Προς το περιεχόμενο

SpirtouLisS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.668
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    οποιος σε λυπάται δε σε νοίαστηκε ποτέ.
  • Τοποθεσία
    if u gona visit me...pm me
  • Ενδιαφέροντα
    no hobbies...i have to pay the car

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

SpirtouLisS's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1,2k

Φήμη

  1. Παιδιά ένα τεχνικό πρόβλημα μάλλον που μου συνέβη προχθές. Ένα renault clio παλιο. Ταλαιπώρησα το αμάξι χθες σταματα ξεκινά ψάχνοντας ένα πελάτη για τη δουλειά. Το λέω γιατί ίσως το αμάξι σήκωσε και λίγο θερμοκρασία ίσως. Ξαφνικά σε φανάρι σταματημενος ενώ περιμένω κάπου ακόμα 100 χιλιόμετρα να μου βγάλει γύρισε σε βενζινη. Το ξαναγύρισα υγραέριο έκανα αλλά 10 χιλιόμετρα χθες γυρίζω από δουλειά παρκάρω και στο ρελαντί...ξαναγυρίζει σε βενζίνη Η μπουκάλα θέλει αλλαγή σε ένα χρόνο να παραθέσω. Και πρόσφατα άλλαξα μπαταρία. Η πρώτη μου υποψία είναι ότι με έχουν κλέψει στην αντλία αλλά γιατί δεν γυρίζει υπό φορτίο? Αλλά στο ρελαντι
  2. Δεν έχει πρόσβαση η μια στην άλλη εκτός αν υπάρχουν θέματα ενεργοποίησης νομικής. Νομίζω ότι για νέα ασφαλιστηρία μεταχειρισμένων η καινούργιων τους αρκεί το τιμολόγιο για αυτό δεν σου ζήτησαν φωτό. Αρκεί το τιμολόγιο να αναφέρει μέρα παράδοσης τη μέρα έναρξης του ασφαλιστηρίου.
  3. Όλες πλέον με εφημερίδα ημέρας ζητάνε...μου έχει τύχει και η εφημερίδα να καλύπτει λίγο το τζάμι και να ζητήσουν νέα φωτογραφιση
  4. Για να βάλεις κάλυψη θραύσης όλες οι εταιρίες ζητούν φωτογραφίες του οχήματος συνήθως με αποδεικτικό ημερομηνίας. Αν δεν στείλει φωτογραφίες ο συνεργάτης ή ο ασφαλισμένος είτε απορρίπτει την κάλυψη η εταιρία, είτε στη δίνει με απαλλαγή μεγάλη πχ 500 ευρώ είτε ξεκινάει να ισχύει ένα μήνα μετά το αίτημα Τα παραπάνω ισχύουν αν δεν υπάρχει κάλυψη θραύσης και μπαίνει σαν νέα κάλυψη. Αν αλλάξεις εταιρία και στην προηγούμενη έχεις θραύση αρκεί το προηγούμενη ασφαλιστηρίο και δεν χρειάζονται φωτο
  5. Σε μένα 2 χρόνια μετά κλήση 40 ευρώ για παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο μου έφερε ο δήμος χαρτί με το ίδιο ποσό...χωρίς προσαύξηση.. ήμουν και εγώ σε φάση που περίμενα κάποια στιγμή να την βρω στην εφορία.
  6. Πρόσεξε που θα το πας, γιατί σε παρόμοια βλάβη σε accent του πατέρα μου, αλλάχτηκαν πολλαπλασιαστής...ξανά πολλαπλασιαστής γιατί θεωρήθηκε ότι είχε πρόβλημα, μετα δυναμό...τελικά μετά από επίσκεψη στο επίσημο σέρβις στο Ηράκλειο Κρήτης όπου αξιώθηκαν να διαβάσουν σωστά τον εγκέφαλο αλλάχτηκαν αισθητήρας στροφαλου και μπαταρια και τέλος το πρόβλημα. Εμάς έσβηνε τελειως στο δρόμο και έπαιρνε μπροστά ξανά χωρις πρόβλημα κάποιες ώρες μετά.
  7. Θα πάει στο δήμο, θα επικαλεστεί άγνοια της παρακράτησης για να μην τον τρέξει ποινικά για την ψευδή υπεύθυνη δήλωση, θα πληρώσει πρόστιμα και προσαυξήσεις για να γίνει άρση παρακράτησης και μετά ας καταθέσει πινακίδες. Όλα τα άλλα να χάμε να λέγαμε...Αν εμείς οι ίδιοι σαν πολίτες φερομαστε σαν να ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα όπου κάνουμε ότι θέλουμε, δηλώνουμε ότι θέλουμε, αφήνουμε κλήσεις απλήρωτες και μετά λέμε τη χώρα που ζούμε μπανανία μάλλον δεν μας αξίζει ούτε αυτή η χώρα..
