά που πρέπει να τα κάνεις redeem μέσα σε διάστημα κάποιων μηνών
  8. Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να κάνεις pause κάθε μήνα. Σου αναφέρει όταν κάνεις pause πότε σταματάει να ισχύει κιόλας και για ποιο μήνα-bundle κάνεις παύση.
  9. γιατι τώρα αγορασαμε το Bundle του Δεκεμβρη. Αύριο θα μας δώσει και τα υπόλοιπα κρυφά παιχνίδια και μαζι με αυτά θα παρουσιάσει το επόμενο Bundle του Γενάρη , για το οποίο θα μας χρεώσει την τελευταία Παρασκευή του μήνα. Η τακτική τους είναι την πρώτη Παρασκευή του μήνα παρουσιάζεται το Bundle και την τελευταία Παρασκευή γίνεται η χρέωση. Τουλάχιστον έτσι ίσχυε στο Monthly.
  10. Πας στο site https://www.humblebundle.com/subscription και κατεβαίνοντας προς τα κάτω θα βρεις τα προηγούμενα πακέτα Edit: βρηκα και αυτο το spreadsheet αν βολεύει
  11. Μου έχουν στείλει ίσα με 10 email "You are not signed up for Classic plan" όλα πήγαν στον κάδο των αχρήστων . Μόλις άνοιξε θέμα στις προσφορές του insomnia πήραν τα λεφτά μου ... χαχαχα
  12. Έκανα παραγγελία για παραλαβή σε κατάστημα τα Arctic 5 και Rival 600 , πλήρωσα με κάρτα και ακυρώθηκε κανονικά btw .
  13. κάτι φθηνό και ποιοτικό έτσι για τη φάση xD
  • Δημιουργία νέου...