Προς το περιεχόμενο

vagsvr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vagsvr

  • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.416 προβολές προφίλ

vagsvr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. vagsvr

    Επιλογή Android TV Box

    Ηρθε μεσω banggood το Mecool M8S PRO 3/32 (στα 62$) εδω και μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ως το πρωτο μου TV Box, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απλως ακομη δε βρηκα γιατι δε ''δουλευει'' το ποντικι στην αναζητηση του YouTube. Το αναγνωριζει, αλλα παταω για αναζητηση και δε γινεται κατι. Εβαλα το kodi, το δοκιμασα σε διαφορες σειρες η ταινιες που εχει και βαραει καποια κολληματα. Αλλα η λιστα ειναι απειρη, εντυπωσιαστηκα! Αντιθετως το Netflix που το εβαλα ως δοκιμαστικο, ειναι τελειο, πολυ καλη λυση.
  2. vagsvr

    Επιλογή Android TV Box

    Ψαχνω για το δωματιο (24'' τηλεοραση) ενα "απλο" tv box, ωστε να παρακολουθω μεσω wi fi σιγουρα τα ελληνικα καναλια.. Οποιο και να επιλεξω (το πολυ στα 50) απο skroutz, θα μου κανει απροβληματιστα τη δουλεια μου..?
  3. vagsvr

