Προς το περιεχόμενο

logitech

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    541
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με logitech

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.906 προβολές προφίλ

logitech's Achievements

  1. Και σε μένα τα ίδια και εγώ δεν έχω παραλάβει και πάλι για διαθεσιμότητα μου έχουν πει και την έχω πληρώσει
  2. αστα φιλε ειναι σαν την γκομενα που δεν θες να απατησεις τη γυναικα σου!!!αλλαααα στο τελος
  3. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να συνδέσω τα rgb από το κουτί coolermaster c700p στην στην μητρική Asus Tuf p550 σύμφωνα με το manual που έχει το κουτί το καλώδιο που φεύγει από το hub στο κουτί με την ονομασια PC RGB IN φευγει και κουμπονει πανω στην μητρικη στο 12G R B με το βελάκι που υπάρχει πάνω στο καλώδιο να κουμπώνει εκεί που γράφει 12V ύστερα συνδέω το καλώδιο sata πάνω στο τροφοδοτικό και το δεύτερο καλώδιο που συνδέεται απάνω στο Hub τα δύο μικρότερα για τα RGB. Εάν κάνω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  4. Πριν κανένα μήνα είχα μπει στον ίδιο ενδοιασμό φίλε μου και παρακολουθούσα ένα βίντεο στο YouTube και σύγκριναν την arctic silver 5 με μία άλλη και σαφώς η arctic ήταν η νικήτρια πανηγυρικά.Αλλά και για την mx-4 λενε πολύ καλά λόγια.
  5. σε δύο ryzen 3600 και ryzen 2600x που τους έβαλα την hyper 212 black edition χρησιμοποίησα την παλιά γνωστή γριά κότα την arctic silver 5 και πριν κανένα μήνα είχα βάλει και σε έναν 8350 και δεν είχα ποτέ μα ποτέ κανένα πρόβλημα. Και όπως λέει και ο λαός η γριά η κότα έχει το ζουμί και είναι και πιο έμπειρη🤭
  6. Εγώ παιδιά το σκέφτηκα ότι κρατάω για κανένα χρόνο ακόμα το 2600x επάνω με την xfx rx570 8gb και σε κανένα χρόνο αλλάζω cpu και βάζω μία από τις εκάστοτε κάρτες που θα βγαίνουν τότε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω mobo. Πάντως με έναν πρόχειρο και γρήγορο έλεγχο που έκανα ίδια mobo RAM η διαφορά ήταν ανάμεσα στους επεξεργαστές ο ένας ήταν ο 2600x και ο άλλος ήταν ο 3600 και κάρτα γραφικών η rx 5500 xt στο gta 5 ήμουν κάτω περίπου στα 15 fps ωστόσο δεν επιβεβαιώνω κάτι γιατί ήταν ένας γρήγορος έλεγχος
  7. Φίλε μου να σου πω την αλήθεια είχα τον ryzen 3600 επάνω σε αυτή τη μητρική και τον 2600x επάνω σε μία gigabyte η οποία έβγαλε πρόβλημα και πήγε για αντικατάσταση. Ψάχνοντας στο skroutz έβλεπα ότι για ένα εικοσάρικο πήγαινα σε παλιότερο chipset με pcie-3 και ένα παλικάρι στα σχόλια στο skroutz έλεγε ότι δοκίμασέ τον 2600x πάνω σε μία μητρική b550 και ότι δουλεύει μία χαρά. Έτσι το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει μία χαρά και θα τον αφήσω πάνω στην asus μιας και μου έκατσε κουτί αφού κέρδισα και το pci express 4 και πιο καινούργιο chipset. Τώρα όσον αφορά το ryzen το 3600 θα τον βάλω πάνω σε μία Gigabyte B550 Gaming X την οποία την έχω παραγγείλει.
  8. Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ότι δοκίμασα τη μητρική Asus tuf b550 με τον ryzen 2600x και σε εμένα δουλεύει κανονικά τον αναγνώρισε κατευθείαν το bios.
  9. Και εγώ για λάθος του προγράμματος πιστεύω ότι είναι
  10. Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά και τους δύο για τις απαντήσεις σας είστε καταπληκτικοί. Τελικά βρήκα και απενεργοποίησα το spread spectrum και ο επεξεργαστής έχει επανέλθει κανονικά. Σαν μητρική είμαι πολύ ευχαριστημένος και παρόλο που το chipset είναι το b550 το cpu-z το αναγνωρίζει ως X570
  11. Γεια σε όλους πρόσφατα αγόρασα την μητρική Asus b550 tuf Gaming plus και την συνδύασα με τον επεξεργαστή Ryzen 5 3600 και μνήμες έχω βάλει της patriot viper 3200. Κούμπωσα τα πράγματα και στο πρώτο άνοιγμα της μητρικής μου αναγνώρισε τον επεξεργαστή με συχνότητα 3.59 και όχι 3.6 και τις μνήμες από 16 GB στα 15,9.έχω κάνει bios update και το πρόβλημα με τις μνήμες διορθώθηκε ωστόσο το πρόβλημα με τον επεξεργαστή παραμένει όσα και bios update να του κάνω. Το πρόβλημα λύνεται εάν γυρίσω τη μητρική στο oc mode και πειράξω τους πολλαπλασιαστές και το αφήσω μόνιμα x36, αλλά χάνω το turbo boost. Μέσα στα BIOS τον αναγνωρίζει τον επεξεργαστή ως 3.597 και τα windows τον αναγνωρίζουν ως 3.59.Δεν έχω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα ο υπολογιστής πετάει ωστόσο είναι η περιέργεια για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
  12. Παιδιά γνωρίζουμε εάν τελικά αυτό το chipset υποστηρίζει τους ryzen 2600 η ryzen 2600x
  13. Εάν δεν κάνω λάθος δεν είναι συμβατή ούτε και με τον ryzen 5 2600
  • Δημιουργία νέου...