Προς το περιεχόμενο

giorgosgeo4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

giorgosgeo4's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. Πως αλλάζουμε την σειρά με την οποία εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο μας στο facebook; Δηλαδή πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα και το αντίθετο.
  2. Έχετε να προτείνετε κάποιους τρόπους εκμάθησης του προγράμματος axure (http://www.axure.com/); Πχ βιβλία, βίντεο κλπ.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι εγώ δεν διατυπωσα σωστά το ερώτημα μου και ζητώ συγνώμη για την όποια σύγχυση.
  4. Στο παραπάνω ποστ μου που επισυνάπτεις δεν κάνω καμία ερώτηση σχετικά με την νομοθεσία που ισχύει. Δεν νομίζω πως έβαλα κάπου ερωτηματικό. Απλά εξειγώ τι ισχύει. Λίγο περισσότερο προσοχή όταν διαβάζουμε κάτι. Τα γραφειοκρατικα είναι περίπου τα ίδια για τα οποία ήδη έχω ενημερωθεί προηγουμένως. Η κύρια διαφορά στην νομοθεσία αφορά τον χώρο. Στο προηγούμενο ποστ γράφω πως οι ερωτήσεις αφορούν την δημιουργία της σελίδας . Καλό είναι να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για κάποιον που δεν γνωρίζουμε. Πόσο μάλλον όταν ο γραπτός λόγος μπορεί να παρερμηνευθει.
  5. Είναι δική μου παράληψη αλλά το κατάστημα θα ανοιχτεί στην Γερμανία. Εκεί μπορεί να δηλωθεί ως επιχείρηση ένα μέρος/δωμάτιο του διαμερισματος στο οποίο κατοικώ. Πχ. Ο χώρος/δωμάτιο του γραφείου ο οποίος είναι 7-9 τμ. Θα δηλωθεί ως επιχείρηση. Αυτά μου τα επιβεβαίωσε λογιστής. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα βήματα που θα χρειαστούν για το ξεκίνημα / δημιουργία της σελίδας. Τι χρειάζεται να ψάξω/αγοράσω/νοικιάσω για να την ξεκινήσω. Τι πρέπει να προσέξω; Και πάνω κάτω το κόστος αυτού του ξεκινηματος. Οι παραπάνω ερωτήσεις αφορούν αποκλειστικά την δημιουργία της σελίδας. Οι πελάτες θα προέρχονται κυρίως από ΕΕ αλλά και εκτός.
  6. Εφόσον προχωρήσει το πλάνο, έτσι θα γίνει, μέρος της κατοικίας θα δηλωθεί ως "επιχείρηση".
  7. Σε ευχαριστώ πολύ! Μου έδωσες μια πολύ καλή εικόνα του όλου πράγματος! Γενικά για το στήσιμο της σελίδας μπορούν να δωθούν κάποια βήματα για το τι ακριβώς χρειάζεται και σε ποιούς απευθύνεσαι για την εκάστοτε εργασία και πάνω κάτω το κόστος της κάθε εργασίας/αγοράς που χρειάζεται η σελίδα;
  8. Θα ήθελα να μάθω πληροφοριακά τι χρειάζεται για να ανοιχθεί ένα ιντερνετικό κατάστημα/επιχείρηση; Από το 0 μέχρι την έναρξη λειτουργίας ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος;
  9. Ναι μια χαρά σταθερό είναι το wifi. Και την εμβέλεια επίσης μια χαρά την βρίσκω. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί με δύο διαφορετικές κάρτες δικτύου. Το δικό μου το πήρα από dell.de και έχει την Intel® Wireless-N 7260 (802.11b/g/n, 2x2, Dualband, Bluetooth 4.0).
  10. Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις/καθυσηχάσεις! Πάλι καλά εχει και U επεξεργαστή.
  11. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το dell inspiron 15 7000 7537 καινούργιο και θέλω να ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες του είναι οκ. Σε νορμάλ χρήση δηλαδή καρτέλες ανοιχτές και ενα δυο προγράμματα, πάνω σε βάση το λάπτοπ, ο επεξεργαστής κυμαίνεται στους 48 με 62 βαθμούς και ως μέγιστη θερμοκρασία πιάνει τους 65. Ο SSD στους 35 με 40 βαθμούς και η κάρτα γραφικών 50 με 55 βαθμούς. Μήπως οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι κάπως υψηλές; και είναι πάνω σε βάση το λάπτοπ.
  12. giorgosgeo4

    Xiaomi Piston 2

    Τα Xiaomi pistons είναι τα αυθεντικά απο το κατάστημα geekbuying;
  13. Τα Xiaomi pistons είναι τα αυθεντικά απο το κατάστημα geekbuying;
  14. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω ένα από τα δύο dell αλλά δεν μπορώ να κατασταλαξω σε ποιο από τα δύο. http://m.dell.com/mt/www.dell.com/uk/p/inspiron-17-7737/pd.aspx?oc=cn77324 http://m.dell.com/mt/www.dell.com/uk/p/inspiron-15-7537/pd.aspx?oc=cn75324 Στην ουσία είναι σχεδόν το ίδιο λαπτοπ με την διαφορά πως το 17άρι έχει DVD/CD tray ενώ το 15αρι όχι. Είχα 17άρι λαπτοπ παλαιότερα και μετά 13αρι. Το 13αρι ήταν πολύ μικρό για τα γούστα μου. Ποιο θα προτιμούσατε και γιατί;
  15. Φιλε μου σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις και να μου απαντήσεις. Να πω ότι δεν μου χρειάζεται ο επεξεργαστής να είναι ο 4700 δηλαδή με 4 πυρήνες. Την κάνω την δουλειά μου και με επεξεργαστή ο οποίος είναι της σειράς U. Είχα παλαιότερα ένα ultrabook με i5 της σειράς U και με κάλυπτε απροβληματιστα. Όπως επίσης ούτε δυνατή κάρτα γραφικών χρειάζομαι μιας και δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, μονάχα ikariam. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση του service και να είναι ποιοτικό δηλαδή αλουμίνιο η οτιδήποτε άλλο εκτός από φθηνό πλαστικό.
  • Δημιουργία νέου...