Προς το περιεχόμενο

dEACTIVATEb

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dEACTIVATEb

  • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dEACTIVATEb's Achievements

  1. σε μερικα πλαισιο οι καμερες δε λειτουργουν.. γιατι ειναι τουρμπο Χ
  2. dEACTIVATEb

    Ολυμπιακός

    Μεθαύριο ολοκληρώνεται (και με τζίφρες) το deal του Φετφατζίδη με την Αλ Αχλί, από το οποίο μάλιστα ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος του transfer fee έχοντας κρατήσει ποσοστό από τα δικαιώματα του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Μπορεί στην Αλ Αχλί να καλωσόρισαν ήδη τον Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο τα τελευταία μερεμέτια της συμφωνίας για τη μετακόμιση του Ελληνα μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Όχι πως αυτά είναι ικανά να χαλάσουν το deal, ίσα ίσα, αλλά τα τελεσίδικα αναμένονται μεθαύριο, Κυριακή, επί ελβετικού εδάφους κι από εκεί και πέρα ο «Φέτφα» θα πάρει το αεροπλάνο για Τζέντα για να ενσωματωθεί πλέον στο ρόστερ της νέας του ομάδας. Ο ίδιος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+2) με συνολικές απολαβές που θα ξεπεράσουν τα δέκα εκατ. ευρώ (!), ενώ από την συγκεκριμένη μεταγραφή κερδισμένος βγαίνει κι ο Ολυμπιακός, μιας κι είχε διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων του 25χρονου εξτρέμ όταν και τον παραχώρησε στους «γκριφόνε».
  3. dEACTIVATEb

    League of Legends Topic v1

    Η Riot Games 'σκότωσε' έναν ήρωα του League of Legends
  4. dEACTIVATEb

    AEK

    κανεις δεν ασχολειτε μαζι σας, εσυ λες για κατι "γλεντια" δε καταλαβαινω που τα ειδες, εισαι αεκακι οπως το λεει η λεξη μια μικρομεσαια ομαδα.. που τρωει αναλαμπες κερδιζει κανα φωστηρα και την βλεπει πρωταθλητρια ευρωπης, δεν υπαρχετε γιαυτο και το κουλα εχει καποιο νοημα.. "Αμα δεν μπορεις να τους φτασεις - κλαψε για να σε προσεξουν" .. μιλαει ο 200στος της ευρωπης με τον 20ο.. τι να πει? οτι το παλεψε σε κανα δυο ματς θα πει.. φοβερο καντο τροπαιο! ο μελλισανιδης καταδικαστηκε ποτε για το λαθρεμποριο? ποσα εκατομμυρια ευρω ζημιωσε το ελληνικο δημοσιο?
  5. dEACTIVATEb

    Παναθηναϊκός

    τι ζημια ειχε παθει ο παππας?
  6. dEACTIVATEb

    AEK

    εσυ εχεις φιλικα σωματεια την μιση β εθνικη και 45 παιχτες και 145 παιχτες, απο την στιγμη που επιτρεπεται να αγοραζεις και να δανειζεις τοτε δεν υπαρχει τπτ που να αξιζει να συζητηθει, ας μην ειχατε καβουρια προεδρο για να ειχατε και εσεις παιχτες να διαλεγετε εχει κανει η αεκ 100 ενστασεις σε 5 διαφορετικα αθληματα, ακομα η "νικη στα χαρτια" τσουζει. χωνεψτε το οτι ηταν νομιμη κινηση , θα το εκανε ο οποιοσδηποτε αλλα επειδη εισαι εσυ στην αλλη πλευρα.. πρεπει να το παιξεις και λιγο δακρυβρεχτος ηθικολογος. ετσι γιουβετσι. ας βαλει κανα φραγκο ο μελισσανιδης στην ομαδα... που σας εστειλε Γ εθνικη για να μην βαλει το χερακι στην τσεπη.. ο "εξυγιαντης" του οπαπ
  7. dEACTIVATEb

    Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

    επαιζα για καμποσο καιρο LoL αλλα το σιχαθηκα, τα βρισιδια, τα κολληματα και το πολυ αργο progress . δοκιμασα αυτο ετσι για αλλαγη - επαιξα μεχρι τωρα καμια 15 παιχνιδια - και μου αρεσε πιο πολυ. δεν χρειαζεται να μπλεκεις με items , runes κτλ, ειναι πιο γρηγορο απο το Λολ, πιο smooth κινηση .. θα το δοκιμασω λιγο ακομα. πριν απο αυτο εβαλα δοκιμασα το HoN , νταξει οπως μπηκε βγηκε .. ασε που για 2 μερες δε μπορουσε κανεις να συνδεθει
  8. dEACTIVATEb

    Παναθηναϊκός

    οι εκφωνητες του σπορτ-φμ ειναι της θυρας 13 ?
  9. dEACTIVATEb

    AEK

    Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο στοιχηματικό κουπόνι και με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση της «Ένωσης» με τον ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ομάδα. Η επιτροπή δέχθηκε πως ναι μεν δεν έχει μετοχές στο όνομά του, αλλά πως ασκεί διοίκηση. Στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου δεν ελήφθη απόφαση επί του θέματος, καθώς κατά την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία (3-3 κι ένα λευκό). Γι' αυτό τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ΕΕΑ δίνοντας διευκρινήσεις. Με βάση και τα όσα άκουσε από τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων», η ΕΕΑ έκρινε βάσιμη την καταγγελία των «ερυθρολεύκων» με ψήφους 4-3.
  10. dEACTIVATEb

    Παναθηναϊκός

    βασικα δεν υπηρχε ορος να μην κανει χρηση.. αλλα ορος για ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε περιπτωση που βρισκοταν θετικος σε χρηση κανναβης.. νταξει δε το θεωρω κατι τρομερο, λογικο να θελει να προστατευτει η ομαδα, κατι θα ξερανε..
  11. dEACTIVATEb

    Παναθηναϊκός

    αυτο με τον Λασμε και την ρητρα μη χρησης ινδικης κανναβης που αρνηθηκε.. ισχυει?
  12. dEACTIVATEb

    ΠΑΟΚ

    δεν επηρεασε ο Κοκκαλης τους φονιαδες του Φιλοπουλου.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . και αμα υπαρχει ΘΕΛΗΣΗ .. ΟΛΑ γινονται και οχι μονο ο κοκκαλης.. αλλα οποιοσδηποτε προεδρος.. Σε αυτο θελω να σταθω! φυσικα και δεν μπορει καποιος να κατηγορησει τον προεδρο καποιας ομαδας και τα καφριλικια αλλων, αλλα μπορει να τον κατηγορησει στο οτι τους αφηνει ασυδοτους . πχ σε μια συναντηση θα θεσει τελεσιδικα.. "κοψτε τις παπαριες αλλιως τερμα το γηπεδο για εσας" ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
  13. dEACTIVATEb

    Παναθηναϊκός

    ο ..καλαθης.. μεγαλυτερο... ονομα? ριλι? χαχαχαχα στα του ποδοσφαιρου.. συνεντευξη Σισσε... αποκαλυψε γιατι το 2013 διαλεξε Αλ Γκαραφα απο παναθηναικο... Για το αν νιώθει μετανιωμένος που το 2013 επέλεξε την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ιστορία, γιατί αρχίζει να με ενοχλεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Θα μπορούσα να μην επιστρέψω στην Ελλάδα. Είχαμε προβλήματα με την εφορία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, αν και υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχε κάνει. Έτσι, το φορολογικό ήταν ο πραγματικός λόγος, και όχι εγώ που επέλεξα την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσουν να λένε “σκουπίδια” και να σέβονται. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, φυσικά και θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή. Έτσι έχει η κατάσταση". χαχαχαχα ΤΕΛΙΚΑ ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ??
  14. dEACTIVATEb

    ΠΑΟΚ

    παραληρημα επειδη λεω πως η ΚΑΘΕ ΠΑΕ εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης απεναντι στην υπαρξη και τον τροπο δρασης των οργανωμενων ?? δε μπορεις να το καταλαβεις οτι η καθε ΠΑΕ συνδεεται με τους οργανωμενους σε πολλα επιπεδα? τι σε ενοχλει σε αυτα που λεω? δε θα ηθελες να δεις οπαδους και οχι οργανωμενους πρεζακηδες καφρους?
  15. dEACTIVATEb

    Ολυμπιακός

    θα παιξει στοιχημα την Αεκ απο τα δελτια ΟΠΑΠ του μελισσανιδη
  • Δημιουργία νέου...