Προς το περιεχόμενο

alex_82

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

alex_82's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. alex_82

    FIFA 13

    Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;
  2. alex_82

    FIFA 13

    Συνέβει κι αυτό! Θέλοντας να τσεκάρω το παραπάνω πρόβλημα πάω και παίζω Serie A Juventus από Game Modes-->Tournaments και επειδή το έκανα απλά για σχετικά συμπεράσματα κανω sim όλα τα ματς μέχρι που φτάνω και στο τέλος της 37ης αγωνιστικής όπου ήμουν (ως Juventus) με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο που ήταν η Inter και εκεί ΠΑΛΙ μου βγάζει end tournament (δεν με άφησε για την τελευταία αγωνιστική που κρινόταν όλο το πρωτάθλημα...!!!). Δηλαδή εγώ νόμιζα ότι αυτό γινόταν όταν εξασφάλιζε μια ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και πριν καν δούμε ποιος το παίρνει! Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει ή δει κάτι ανάλογο???? Ας μου πει please! Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί τόσα χρόνια που παίζω.
  3. alex_82

    FIFA 13

    Παιδιά καλησπέρα. Εγώ παίζω απλώς πρωταθλήματα μέσω του Tournament mode και παρατήρησα κάτι (συγνώμη αν έχει ήδη ειπωθεί): Εκεί που έπαιζα για παράδειγμα με την Bayern στη Bundesliga, 1 αγωνιστική πριν το τέλος (33η) έχασα και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τη Schalke (4 βαθμούς διαφορά) και ισοβαθμούσα με Dortmund στη 2η θέση. Καλά μέχρι εδώ. Όμως την ώρα που πάω να παίξω και τον τελευταίο αγώνα έτσι για να δω και τυπικά αν θα τερματίσω 2ος ή 3ος πατάω Advanced και μετά είχε επιλογή End Tournament! (Όπως επίσης να δω τα στατιστικά κτλ.). Δηλαδή επειδή βγήκε και μαθηματικά ο πρωταθλητής δεν με αφήνει να παίξω όλα τα ματς? Μπορεί να έχει χιλιοειπωθεί συγνώμη αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα. Δηλαδή αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε αφήνει να παίξεις μέχρι να κριθεί ο πρωταθλητής (χτυπάς ή δεν χτυπάς πρωτάθλημα δεν έχει σημασία) και μετά μήνυμα ότι ο τάδε το πήρε και μετά πάρε ένα End Tournament σε όποια αγωνιστική και να'σαι...Τι είναι τούτο εδώ τώρα? Τόσο φοβερό είναι να μας αφήνει να παίζουμε όλα τα ματς έτσι για να δούμε σε ποια θέση τερματίζουμε? Εσείς τι λέτε? Bug είναι αυτό τώρα? Επαναλαμβάνω παίζω Tournament mode, συγνώμη αν κούρασα.
  4. alex_82

    NBA 2K13

    Προφανώς επείδη τα Win8 είναι καινούργιο λειτουργικό ίσως δεν τα υποστηρίζει το παιχνίδι (όταν σχεδιάστηκε υπήρχαν μέχρι τα win7) και ίσως γι'αυτο δεν έχει ήχο. Αλλά είναι ανάγκη να δοκιμάζουμε άλλα λειτουργικά και διάφορους τρόπους για να το πετύχουμε; Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε με τα win7 και βάσει των καρτών γραφικών που έχουμε να μπορεί να lockάρει στα 60fps μέσα από το παιχνίδι και να παίζει μια χαρά ομαλά χωρίς ίχνος κολλήματος από χαμηλό framerate. Τώρα γιατί αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά ακόμα αναρωτιέμαι (ενώ άλλοι δεν έχουν τέτοιο θέμα).
  5. alex_82

    NBA 2K13

    Τίποτα ούτε κι έτσι!
  6. alex_82

    NBA 2K13

    PSU Corsair TX V2 Series 850W CPU Intel Core i7-3770 (1155, 3.4GHz, 8MB) MB Gigabyte Z77M-D3H (1155/Z77/DDR3) Ram DDR3 Corsair 4x4GB (16GB) VGA PCI-X Sapphire 7950 3GB GDDR5 SSD OCZ 120GB Sata III Vertex 3 HDD Seagate SATA III 1TB 32MB 7200.12 Win 7 Home Prem 64bit
  7. alex_82

