Όλες οι υπηρεσίες του είδους (Wix, Squarespace, Webflow, κ.λπ) έχουν το λεγόμενο vendor lock-in. Δηλαδή δε μπορείς να πάρεις το website και να πας αλλού. Πληρώνεις όμως την ευκολία, και τη δυνατότητα να στήσεις ό,τι θέλεις μόνος σου.
Από την άλλη, το WordPress (ή οποιοδήποτε κλασικό CMS) προϋποθέτει ν' αναλάβει κάποιος developer, διότι ακόμα και με κάποια plugin που κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη (π.χ. το Elementor), παραμένει αρκετά τεχνικό.
Η απάντησή μου είναι «διαλέγεις και παίρνεις». Σε κάθε περίπτωση κάτι θα χάσεις, και κάτι θα κερδίσεις. Προσωπικά δε τις θεωρώ κακή επιλογή, εφόσον σε καλύπτουν σε αυτό που θέλεις να κάνεις.
Αν πάντως για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείς να διαθέσεις χρήματα για developer, μάλλον είναι μονόδρομος.