Προς το περιεχόμενο

ultrobyr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    383
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με ultrobyr

  • Ημερομηνία γέννησης 19/07/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.309 προβολές προφίλ

ultrobyr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

128

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα, Ψάχνω να στήσω ένα low budget αξιόπιστο PC κυρίως για browsing,office εφαρμογες και ίσως λίγο ελαφρύ gaming τύπου Football Manager,card games etc χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Να αναφέρω ότι υπάρχει ήδη εκτός από οθόνη και περιφερειακά,το παρακάτω mini tower case όπως και ένας SSD 500gb https://www.skroutz.gr/s/33448033/CoolerMaster-MasterBox-Q300L-Gaming-Mini-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Retro.html Ποσό που διαθέτουμε : 250€ Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει μια Gigabyte 28" Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν μας επηρεάζει Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα, υπάρχει και λειτουργικό windows 11. Όλες οι πληροφορίες/προτάσεις ευπρόσδεκτες καθώς δεν είμαι επαρκώς ενημερωμένος για το τι επικρατεί στην αγορά. Ευχαριστώ!
  2. ultrobyr

    The Last of Us Part II [PS4]

    Υπηρχαν τομεις που ηταν θεσπεσιο και χαρμα οφθαλμων,υπηρχαν και τομεις που ηταν κακοι και αμφιλεγομενοι. Αυτο δειχνει η γενικη εικονα του παιχνιδιου,εναν διχασμο. Γιατι πρεπει να απολογειται καποιος ειτε εχει την μια ειτε την αλλη γνωμη? Αν θα παρουμε την γνωμη του κοινου σε metacritic και goty players choice στα tga θα δουμε μια διαφορετικη αποψη απο reviewers,awards κλπ. Επισης μια βολτα απο τις δηλωσεις του drunkman και τα dislikes στο καναλι της naughtydog σε youtube οπως αντιστοιχα και στο review του ign επιβεβαιωνουν τα παραπανω. Οτι το παιχνιδι δεν αρεσε σε μια μεγαλη μεριδα των gamers,νομιζω το αποδεικνυουν και οι αναμενομενες πωλησεις,οπως και οτι ηταν σε εκπτωση λιγο διαστημα μετα την κυκλοφορια του. Εγω προσωπικα και τα 2 games τα εχω πλατινα αλλα το 2ο δεν το ευχαριστηθηκα ουτε το περιμενα ετσι.
  3. ultrobyr

    The Last of Us Part II [PS4]

    Ο κοσμος του 2ου ειναι οσο πιο αληθοφανης γινεται,εξαιρετικη απεικονιση και γενικο feeling απλα ξεχασαν οτι εχουμε δεθει με τους χαρακτηρες του 1ου και τους εφτυσαν καταμουτρα στο σεναριο και στις αντιδρασεις τους. Προσωπικα για εμενα στο setting του 2ου αν συνεχιζοταν η συνδεση και το story των joel-ellie θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων(αλλωστε αυτο ειχε υποσχεθει ο drunkman) αντ αυτου ανακαλυφθηκε ο jerry,η abby κλπ κλπ και καταληξαμε σε αυτο το διχασμενο αποτελεσμα...
  4. Καλησπερα, Υπαρχει καποια προταση για λαπτοπ κοντα στα 550€ για χρηση browsing,netflix και microsoft office εφαρμογες. Μας ενδιαφερει η αναλυση κ το multitasking. Υπαρχει μια δωροεπιταγη στα 100€ απο το πλαισιο οποτε ισως κοιταξουμε και προς τα εκει.
  5. Καλη εβδομαδα σε ολους, Ενημερωνω οτι παρελαβα πριν απο λιγο το disc απο το πλαισιο. Ειχα δηλωσει ενδιαφερον τηλεφωνικα στις 17/3. Με καλεσαν 19/3 δεν το προλαβα και ξανακαλεσαν 31/3. Να λεμε και τα καλα,ηταν ευγενικοτατοι και με ενημερωναν επειδη καλουσα ενδιαμεσα οτι δεν εχω βγει απο την λιστα και θα ξανακαλεσει το αρμοδιο τμημα. Σταθηκα τυχερος μιας και δεν ηθελα να μπλεξω με κωτσο/public προκαταβολες κλπ και δεν ειχα κανει καθολου προπαραγγελια. Υπομονη λιγο ακομα μαγκες και ελπιζω να εξυπηρετηθειτε ολοι μεσα στον απριλη. Υ.Γ Scalpers ευχομαι να τα πουλατε μετα με χασουρα.
  6. Ειναι 4-5 μερες που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια οποτε σιγουρα εχω αρκετα ακομα. Αυτο που επισης παρατηρω ειναι οτι εχω και μια αυξηση στο ping σε games απο 60-70 εχει ανεβει 90-100😟
  7. Καλησπερα και απο εμενα, Σαν νεος κατοχος του booster που δεν εκμεταλλευτε την πληρη ταχυτητα του 4G (Signal 54 excellent) εχετε να προτεινετε καποια ρυθμιση για βελτιωση της ταχυτητας? Σε μετρησεις με το speedport ημουν στα 8down 0.5up. Με το huawei ανεβαινει ναι μεν στα 18/4 αλλα τα κινητα μας σε 4g test εχουν πανω απο 40αρια διαρκως. Μπορω μονιμα να κλεισω το ipv6 απο το ρουτερ η μονο μεσα απο καθε συσκευη? Το bonding ειναι UP και εχω και κανα δυο exception rules προς dsl μονο που δεν νομιζω να επηρεαζουν αρνητικα ουτως η αλλως. Απ οσο διαβαζω αντιστοιχο φιλτρο δεν υπαρχει σαν επιλογη να δινουμε προσβαση μονο μεσω 4G σε οτι συσεκυη θελουμε εμει,σωστα?
  8. ultrobyr

