Προς το περιεχόμενο

flogerakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.201
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με flogerakos

  • Ημερομηνία γέννησης 21/04/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

flogerakos's Achievements

  1. Καλησπέρα σας. Σήμερα παρέλαβα τη νέα συσκευή. Η απάντηση στο ερώτημα μου είναι το Smart Switch μεταφέρει τα πάντα στο έπακρο. WiFi, ρυθμίσεις, λίστες αποκλεισμού, τα πάντα ολα, σετάρει το κινητό όπως ήταν ακριβώς το προηγούμενο. Σε αλλά μοντέλα δεν γνωρίζω τι γίνεται. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις σας.
  2. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω πρώτα με το Smart Switch που είπαν τα παιδιά παραπάνω μιας και πρόκειται η μετάβαση να γίνει από Samsung σε Samsung και ελπίζω να δουλέψει. Πάντως η λύση της επαφής πραγματικά με άφησε άναυδο. Μπράβο μεγάλο μυαλό το παλικάρι που τον σκέφτηκε τον συγκεκριμένο τρόπο.
  3. Μπορεις να μου δωσεις εναν οδηγο για 10600k σε Z490 Aorus elite ?? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  4. Υπάρχουν εφαρμογές που τα κάνουν backup και restore αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν.... Εμένα αυτό που με καίει περισσότερο είναι οι Block List της εφαρμογής τηλεφώνου.
  5. Καλησπέρα σάς. Σύντομα θα κάνω την μετάβαση από το Galaxy A40 σε Galaxy S23. Θα ήθελα να μεταφέρω τα αποθηκευμένα μου WiFi από το ένα κινητό στο άλλο, και επίσης θέλω οποσδηποτε να μην χάσω την Block List του Dial App / Τηλέφωνο. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy S23 256. Στο Best Price το συγκεκριμένο κινητό έχει αρκετά χαμηλή τιμή, και συγκεκριμένα με την αποφορολόγιση βγαίνει στα 400 €. Το έχουν δύο κατάστημα το Perishop και το JMC tech. Έχει κάποιος εμπειρία με τα συγκεκριμένα καταστήματα? Είναι αξιόπιστα τα κινητά που πουλάνε η είναι τίποτα ανακατασκευή/εκθεσιακά η αντίγραφα? Είναι πολύ χαμηλή η τιμή και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Με την εγγύηση τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση γιατί λένε δίνει εγγύηση το κατάστημα και όχι η Samsung. Αξίζει το ρίσκο/αγορά από τα συγκεκριμένα καταστήματα η να περιμένω να πέσει η τιμή σε επίσημους μεταπωλητές? Ευχαριστώ.
  7. Μιλάει η Microsoft, ο βασιλιάς των βημάτων προς την λάθος κατεύθυνση.....
  8. Τι είναι αυτό το "αθόρυβα" ρε παιδιά??? Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει να βγει με την ντουντούκα στην γειτονιά όπως ο καρπουζάς, "είναι ζάχαρη και μέλι τα καρπούζια του Βαγγέλη"???
  9. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το μηχάνημα Optiplex 3010 το οποίο δεν ενεργοποιείται. Φταίει η μητρική η το τροφοδοτικό? Το μηχάνημα είναι σε κατάσταση βιτρίνας. Το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά με χειροκίνητο τρόπο. Αν κάποιος έχει πείρα από τέτοια μηχανήματα και μπορεί να βοηθήσει στο να καταλήξω αν είναι θέμα μητρικής η τροφοδοτικού θα το εκτιμούσα πολύ Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση που κάποιος συμπολίτης μου εχει την διάθεση να βρεθούμε να το δούμε και από κοντά Ευχαριστώ.
  10. Παιδιά, αυτό δεν είναι λογική, είναι σαν να τους επιβραβεύουμε κιόλας. Φανταστείτε αύριο μεθαύριο ένα απλό iPhone να κοστίζει 2000-3000 ευρώ και να παίρνουν όλα την ανηφόρα, και να θες για ενα απλό Xiaomi 700 ευρώ, δηλαδή τι θα γίνει θα λέμε "Σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να την αγοράσεις; ". Πολιτικές που αισχροκερδούν και προσπαθούν να βγάλουν και από την μύγα ξίγκι θα πρέπει φυσικά και να σχολιάζονται αρνητικά και να κρίνονται αυστηρά από τους καταναλωτές γενικότερα, αλλιώς οι τιμές θα παίρνουν μόνιμα την ανηφόρα εις βαρος του καταναλωτή με καινοτομία μηδενική.
  11. Φιλε παρε εναν δυνατο φακο LED κεφαλής, μια καρφίτσα και ενα μεσαίο νούμερο μεσοδοντιο (0,6 mm χρησιμοποιώ εγω). Φεξε καλα την θυρα μεσα με το LED, και με την καρφιτσα βγαλε τα πολλα χνουδια προσεκτικα. Αν εισαι κάποιας ηλικίας και εχεις γυαλιά για κοντά να τα φορέσεις, πρέπει να βλέπεις καλα μεσα και να κανεις προσεκτικές κινήσεις. αφου καθαρίσεις τα παρα πολλα με την καρφίτσα βουτα το μεσοδοντιο σε ισοπροπυλικη αλκοολη και τρίψε καλα μεσα το τσουτσουνι του type-c πανω κατω τις μεταλλικές του επαφές. Εναλλακτικά μπορείς να ρίξεις και WD Fast Contact Cleaner (Χωρις Λαδι). Αν κανεις σωστη και προσεκτική δουλειά θα γινει καινούριο!!! Δοκιμασμένο σε απειρα Samsung και οχι μονο.
  12. Υπάρχει λύση, το δουλεύω εδώ και 10+ ημέρες και δουλεύει ρολόι Δεν παρατήρησα κάποια επίπτωση στην ταχύτητα η τις επιδόσεις...
  • Δημιουργία νέου...