Προς το περιεχόμενο

GMod

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    741
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.236 προβολές προφίλ

GMod's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

566

Φήμη

  1. Κατάλαβε ότι θα πάτωνε σε πωλήσεις και την απέσυρε. Θα την σπρώξει ως 4070 ή 4070 ti κάποια στιγμή.
  2. Εντάξει, εσύ το λες από οικολογική άποψη και κατανοητό, αλλά το πρόγραμμα έχει ένα συγκεκριμένο στόχο ξαναλέω. Η μείωση ηλεκτροπαραγωγής από εισαγόμενες πηγές. Μας κοστίζει ο κούκος αηδόνι...
  3. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η μείωση των ενεργειακών αναγκών της χώρας τώρα που υπάρχει ενεργειακή κρίση. Το ότι βάζει εισοδηματικά και άλλα κριτήρια δεν σημαίνει ότι αλλάζει ο βασικός στόχος. Δεν υπάρχει επίσης καμία ποινή για την μη χρήση τελικά του κουπονιού. Ούτε είναι λογικό να σε τιμωρεί από την στιγμή που δεν ξέρεις τι θα βρεις και αν θα βρεις να αγοράσεις μια συσκευή που να καλύπτει τις ανάγκες σου και να συμφέρει. Τελος προφανώς και οι παλιές συσκευές θα πάνε για ανακύκλωση όλες. Είναι ο στόχος του προγράμματος. Μείωση ενεργειακών αναγκών.
  4. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχετε δει ότι έχει βγει ανακοίνωση ειδικά για τα ψυγεία προ του '93 ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Λογικά το ίδιο ισχύει για όλες τις συσκευές και δεν υπάρχει όριο παλαιότητας. Η μοριοδότηση είναι άλλο, και το ποσοστό επιδότησης άλλο. Δεν έχουν καμία σχέση. Το ποσοστό επιδότησης βγαίνει από την εισοδηματική κατηγορία που σε κατατάσσει και δηλώνει το ποσοστό της επιδότησης. Τα μοριοδότηση βγαίνει από εισόδημα, εξαρτώμενα παιδιά, αν είναι ΑΜΕΑ και αν είναι μονογονεϊκή οικογένεια και είναι αυτό που μετράει για την τελική κατάταξη των δικαιούχων ανά περιφέρεια.
  5. Στην εξυπηρέτηση του «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ». Έχω link από πάνω. Δεν το είδες. .............................................................................................................................. Εντάξει, με 68,000 δεν τίθεται θέμα απόρριψης. Είναι σίγουρο.
  6. Μμμ, δεν ξέρω. Αύριο πάρε τηλ.
  7. Όταν λες σωστό, βάζεις 11 ψηφία χωρίς κενά και παύλες;
  8. Μάλλον κάτι δεν της μετράνε. Μονογονεϊκή οικογένεια, με 2 εξαρτώμενα παιδιά και μηδενικό εισόδημα βγάζει 68,000 ...
  9. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξέρει κάποιος. Αυτό που είναι εμφανές από το πως είναι μοιρασμένα τα χρήματα ανά περιφέρεια, είναι ότι στην περιφέρεια Αττικής θα είναι αρκετά ποιο δύσκολο κάποιος να μπει στο πρόγραμμα ενώ στις περιφέρειες Δυτικής Μακ. & Θρ. , Ηπείρου, Θεσσαλίας και Αν. Μακεδονίας πιθανόν λίγο ποιο εύκολο από τον μέσο όρο της χώρας. Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα από την αναλογία ποσοστού χρημάτων ανά ποσοστού νοικοκυριών ανά περιφέρεια. Σε δεύτερο χρόνο πάντως, από ότι λένε, χρήματα από μια περιφέρεια που δεν ξοδεύτηκαν μπορεί να μεταφερθούν σε άλλη.
  10. Σε τι ποσοστό; Μήπως 67%. Διότι στο ΦΕΚ αναφέρει ότι ως ΑΜΕΑ θεωρεί > 67%. Δεν λέει και ίσο. Επίσης κι εγώ που έκανα του πατέρα μου με 67% αναπηρία, δεν δέχτηκε το ΑΜΚΑ του ως ΑΜΕΑ. Θεώρησα ότι δεν συμμετέχουν οι 67%. Μην σε πάρω όμως και στο λαιμό μου. Πάρε την Δευτέρα ένα τηλ. να σου πούνε.
  11. Στο ΦΕΚ γράφει τα ποσά, αλλά χωρίς ΦΠΑ διότι υπάρχουν και περιοχές που ο ΦΠΑ δεν είναι 24%. Οπότε πρέπει να προσθέσεις τον ΦΠΑ που σου αναλογεί.
  12. Οπότε η επιδότηση σου μπορεί να είναι 497 μόνο για 24αρι κλιματιστικό. Αν εσύ πάρεις ένα 9αρη τότε η μεγίστη επιδότηση σου είναι 238€. Για να την αξιοποιήσεις όλη όμως, θα πρέπει να κάνει 680€ τουλάχιστον. Αν πάρεις ένα 450€, η επιδότηση θα είναι 157,5€ Πάτα το πράσινο μολύβι και κάτω χαμηλά έχει κουμπί υποβολή.
  13. Η τιμή που του έβγαλε είναι με ΦΠΑ και το μέγιστο που μπορεί να είναι η επιδότηση για κλιματιστικό 24 Btu/h. Το γράφει καθαρά στην αίτηση, κάτω από τα ποσά. «το παραπάνω ποσό αντιπροσωπεύει τη μέγιστη αξία εξαργύρωσης και αφορά προϊόντα με ΦΠΑ 24% και, σε περίπτωση κλιματιστικών, κατηγορία Btu/h 24.000. Κατά την εξαργύρωση, εφόσον ο ΦΠΑ ή η κατηγορία κλιματιστικού διαφοροποιείται από τα παραπάνω, η μέγιστη αξία δύναται να είναι χαμηλότερη.» .............. Με πρόλαβαν.
  14. Το ποσοστό βγαίνει από την εισοδηματική κατηγορία που σε κατατάσσει. Στο ποιοι θα επιλεγούν τελικά έχει να κάνει με την μοριοδότηση αλλά και με την κατανομή των κονδυλίων ανά περιφέρεια.
  • Δημιουργία νέου...