    Sony XH90

    Ηρθε και το νεο update σημερα απο τα notifications της tv.
  9. ultrobyr

    Sony XH90

    Απ οτι βλεπω ειναι το update που ολοι περιμενουμε,σωστα? Κυριως οι κατοχοι ps5 νομιζω. Δεν καταλαβα αν περιλαμβανει καιν το VRR απο την ελληνικη περιγραφη. Θα περιμενω και εγω το αυτοματο update μεσω της tv. Μια ερωτηση επισης,στην επιλογη film mode,στην καρτελα motionflow προτεινετε το on η off? Επειδη δεν εχω γραψει αναλυτικα,οι πρωτες εντυπωσεις της tv 10 μερες που ειμαι κατοχος μετα απο αντικατασταση ειναι παρα πολυ καλες.
  10. ultrobyr

    Sony XH90

    Ενημερωτικα οτι για την TV που εχω δηλωσει DOA την ημερα που την αποσυσκευασα,εδω και 18 ημερες δηλαδη δεν εχω δεχτει ΟΥΤΕ ενα τηλεφωνο απο τον κωτσοβολο. Αν εχεις παραλαβει απο αυτους πραγματικα καλη δυναμη. Πρεπει να συμβιβαστω τωρα οτι για τις γιορτες θα ειμαι χωρις το προιον που παραγγειλα και προπληρωσα επειδη δεν ειναι ικανοι να κανουν ενα τηλεφωνο για να διεκπεραιωσουν το ζητημα.
  11. ultrobyr

    The Last of Us Part II [PS4]

    Δεν σας κανει εντυπωση οτι στο players choice στα ιδια βραβεια ανακυρηχθηκε το ghost of tsushima? Δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο,το παιχνιδι δεδομενα διχασε το κοινο,σε καποιους αρεσε και σε καποιους οχι. Οι πωλησεις του δεν φαινονται οι αναμενομενες παντως,βγηκε επισης πολυ νωρις σε προσφορα αλλα εκαναν πολυ κακο και τα leaks. Ενα game λοιπον που δεν προσεφερε "διασκεδαση" σε αρκετους που το περιμεναν,και σε αλλους προσεφερε συναισθηματα βαθυτερης "τεχνης". Γουστα ειναι αυτα. Οπτικα/τεχνικα προσωπικη αποψη το καλυτερο game της 10ετιας σε κονσολα. Συνολικα,οχι αξιο για GOTY προσωπικη αποψη επισης. Με χαλασε πολυ η εξελιξη του σεναριου και η αντιμετωπιση στους χαρακτηρες ellie/joel,δεν ειδα/ενιωσα το feeling του 1ου part αλλα υπηρχαν αρκετα δυνατα σημεια,συγκινητικα και τρομερο immersion. Crabby part απλα τραγικο κατ εμε. Σεβομαι και χαιρομαι σε οσους το θεωρειτε goty και κατανοω οτι το απολαυσατε γιατι το πρωτο tlou ειναι favourite ever σε κονσολα για εμενα και δεν παυει να ειναι συνεχεια του.
  12. ultrobyr

    The Last of Us Part II [PS4]

    Αστειο το οποιο διεγραψε και ειπε οτι θα επρεπε να συμπεριφερεται καλυτερα...Εγωκεντρικος και μικροπρεπης "δημιουργος". Σε αλλα νεα, στην ψηφοφορια των players voice στα tga το tsushima πηρε την 1η θεση. Ηταν δικαιο μαλλον λοιπον και εγινε πραξη με βαση οσα επαιξαν οι χρηστες συνολικα. Τελοσπαντων,κριμα για το franchise η εξελιξη της ιστοριας και η συμπεριφορα των δημιουργων προς joel/ellie σαν χαρακτηρες.
  13. Οταν την αποσυσκευασα,ακολουθωντας ολες τις οδηγιες στο manual δεν υπηρχε αφρολεξ αριστερα και δεξια οπως περιγραφεις παρα μονο στις γωνιες στο πανω μερος,σε ολο το κατω μερος και αλλο ενα μεγαλο κομματι στο ανοιγμα οπου περιειχε και τις βασεις μαζι με το remote κλπ. Δεν θα κανω καμια δοκιμη καθως εχει δηλωθει ηδη σαν DOA στον κωτσοβολο και περιμενω να επικοινωνησουν παλι μαζι απο δευτερα λογικα για την παραλαβη της.
  14. Ειναι οπως το περιγραφεις,σαν να μην εχει κεντραριστει το πανελ ωστε να "κουμπωσει" πισω απο το ασημι πλαισιο. Εν τω μεταξυ,εδω και περιπου 4 ωρες με καποια διαλλειματα ειμαι σε αναμονη στο τηλεφωνο με τον κωτσο και δεν ξερω καν να θα μπορεσω να μιλησω σημερα...
  15. Φιλε μου δεν νομιζω οτι αξιζει να το ρισκαρω,αν πιεσω ελαφρα εκεινο το μερος με το δαχτυλο φαινεται οτι η οθονη μπαλαντζαρει αν καταλαβαινεις τι εννοω...Σε ολο το υπολοιπο μερος φαινεται να ειναι τοποθετημενη κανονικα. Δεν μου εγγυαται κανεις οτι αυριο μεθαυριο θα αρχισουν τα καμμενα pixel,ειτε οι κλασικες αποχρωματισμενες γραμμες κλπ γι αυτο δεν την εχω βαλει και καθολου σε λειτουργια οπως ειπα ξανα..
  • Δημιουργία νέου...