    PayPal

    Καλημερα, πληρωσα 14,50$ σε ενα γνωστο κινεζικο καταστημα μεσω paypal..! Η συναλλαγη εγινε στις 22 Οκτωβριου. Επειδη δεν ειχαν (και δεν προκειται να ειχαν) διαθεσιμο ενα προιον της παραγγελιας, τους ειπα να την ακυρωσουν ολη, δηλαδη επιστροφη χρηματων! Στις 28 Οκτωβριου μπηκαν τα λεφτα στο paypal, ετσι γραφει σε μια συναλλαγη. Το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιστηκαν ουτε στο balance αλλα ουτε στη χρεωστικη. Πρεπει να περιμενω και αλλο..? Που θα εμφανιστουν..?
  4. Εκανα αγορα των 136$ με paypal σε χρεωστικη καρτα Mastercard της Alpha bank.. Ειχα δοκιμασει και το μεσημερι αλλα δε γινοταν! Τελικα δεν εφταιγε το paypal, αλλα το καταστημα.. Διαβασα αυτο σε ενα αλλο φορουμ : "εχει να κανει με την εταιρεια που αναλαμβανει να διαχειριστει τα εισερχομενα χρηματα του καθε site, πχ αυτη του banggood δεν ειναι στην blacklist, του gearbest ομως ειναι." Ισως και να ισχυει αυτο που διαβασα, παντως την αγορα την εκανα! Ετσι αντι για gearbest, επελεξα minideal.. (εννοειται χωρις balance)
  5. Δοκιμασα αγορα μεσω paypal σε χρεωστικη καρτα Mastercard της Alpha bank (που εχω κανει παλιοτερα μερικες αγορες) και δεν τη δεχτηκε..! Τη δοκιμασα χωρις paypal, αλλα εφαγα ακυρο! Θα επιχειρησω αν ειναι με Mastercard της Εθνικης..
  6. Στο Γερμανο τωρα το εχουν διαθεσιμο σε ασπρο στα 169€. Αλλα τωρα ειναι κλειστα τα καταστηματα του..! χαχαχα!!! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71550&selectedCategoryId=93
  7. Τωρα το εχει μονο εδω.. http://somon.gr/index.php?route=product/product&product_id=8305
  8. Το εχει η cosmote σε μαυρο.. Τωρα ποτε θα στο φερουν, δεν το γνωριζω..! http://www.cosmote.com/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20302687
  9. http://www.cosmote.com/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20302687 http://somon.gr/index.php?route=product/product&product_id=8305
  10. Και ο γερμανος αυτο γραφει, οτι οι εκπτωσεις θα ειναι μεχρι 31/08.. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα το εχουν διαθεσιμο..!
  11. Το παραγγειλα και εγω πριν λιγο απο vodafone.. Ελεγα να παω απο Γερμανο αλλα το εχουν βγαλει απο τη φορμα..! (Εδω και 20 μερες κανω υπομονη μηπως επαιρνα απο Κινα το Meizu note 2, αλλα δε βλεπω να γινεται τιποτα με τις τραπεζες..)
  12. Εμενα παλι την τελευταια βδομαδα με παιδευε πολυ το τιμονι, αλλα χθες οριστικα πια το προβλημα εγινε μονιμο..! Και γω μαθημενος εδω και τεσσερα χρονια στο city.. Πηγα σε εναν ηλεκτρολογο μηχανικο και μου εβαλε ενα ανακατασκευασμενο μοτερ.. Εννοειται οτι κρατησε και το χαλασμενο για να το φτιαξει..! Του ειπα οτι βρηκα στο ιντερνετ και με 40 ευρω αλλα μου εξηγησε οτι δεν ειναι και τοσο σιγουρη η ποιοτητα του.. Ισως να ειναι απο καποιο π.χ. τρακαρισμενο! Μου εγγυηθηκε οτι αν παθει κατι θα ξαναπαω στον ιδιο.. Μου πηρε 150€.. Η vayita στο ποστ 16, τζαμπα την εβγαλε.......
  13. Για αυτην τη σελιδα γνωριζει καποιος το οτιδηποτε..? ..http://www.myrunning.eu/ Εχει πολυ λιγα παπουτσια, αλλα σε εξαιρετικες τιμες..! Ειναι απο την Τσεχια, δε βρηκα κατι το ασχημο για τη σελιδα και παραγγειλα γιατι εχει paypal..! Για να δω σε μια βδομαδα τι θα γινει..
  14. Τελικα με πηραν χθες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μετα το "μπερδεμα" που εγινε οτι θα μου κανουν και δωρεαν εγκατασταση.. Φαινεται δεν τους αρεσε και τοσο που τους ηρθε και μια αξιολογηση στο skroutz! Τελικα ειχαμε και αλλα, το δρομολογιο παραδοσης ειναι κανονισμενο για 6 Απρλιου.. Η εγκατασταση θα γινει σε εως και 7 εργασιμες αφου ερθει το κλιματιστικο.. Δηλαδη ο τεχνικος μπορει να ερθει και στις 16-17 Απριλιου (μεσολαβει Σ.Κ. και αργιες).. Επισης επειδη η κατοικια μου δεν ειναι κοντα σε καποια πολη, εως 20 χιλιομετρα μου ειπε θα επιβαρυνθω και καποια εξοδα για τον τεχνικο...χαχαχαχα.. Ευχαριστω πολυ δεν τη θελω πια την εγκατασταση...
  15. Εγω παραγγειλα απο τον κωτσοβολο το "Toyotomi Izuru TRN TRG 56ZR".. 18 αρι κλιματιστικο και ειχε στις 26/03/2015 900€.. Εγραφε οτι ηταν δωρεαν η εγκατασταση και φυσικα και τα μεταφορικα..! Πηγα στις 30/03 για να βαλω την τελικη υπογραφη για την αγορα (δανειοδοτηση εγινε) και μου ειπαν οτι δε γραφει πουθενα κυριε οτι εχει δωρεαν εγκατασταση.. Μα λεω αφου το εγραφε στην αρχικη σελιδα του προιοντος.. Εγω ετσι την εκανα την παραγγελια.. Δεν ισχυει κατι τετοιο μου λενε, αφου δεν το εγραφε στο τελος, δηλαδη στην ολοκληρωση της παραγγελιας δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο..! Σε αυτο το καταστημα πουλανε τρελα.. Οχι οτι καιγομουν να μου κανουν αυτοι την εγκατασταση, απλα μη μας θεωρουν και τοσο .......... Αλλα να γραφουν στη σελιδα του προιοντος και τελικα αλλο να ισχυει..! Ειχα διαβασει και σχολια στο skroutz και τελικα να τι εταιρια ειναι..!
  • Δημιουργία νέου...