    NBA 2K13

    Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση όπως και τον Inler. Την έκανα την αλλαγή από 50 σε 60, όταν είμαι μέσα στο παιχνίδι από τις επιλογές της οθόνης βλέπω ότι το παίζει σε full hd και 60fps αλλά από το video settings του παιχνιδιού δεν μπορώ βεβαια και πάλι να βάλω πάνω από 50, αν το αλλάξω χάνεται η αλλαγή που έχω κάνει απο το config. Ακόμα κι έτσι πάντως που πρόλαβα να παίξω (κάνοντας την αλλαγή) πάλι έχω την αίσθηση ότι το game δεν είναι τόσο ομαλό στην αναπαραγωγή του όσο θα έπρεπε ή όσο θα περίμενα. Κρίμα πάντως με pc 1500 ευρώ να προκύπτει τέτοιο θέμα. Σου δείχνω το αρχείο config που μου εμφανίστηκε μετά την αλλαγή που έκανα. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω. VIDEOSETTING_ADAPTERINDEX = 0 VIDEOSETTING_WIDTH = 1920 VIDEOSETTING_HEIGHT = 1080 VIDEOSETTING_COLORDEPTH = 32 VIDEOSETTING_VSYNC = 1 VIDEOSETTING_REFRESHRATE = 60 VIDEOSETTING_WINDOWMODE = 0 VIDEOSETTING_MSAA = 0 VIDEOSETTING_MSAAQUALITY = 0 VIDEOSETTING_MAXTEXTURESIZE = 4096 VIDEOSETTING_DEPTHOFFIELD = 1 VIDEOSETTING_FLOORREFLECTION = 1 VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 0 VIDEOSETTING_STADIUMLOD = 1 VIDEOSETTING_CROWDDETAIL = 2 VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 1 VIDEOSETTING_SIDELINECHARACTER = 0 VIDEOSETTING_ANISOTROPICQUALITY = 2 VIDEOSETTING_PARTICLEFFECT = 0 VIDEOSETTING_AVERAGE_FRAMERATE = 15 VIDEOSETTING_FORCE_HDR_ON_INTEL_GPU = 0 MAIN_LOGICAL_THREAD = 7 GPU_LOGICAL_THREAD = 6 STALL_CPU_ON_END_FRAME = 0 LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH = 2 LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH_SLEEP = 0 STICKYKEY = 510 TOGGLEKEY = 62 FILTERKEY = 126 ACCESSIBILITYKEY_SAVED = 0 LANGUAGE = -482460772 WINDOW_X = 0 WINDOW_Y = 0 STARTUP_ACCOUNT_REGISTRATION = 1 PERFORMANCE_BENCHMARK = 1 ADJUST_VIDEO_SETTINGS = 1 ADJUST_LANGUAGE = 1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 5 CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3 CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 2 Φίλε εχουμε την ίδια κάρτα (εγώ την sapphire 7950 3GB) και βέβαια από τα settings του παιχνιδιου μεχρι 50hz και στο benchmark 46 fps μου βγάζει και σε εμένα ακριβώς. Όπως βλέπεις και πιο πάνω, όπως πρότεινε ένας φίλος έκανα κι εγώ αλλαγή από το config σε 60fps αλλά και πάλι δεν βλέπω την απόλυτα ομαλή αναπαραγωγή που έβλεπα παλαιότερα. Όχι τίποτα άλλο αλλά δώσαμε και 300 ευρώ γι'αυτή τη GPU!!! Στο PS3 που είδα το demo είχε σαφώς χειρότερα γραφικά αλλά μου είχε φανεί πιο smooth. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, η συνολική αίσθηση που αποκομίζουμε εμείς οι pc gamers από το παιχνίδι είναι σαφώς καλύτερη. Αλλά είπαμε.... Υ.Γ. Δεν ξέρω αν με το catalyst μπορεί να βρεθεί λύση γι'αυτό το ζήτημα. Έχω την αίσθήση πως όχι, χωρίς φυσικά να γνωρίζω με σιγουριά.
  8. alex_82

    NBA 2K13

    Φίλε μου δεν έχω πειράξει κάτι, στο FIFA 13 ας πούμε πιάνει κανονικά 60fps παίζει ομαλότατα σε full ανάλυση. Πάντως όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας η οθόνη είναι κανονικά σε 1920x1080 και 60fps. Μα μόνο στο NBA 2k13 μου βάζει όριο 50 fps? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
  9. alex_82

