Προς το περιεχόμενο

Catalyst

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Catalyst

  • Ημερομηνία γέννησης 30/07/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Space

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.244 προβολές προφίλ

Catalyst's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

93

Φήμη

  1. 4άρες ή 8άρες ναι δεν θα βρεις. 2άρες έχει πάντα μαζί και με φορτιστές. H Parkside διαφημίζει τα προϊόντα της για δουλειές σπιτιού κτλ ειδικά για την πράσινη σειρά. Μου ακούγεται λογικό ένας επαγγελματίας να πάει σε άλλες λύσεις για να ξέρει ότι όταν χρειαστεί κάτι θα μπορεί να το βρει. Η πρακτική των Lidl να φέρνουν εργαλεία ανάλογα με τις προσφορές της εβδομάδας είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Θα ήθελα και εγώ να μπορούσα να πάρω ότι ήθελα, όποτε το θελήσω αλλά δεν λειτουργεί έτσι.
  2. Γενικά η Performance σειρά της Parkside λένε ότι θέλει μεγάλες μπαταρίες (4-8 mah) για να δείξει την δύναμη του εργαλείου. Αν ισχύει στην πράξη δεν το ξέρω όμως. Τα θετικά των brush-less μοτέρ είναι ότι έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, χρησιμοποιούν λιγότερη μπαταρία στην χρήση (άρα αντέχει περισσότερο η μπαταρία μέχρι να ξεφορτιστεί και έχουν μεγαλύτερη ισχύ. Στα μείον αν πάθει ζημιά δεν επισκευάζεται τόσο εύκολα όσο ένα μοτέρ με καρβουνάκια (πράσινη σειρά).
  3. Για DIY και ερασιτεχνικές δουλειές σπιτιού (και όχι μόνο) η πράσινη σειρά είναι υπέρ του δέοντος καλή. Η μαύρη έχει brush-less μοτέρ και είναι καλύτερη αλλά ζητά περισσότερα χρήματα. Το πράσινο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο το έχω από το 17 και με έχει ικανοποιήσει αρκεί να καταλάβεις τα όρια του. Στα + τα 3 χρόνια εγγύησης που αν σου πάθει συνήθως στο αντικαθιστούν χωρίς πολλές ερωτήσεις. Μπαταρίες έχουν ανά πάσα στιγμή τα καταστήματα και θα είσαι άτυχος αν την χρειαστείς και δεν βρεις εκείνη την χρονική στιγμή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει πτώση στην ποιότητα κατασκευή και παρατηρούνται διάφορες ατέλειες και αστοχίες ακόμη και στην ίδια παρτίδα.
  4. Catalyst

    Formula 1 2024

    Εφόσον έχεις πληρώσει για ένα χρόνο, τότε άσχετα με την ακύρωση της ανανέωσης πληρωμής (στην λήξη του έτους), συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο μέχρι και την τελευταία μέρα (29/02 στην περίπτωση σου).
  5. Catalyst

    ASUS Zenbook DUO (2024). Just… Duo It!

