Προς το περιεχόμενο

TheAccountant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.503
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Kalamaria

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.426 προβολές προφίλ

TheAccountant's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1,8k

Φήμη

  1. Και γω μαζι σου λοιπον! Δεν το ηξερα. Αν ποτε ξαναχρειαστει, θα απευθυνθω πρωτα στον δήμο και θα κάνω και τοπικ για το τι κάνανε.
  2. Αγαπητε μου, δεκτόν αυτο που λες... περιεργως νομος βεβαια, αλλα πες μου που προτεινεις να τα πηγαινουμε? Υπαρχει καποια δομη καπου? Καταλαβαινω και πολυ σωστα ενα ζωο εχει δικαιωματα, αλλα και τα παιδια μου δεν ειναι υποχρεωμενα να πατανε στα σκατά τους. Δλδ να φυγουμε εμεις απο το σπιτι μας?
  3. Βασικα ειναι στο προγραμμα να ξαναδοκιμασω γιατι παλι εχω κρουσματα. 30κ ειναι για κακοποιηση ζωων. Εγω δεν κακοποιησα τιποτα. Δεν τα βαζω με τα ζωα. Απλα moved from point A to point B. Αλλωστε τα γατια δεν ανηκαν σε κανεναν. Σκατοψυχος εισαι και φαινεσαι αγαπητε. Και θα λεγα και συ να προσεχεις τι λες.
  4. Πολυ το ψυριζεται το ζητημα και την λυση την εδωσε ο Ziaba απο την πρωτη σελίδα. Στηνεις την φακα, εξαφανιζεις την γατα, τέλος. Αμα ειναι να κάθεσε να παρακαλας τον καθενα για κοινη λογικη ή να ζητάς να λειτουργησουν οι νομοι, την εκατσες. Καλη τυχη και υπομονη. Προσωπικα βαρεθηκα να μαζευω τα σκατα απο τα γατια που μαζευε ο γειτονας, οποτε μια μια πουλεψαν, τις εκανα μεταδημοτευση.
  5. sweet fuckin jesus...!!! δλδ να μην ετοιμαζομαι εγω ακομα που μπαινω στον 5ο μηνα.
  6. Σταμάτησα να διαβάζω εκει που ελεγε microusb. Ημαρτον.
  7. TheAccountant

    Βελτίωση Αυτοκινήτου

    Δεν μπορεις να κανεις τιποτα χωρις ουσιαστικες παρεμβάσεις και φυσικά κόστος. Το αμάξι σου ειναι μια χαρά, η δυναμη του επαρκης για τα κιλά του. Μην το πειραζεις. Θα χαλασεις τα λεφτα σου και στην συνεχεια τα νευρα σου. Αμα δε σου αρεσει, η καλυτερη ιδεα ειναι να το πουλησεις και να πας σε αλλο.
  8. Εγω απλά θα πω, πως αμα ηταν τοσο καλή οσο αφήνετε κατα καιρους να εννοηθει οσοι το ισχυριζεστε, θα ειχαν υιοθετησει την λύση αυτη πιστευω και οι κορυφαιες του χώρου που καθε χρόνο δινουν μάχη επι του φωτογραφικου αποτελέσματος. Δεν βλεπουμε κατι τετοιο ομως. Απλη παρατηρηση... τιποτε παραπανω η παρακατω.
  9. Καλα, ας χαλαρώσουμε λίγο. Για το διαλλειμα μιλαμε, οχι να σε χρωστάνε 2-4 μηνες μισθους η να σε δηλωνουν 2ωρο και να δουλευεις 10ωρο. Την δηλωσε 7ωρη γιατι τοσες ωρες την χρειαζοταν. Δεν θα σωθει ο εργοδοτης απο αυτη την μια ωρα. Απο εκει και πέρα, δεν ξερεις καν αν δουλευει επισημα με προσληψη η μαυρα.... Μαθε καποια πολυ βασικά στοιχεία της υποθεσης σου και μετα φτάνουμε και στις ζουγκλες...
  10. To προγραμμα εργασιας της, αυτο που κατατειθετε ηλεκτρονικα, ειμαι απολυτα σίγουρος οτι προβλέπει διαλλειμα. Αυτο προβλεπει ο νομος (άρθρο 4 του Π.Δ/τος 88/1999 (ΦΕΚ 94 Α’) ) και αυτό θα εκανε ο λογιστής. Καθε 6 ωρες ο εργαζόμενος δικαιουται 15 λεπτα διαλλειματος, εκτος και αν εχει προβλεφθει διαφορετικα σε καποια συλλογικη συμβαση. Απλά προφανώς καποιος middle manager αγνοει το δικαιωμα αυτό εσκεμμενα η μη. Απευθυνσου στην επιθεωρηση εργασιας, αλλα μην περιμενεις και πολλα.
  11. Πραγματικα ομως. 23/4 εκανα την αιτηση (2 οικοδομικα τετραγωνα πρεπει να σκάψουν για να φερουν γραμμη απο την Περικλέους), και ακομα τίποτα. Την ιδια στιγμή, ΟΛΑ τα στενα μεταξυ Περικλεους και Αιγαίου τα χουνε ξεκοιλιάσει και περνανε μαζικα οπτικές ινες για τον ΟΤΕ. Επισης εγω αιτηθηκα μια πολυ απλή cable για αρχή... και βλεποντας ποσο καιρο θελει για να γίνει μια μετατροπη σε fiber... πραγματικά πάγωσα. Και στην τελικη τελικη, ουτε και οι τιμές ειναι τιποτα super wow (αναλογικα και με τις ταχυτητες). Απλά δεν εχουν δεσμευση συμβολαιου. Πολυ φοβάμαι πως αν δεν κινηθει τιποτα σε 1-2 βδομάδες, απλά θα τους δώσω ενα ακυρο να τελειώνουμε.
  12. Καλυτερα να πας λοιπον απο την πηγη και να ψωνισεις. Ασε που πιθανα θα ειναι και φτηνοτερα. Φαση οπως το Kymco Downtown που βγηκε σαν Kawasaki J300 και με εξτρα χαρατσακι κανα 1000αρικο.
  • Δημιουργία νέου...