    NBA 2K13

    Φίλε παίζει το παιχνιδι δεν λέω αλλά δεν είναι τόσο smooth όσο αν θα έπαιζε στα 60 fps (όπως έπαιζα πάντα). Έχω πολύ καλό υπολογιστή για να μην πιάνει το 60άρι και είναι κρίμα. Και να προσθέσω ότι τον Catalyst τον εγκατάστησα αφού διαπίστωσα το πρόβλημα και πάλι το ίδιο. Δεν ξερώ τι φταίει αλλά και πάλι ξαναλέω παράξενω είναι να παίζει σε 1920x1080 60 fps στο παλιό pc με Intel Q6600 2.4GHz, GPU 8800GT και 4GB RAM....
  10. alex_82

    NBA 2K13

    Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και ένα μήνα περίπου πήρα καινούργιο pc. Αλλά σε σχέση με το παιχνίδι έχω ένα πρόβλημα. Σε ανάλυση full hd (1920x1080) στα video settings μου επιτρέπει μέχρι 50Fps το ανώτατο. Στο παλιό pc μου (που εγκατέστησα και εκεί το παιχνίδι) μου επιτρέπει 60fps όπως είχα συνηθίσει να παίζω και μου παίζει ομαλά. Είναι δυνατόν? V-Sync στο on είχα πάντα και MSAA στο off. Τα στοιχεία του καινουργιου pc είναι cpu core i7 3.4 GHz, RAM 16GB, GPU Sapphire 7950 3GB! Εχω εγκαταστήσει και Το catalyst control center (για την κάρτα γραφικών) αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μπορώ να κάνω κάτι να ανεβάσω τα fps στα 60? Μου κάνει εντύπωση που στο παλιότερο pc γίνεται (που είναι 4,5 ετών) και στο καινούργιο όχι! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Ευχαριστώ πολύ!
  11. alex_82

    FIFA 12

    Πάντως πέρα απ'όλα αυτά σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Στο origin συνδέομαι κανονικά, με nickname alex_291982. Πάντως δεν ξέρω αν έχει σημασία να το αναφέρω, όταν ο φάκελος 'Τα έγγραφά μου' είναι στα ελληνικά τότε κρασάρει στην αρχική εικόνα, και όταν τον μετονομάζω στα αγγλικά (π.χ. My Documents) πατάω play και δεν μπαίνει καθόλου στο παιχνίδι.
  12. alex_82

    FIFA 12

    Το έχω κατεβάσει το αρχείο 3,3 GB. Έχω ψάξει και στο google, βασικά λένε για αποσύνδεση χειριστηρίων που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση γιατί το δοκίμασα και τίποτα! Μπορώ να το τρέξω (Intel Q6600 2,4 Gh, GeForce 8800 GT, 4 GB Ram), αφού σκέψου την πρώτη μέρα που το πήρα , πάνε καμιά 20αρια μέρες, κάνοντας τα γνωστά κόλπα με μετονομασία φακέλων στα αγγλικά κτλ. έπαιξε! Αν θες το πιστεύεις... και από τότε τίποτα..! Μέχρι και format έκανα και ξανα μανα εγκαταστάσεις και τίποτα! Έχω αρχίσει να κλαίω τα 40 μου ευρώ. Α και μου κρασάρει στην πρώτη οθόνη. Είχα δοκιμάσει και το κόλπο με το αρχειο replay0.bin με read only και αφού δεν μ'αφηνε να κάνω save (μα χάλια ανάλυση εφτανε μεχρι εκεί) μετά δεν προχωρούσε στο μενού...ήθελα να'ξερα τι στο καλό έγινε και έπαιξε μόνο την πρώτη φορά, αφου τα ίδια κανω τώρα! Τρελά πράγματα!
  13. alex_82

    FIFA 12

    Φίλε δεν έχω χειριστήριο συνδεδεμένο! Δεν ξέρω τι να κάνω πια!
  14. alex_82

    FIFA 12

    Καμιά βοήθεια???
  15. alex_82

    FIFA 12

    Πρώτον σ'ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου! Δεύτερον, δεν έχω συνδέσει κάποιο gamepad. Τρίτον, ο πρώτος τρόπος που μου ανέφερες δεν έπιασε, δοκιμάζω και τον δεύτερο πάω ιδιότητες και δεν υπάρχει καρτελάκι με το όνομα ασφάλεια! Οι καρτέλες που μου εμφανίζονται είναι Γενικά, Κοινή χρήση και Προσαρμογή. Συνεπώς δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες "πλήρη έλεγχο " και "τροποποίηση" για everyone! Έχω xp sp3. Τι φταίει?
  • Δημιουργία νέου...