Προς το περιεχόμενο

kjtzemis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.534
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με kjtzemis

  • Ημερομηνία γέννησης 14 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.374 προβολές προφίλ

kjtzemis's Achievements

  1. kjtzemis

    Stremio

    Καλησπερα σε ολους, σημερα εμαθα για το stremio και ειπα να το δοκιμασω, το κατεβασα στο pc εκανα sign up και το εκανα και install στο cosmote tv box, ολα καλα.Αυτο που θελω να ρωτησω, υπαρχει καποιος κυνδινος για ban κλπ?Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο?
  2. kjtzemis

    Cyberpunk 2077 [PC]

    αν πατησω off ray tracing δεν με αφηνει να διαλεξω να ενεργοποιησω ray traycing effects.
  3. kjtzemis

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Καλησπερα σε ολους, εχω το pc με τα specs που φαινονται στην υπογραφη μου (13500,16gb ram, 7800xt)...επειδη ειμαι ασχετος τελειως με ρυθμισεις γραφικων στο pc θα μπορουσατε να μου πειτε σε τι ρυθμισεις θα μπορουσα να παρω το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα?
  4. kjtzemis

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Η αλήθεια είναι δεν σκέφτηκα να το βάλω στην tv να το δω και σε 4k μήπως αλλάξεις κάτι (ήθελα να παίξω με keyboard mouse γιαυτο περισσότερο)…αλλά αφού λες ότι έχει θέμα θα προσπαθήσω να την παλέψω έτσι.
  5. kjtzemis

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Καλησπερα παιδια, εχει ασχοληθει κανεις με το quantum break?Εχει καποιο θεμα το pc port?ρωταω γτ ειμαι με 13500κ, 16gb ddr5 και 7800xt 2k αναλυση και ενω παιζω διαπιστωνω καποια "κολληματα" στην εικονα, δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι frame drops ή και εγω δεν ξερω τι...παντως ενω κουναω το ποντικι δεξια αριστερα και σε καποια cutscenes δεν βλεπω να ειναι και πολυ ομαλη η εικονα.
  6. Οκ σευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σου θα το κοιτάξω λίγο ακόμα και θα επανέλθω.
  7. Μου αρεσουν αρκετα τα 2.0 VONYX, θα ηθελα να ειναι και λιγο "εμφανισιμα" και κανενα απο τα 2.1 δεν μου αρεσει στο ματι. Εχουμε αποψη για τα edifier που ανεφερα παραπανω? Επισης ψαχνω και επιτραπεζιες βασεις που θα κατσουν πανω τους, αλλα χαμηλου προφιλ..εννοω χαμηλες βασεις να εχουν μια μικρη κλίση και οχι πιο ψηλες με μπρατσα τυπου VONYX SMS10 Ζεύγος επιτραπέζιες βάσεις ηχείων Studio Monitor Ύψους Max 49.5cm 180.219 (emimikos.gr). Εχουμε κατι κατα νου?
  8. Καλησπερα παιδια, ειμαι σε αναζητηση ηχειων για το pc, μπατζετ κοντα στα 100Ε. τα θελω για μουσικη και gaming. εχω βαλει στο ματι αυτα (Edifier R1280DB Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 2 Δρόμων με Bluetooth 42W (Ζεύγος) Καφέ | Skroutz.gr ) και αυτα (Edifier MR4 Ηχεία Υπολογιστή 2.0 σε Λευκό Χρώμα | Skroutz.gr). Προφανως και ειμαι ανοιχτος σε προτασεις σας και συμβουλες.
  9. οι πληροφοριες που σου δειχνει ειναι κομπλε ή εχουν απόκλιση?εσυ τις 5 ιντσες εχεις?
  10. Καλημέρα φίλε μου, 2 ερωτήσεις έχω, πιο είναι το keyboard σου και αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες για την οθονιτσα που έχεις στο pc σου και σου βγάζει πληροφορίες γτ ψάχνομαι και εγώ να το κάνω.
  11. Χαχαχχα ναι ρε το ξέρω υπό σκέψη εννοώ για το αν θα το αφήσω ή όχι…
  12. Νασαι καλά φιλε μου, βρισκομαι υπό σκέψη ακόμα όσων αφορά τον φωτισμό.
  13. Ιδανικά θα το ήθελα άσπρο, θα δω τώρα, αν δω ότι με νευριάζει πολύ όντως θα το σβήσω.
  14. Ναι όντως είναι όμορφη και θα ήταν ακομα πιο όμορφη αν με άφηνε να αλλάξω το κόκκινο φωτακι εκεί μπροστά 😂😂
  15. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που το εχει κανει και με κινητο...εχω ενα iphone 6s που καθεται στο κουτι του εδω και χρονια και ειπα να ρωτησω μηπως μπορει να λειτουργησει.
  • Δημιουργία νέου...