  8. Πες στον ασφαλιστή σου να βγάλει φωτογραφίες το όχημα σου με σημερινή εφημερίδα πάνω στο τζαμι και να τις στείλει απάντηση στο email που το ήρθε και αναφέρει το νέο ατύχημα με αριθμό ζημιάς και στο οποίο δεν εμπλέκεσαι. Και στο σχόλιο θα γράψει ουδεμία εμπλοκή έχει ο πελάτης μας έχει γίνει αναγραμματισμός πινακίδας. Και δε θα σε ενοχλήσουν ξανά.
  9. Από όσο ξέρω πάντως μια χαρά κάνει δήλωση ατυχήματος αστυνομικό όργανο ακόμα και αν δεν υπάρχει τραυματισμός...έχω δει δήλωση τροχαίας σε συμβάν που αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμενο...και του πήρε δύο πόρτες και καθρέπτη...χωρίς φυσικά να χτυπήσει κάνεις...ο ίδιος ο υπαίτιος καλεσε την αστυνομία γιατί η φροντίδα άργουσε λόγω ανάγκης έπρεπε να φυγει. Ενώ ο κάτοχος του παρκαρισμενου το έμαθε την επόμενη μέρα.
  10. Τεχνικά το πρόβλημα είναι ότι λόγο ελλατωματικου δοχείου ενός υγρού, υπερλειτουργει μια αντλία που ψεκάζει αυτό το υγρό στα καυσαέρια. Με τον καιρό η αντλία καίγεται. Το αυτοκίνητο διαβάζει ότι δεν ψεκάζεται επαρκές υγρό και δεν του επιτρέπει να πάρει μπρος αν δεν επισκευαστεί...το υγρό είναι διάλυμα ουρίας (λέγε με blue hdi που είναι πιο εύηχο...). Μια έντονα δραστική ουσία φθηνή, ακινδυνη (χρησιμοποιείται παντού στην οργανική χημεία ) που όμως αντιδρά και εξουδετερώνει τα οξείδια του αζώτου στα καυσαερια
  11. Μόλις τελειώσει η εργοστασιακή εγγύηση πλέον τα δίνουν 999 ευρώ κάτω από την τιμή καινούργιου...εν τω μεταξύ ορισμένοι δεν θυμούνται και τι έκδοση έχουν και βλέπουν έκδοση καινουργιου με ζάντες/πετρέλαιο και οθόνη και ας έχει το δικό τους βενζίνη και τασια....και αντίστοιχα το βγάζουν για πώληση όλο χαρά.
  12. Έχει διαπιστώσει κάποιος σφάλμα στο λογαριασμό του εκκαθαριστικού λογαριασμού (υπέρ τους φυσικά...). Δεν κάνω μεγάλες καταναλώσεις ένα άτομο είμαι. Είχα τρεις λογαριασμούς πριν τον εκκαθαριστικό που εκδόθηκε 2/1/23. Σε αυτούς τους λογαριασμούς είχα πληρώσει συνολικα 77 ευρώ. (25, 25, 27 ευρώ). Βγαίνει ο συνολικος εκκαθαριστικος με μια συνολική κατανάλωση 328kwh 2/9/22 έως 1/1/23 91 ευρώ.. -μείον έναντι κατανάλωσης 55 ευρω (ενώ πλήρωσα 77 ). Και λογαριάζουν 91-55 =36 ευρώ. Ενώ στα ταπεινά μου μάτια θα έπρεπε να πληρώσω 91-77=14 ευρώ.. ουσιαστικα στο έναντι κατανάλωσης δεν βάζουν ότι έχω πληρώσει συνολικα αλλά μόνο όσα πλήρωσα για το ρεύμα δηλαδή κιλοβατώρες και ρυθμιζόμενες χρεωσεις...και είναι ουσιαστικά σαν να ξαναπληρωνω για ΕΡΤ και δήμους ξανά για τους τέσσερις μηνες...και έτσι μου βγαίνει 35 αντί 14. Κάνω κάτι λάθος? Δεν μιλάμε για τεράστια διαφορά αλλα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και έως τώρα δεν είχα παράπονο. Αν είναι δηλαδή να μην ξαναδώσω μέτρηση να αφήνω την κάρτα άδεια για να πληρώνω μόνο εκκαθαριστικό για να μην ξαναπληρωνω ότι έχω πληρώσει δύο φορες
  13. Που στο καλό θα βρω τον ηλεκτρονικό λογαριασμό αναλυτικά σε pdf στην καινούργια τους σελίδα...μου πέταξαν ένα ποσό και ούτε ξέρω πως προκύπτει...με λιγότερες κιλοβατωρες από τον προηγούμενο μήνα μου έβγαλαν μεγαλύτερη πληρωμή...και όταν πατάω κατέβασμα λογαριασμού κατεβάζει κάτι άσχετο διαφημιστικό τους...
  14. Ελπίζω οι σύμβουλοι του κ σκρεκα να ήταν καλά διαβασμενοι και να ήξεραν καλά όταν του έγραφαν το λόγο του...γιατί φοβάμαι διευκρινίσεις ...στο "όλες οι κατοικίες"
  15. Έτσι ακριβώς που τα λες είναι τώρα που τα βλέπω καλύτερα....για πέντε kwh που έχουν υπαχθει στο Γ1 με χρέωσαν 1.23 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής...!!!
  • Δημιουργία νέου...