    Μα το πληκτρολόγιο χωράει ανάμεσα στις δύο οθόνες και το χρησιμοποιείς σαν να είναι κανονικό λάπτοπ. Και έτσι είναι φτιαγμένο. Όποτε θες σηκώνεις το πληκτρολόγιο και αξιοποιείς την δεύτερη οθόνη. Έκανε ένα βίντεο γι' αυ΄το το προιόν ο Linus (Tech Tips), που φαίνεται καλύτερα η χρήση του.
  6. Οι αλλαγές που έγιναν, αν και ποτέ δεν με ένοιαξαν όποιες διαφορές από το μάνγκα (σε αυτό το σημείο), ήταν για να μπορέσουν να συνεχίσουν την τηλεοπτική σειρά με ένα από τα μεγαλύτερα filler-arc στο Naruto, το αποίο κράτησε για πάνω από 80 επεισόδια και κάτι παραπάνω από 2 τηλεοπτικές σεζόν. Τα filler episodes ήταν και παραμένουν το μεγαλύτερο θέμα μου σε όλο το Ναρούτο.
  7. Εκεί που μια σειρά μπορεί να βελτιώσει τις ταινίες είναι το pacing και το πόσα κόπηκαν από τα βιβλία (είτε για καλό είτε για κακό). Τα βιβλία 4-7 δεν μεταφέρθηκαν άρτια στην μεγάλη οθόνη και οι παραπάνω ώρες που προσφέρει μια τηλεοπτική σεζόν μπορεί να προσφέρει το μεγαλύτερο βάθος που έχουν τα βιβλία.
  8. Για μας που δεν είδαμε Boba Fett, χάνουμε κάτι ως προς την ιστορία πηγαίνωντας από την δεύτερη σεζον στην τρίτη;
  9. "Attack on Titan" The Final Season Final (Part 1) airs on Friday, March 3, 2023. "Attack on Titan" The Final Season Final (Part 2) will air later in 2023.
  10. Έκανα πρόσφατα μια καθαρή εγκατάσταση win11 edu, και χρησιμοποίησα το rufus για να φτιάξω bootable usb drive με το iso των windows. Πριν την εκκίνηση της διαδικασίας εμφανίζει ένα παράθυρο, που μπορείς να επιλέξεις να αφαιρέσει την ανάγκη των win11 για TPM 2.0. To έχει δοκιμάσει κανείς; Το PC της υπογραφής που έχει Ryzen 1ης γενιάς δεν υποστηρίζετε από τα 11άρια. Στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής έχει φωτογραφία με το τι μπορείς να απενεργοποιήσεις μέσα από το πρόγραμμα.
  11. Από σκρουτζομάγαζο, 440€.
  12. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το HDMΙ CEC το διάβασα σαν αίτιο του "προβλήματος" μου, αλλά δυστυχώς η τηλεόραση μου δεν βρίσκω να έχει αυτήν την επιλογή ακριβώς. Έχει το Bravia Sync, το οποίο λογικά κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς, αλλά δεν μου έχει επιλογή ενεργοποίησης - απενεργοποίησης. Θα το κοιτάξω καλύτερα αύριο βράδυ που θα έχω χρόνο.
  13. Αντιμετωπίζω το εξής, περίεργο πρόβλημα με το νεοαποκτηθέν BRIX μου. Το mini-PC είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση για χρήση HTPC, μέσω HDMI καλωδίου. Όταν κλείνω την τηλεόραση, κλείνει και το pcάκι. Όταν ανοίγω την τηλεόραση, ανοίγει και το pcάκι. Το περίεργο είναι ότι ενώ αυτό πίστευα ότι είναι μια απλή ρύθμιση στο BIOS, δεν βρίσκω κάτι εκεί. Επιπρόσθετα δεν υπάρχουν επιλογές για προχωρημένους. Έγινε σήμερα αντικατάσταση του παλαιού HTPC με το καινούργιο, χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση, ούτε αλλάχθηκε κάποιο καλώδιο. Βρήκε το παλιό, μπήκε το καινούργιο. Έχω ψάξει όσο μπόρεσα και στο BIOS, αλλά και στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης χωρίς αποτέλεσμα. Κοίταξα να αναβαθμίσω το BIOS στο νεότερο που υπάρχει (F11 από την ιστοσελίδα της gigabyte), αλλά δεν βρίσκω τρόπο να το εγκαταστήσω. Το δικό τρέχει στο F9 το αποίο δεν είναι στην λίστα με τα διαθέσιμα BIOS. Διάβασα κάπου ότι μπορεί να οφείλεται αυτό στο γεγονός ότι είναι στο ίδιο πολύμπριζο-surge protector. Άλλαξα πρίζα και το πρόβλημα παρέμεινε. Μπορώ να δοκιμάσω άλλο καλώδιο HDMI, αλλά όχι άλλη HDMI θύρα στην τηλεόραση. Έχει μόνο δύο και η eARC είναι κατειλημμένη από soundbar. Δοκιμάστηκαν και οι δύο HDMI θύρες του μίνι-pcιού. Είχα και παλαιότερα κάποια θέματα με τις HDMI θύρες, όπου όταν είχα ανοιχτό το PC, έχανε το επίγειο σήμα. Αν αποσύνδεα το καλώδιο επανερχόταν. Είναι στα σκαριά αγορά νεότερης τηλεόρασης, αλλά μέχρι τότε μπορώ κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες να δοκιμάσω σε δύο άλλες τηλεοράσεις αν το πρόβλημα υπάρχει και εκεί ή είναι θέμα της τηλεόρασης μου. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. MiniPC: BRIXs Extreme GB-BER3H-5300 TV: Sony KDL-48WD650 Soundbar: JBL Cinema SB350 HDMI cable: Ugreen 8K HDMI 2.1 HDMI 2.1 Braided Cable HDMI male - HDMI male 2m
  14. Η προβολή που μπορούσες να επιλέξεις ήταν ταυτόχρονα και στο πρότυπο Dolby Atmos (ήχος) αλλά και 3D (εικόνα).
  15. Εάν γράφεις για το "Spider-Man: No Way Home", το έχουν ήδη βάλει για προπαραγγελία. Πιθανότατα θα καθυστέρησαν μερικές ώρες να ανοίξουν τις προπαραγγελίες.
  • Δημιουργία νέου...