Προς το περιεχόμενο

naruto14

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11.140
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με naruto14

  • Ημερομηνία γέννησης 3 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    PC
    Video Games

Πρόσφατες Επισκέψεις

29.761 προβολές προφίλ

naruto14's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 50 Classifieds Σπάνιο
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

2,6k

Φήμη

  1. naruto14

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Άψογος. Ευχαριστώ!!
  2. naruto14

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ήρθε και η σειρά μου να παρουσιαστώ την Τετάρτη. Επειδή έχω διαβάσει διαφορά και έχω μπερδευτεί, η διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης μέχρι να γίνει η ορκομωσια πόσο είναι;
  3. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Ο αντάπτορας της Microsoft συνδέει το χειριστήριο με την propriety τεχνολογία που χρησιμοποιεί και στις κονσόλες Xbox. Πέρα του ότι έχει χαμηλότερο latency (που αμφιβάλλω αν μπορεί να παρατηρήσει κανείς), μεταφέρει ήχο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος χωρίς να χρειαστεί ξανά pair αν το συνδέσει σε bluetooth συσκευή (πχ στο κινητό, σε 8bitdo adapter ή ακόμα και δεύτερο PC). Αυτήν την δυνατότητα τη έχουν τα Series χειριστήρια εδώ και μερικά χρόνια. Επίσης παραθέτω το λόγο που με έκανε να αγοράσω εγώ τον ανταπτορα πριν κάτι χρόνια, χωρίς να ξέρω αν αυτά τα θέματα έχουν πλέον επιλυθεί στο bluetooth. https://www.insomnia.gr/forums/topic/223154-gamepads-controllers-χειριστήρια-για-pc-προτάσεις-και-απορίες/page/165/#comment-58475415
  4. naruto14

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες . Ελάχιστα πλέον κάνουν εξαιρέσεις (Elden Ring, Zelda). Γενικά εμένα με έχει κουράσει αυτή η συνταγή, αλλά όποιον δεν τον ενοχλεί, θα περάσει πολύ ευχάριστο χρόνο με το Ghosts of Tsushima.
  5. naruto14

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    To Open-World του είναι copy paste συνταγή από Ubisoft. Το combat είναι σίγουρα πιο απολαυστικό. Σενάριο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα το τρομερό. Έχει πολύ όμορφο art direction όμως και χάρη σε αυτό ξεχωρίζει.
  6. naruto14

    Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

    4080 για 4κ 60 native και στο υψηλότερο preset είναι μια χαρά. Απόλυτα λογικές απαιτήσεις για ένα από τα πιο όμορφα open world παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Και οι απαιτήσεις για cpu πολύ ενθαρρυντικες. Για να δούμε...
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 08:59 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη η κατάσταση η οθόνη του τίτλου. Μαζί θα δοθεί ο πολύ ποιοτικός αντάπτορας Display Port to vga (female) της delock αξίας 20+€. Αναλυτικές πληροφορίες για τις προδιαγραφές της οθόνης σε αυτό το λινκ: https://www.backoffice.be/prod_uk/ViewSonic/p90f_viewsonic_p90f_display_crt_19_dquote_1920_x_1440_73.asp Βρίσκομαι Χαλκιδική. Για επικοινωνία pm.

    70 €

  8. naruto14

    Brothers - A Tale of Two Sons Remake

    Έτσι είναι καλή τιμή όντως. Ωστόσο, έχει αρκετά χαμηλές κριτικές στο Steam. Και όλοι κάνουν λόγο για ανουσιο Remake.
  9. Έχω απορία. Το steam deck με τη θήκη του σε τσάντα δεν το βάζετε; τόσο δύσκολο είναι να έχετε έξτρα ότι χρειάζεστε εκεί μέσα; τον φορτιστή του κινητού για παράδειγμα που τον κουβαλάτε; Εκτός αν βγαίνετε από το σπίτι μόνο με τη θήκη που δίνει η valve. Τότε πάω πάσο
  10. Παίζοντας Prince of Persia: The Lost Crown, παρατηρώ ότι αν βάλεις το Deck σε sleep, μόλις το ανοίξεις και παίξεις 1-2 λεπτά σε πετάει από το παιχνίδι γιατί δεν συγχρονίζει τα achievements το ubisodt connect. Συμβαίνει και σε σας σε ubisoft παιχνίδια; Φαντάζομαι αυτό είναι ένα από τα προβλήματα να χρησιμοποιείς third party launchers. Τουλάχιστον για την δικιά μου περίπτωση που είμαι με συνδρομή ubisoft plus που απαιτεί συνεχή σύνδεση για να παίξεις.
  11. Στην Ευρώπη δίνει 2 χρόνια εγγύηση, όπως είναι υποχρεωμένη από το νόμο. Το ένα έτος ισχύει για Αμερική.
  12. naruto14

    Palworld

    Σήμερα έφτασε ~800,000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Έχει ξεφύγει λίγο η φάση ή μου φαίνεται;
  13. Είναι όντως ανώτερο το sunshine σε επιδόσεις. Κάπως τυχαία κατάφερα και έφτιαξα το θέμα του ήχου. Πολύ καλύτερη εικόνα από remote play και πιο άμεσο. Καταναλώνει μόλις 7W, και από 85% που είμαι τώρα μου λεει πως έχω άλλες 7 ώρες έτσι. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να ενεργοποιήσω το av1 ή το επιλέγει αυτόματα; EDIT: Ήταν απλά στις ρυθμίσεις του moonlight τελικά. Δουλεύει δουλεύει εξαιρετικά πάλι παρόλο που το ρουτερ είναι και σε άλλο δωμάτιο. Απλά έριξα το bitrate στα 100mbps μιας και στα 150 μου έκανε κάτι χαζοdrops. Ίσως θέλει να πειραματιστώ λίγο ακόμα.
  14. Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παιχνίδια του Game Pass μέσω του Steam Remote Play. Ωστόσο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και ευκαιρία που μου το θύμησες να πειραματιστώ λίγο σήμερα.
  15. Οποιοδήποτε παιχνίδι μπορείς να το στιμάρεις από το PC και να το παίξεις πχ στα 90fps μαξαρισμένο, ενώ αντίθετα θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις στο Deck. Παίζω αυτή τη περίοδο το Mirage και δεν θα με χαλούσε να το παίξω έτσι αντί για να το βάλω να τρέχει στα 30 fps. Επιπλέον, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να παίξεις τα παιχνίδια του Game Pass εφόσον είσαι μέσα στο σπίτι χωρίς να κάνεις dual boot σε Windows. Και φυσικά χωρίς το αργό Xbox Cloud Gaming.
  • Δημιουργία νέου...