Προς το περιεχόμενο

rfc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7.523
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Interference
  • Ενδιαφέροντα
    λογιων τεχνολογιες.

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.593 προβολές προφίλ

rfc's Achievements

  1. Επειδη τα πακετα της τηλεφωνιας ειναι πολυ μικρα και το latency που εχεις λογω μικροκυματων αρκετα υψηλο, δημιουργειται αυτο το φαινομενο που στην ουσια χανεις ολα τα πακετα για αυτο και εχεις διακοπες.
  2. Μη προσπαθεις να ξυπνησεις το κοσμο με το να τους λες οτι 2+2=4. Η σωστη απαντηση για αυτους ειναι οτι 2+2=5............δεκαετιες τωρα που τους παρακολουθω εδω. To crosstalking ειναι ενα feature του analog σηματος και θυμαμαι τοτε στη forthnet στις αρχες, 2005 ή 2006, που ειπαμε στο help desk να λεει αυτο το παραμυθι με το crosstalk οταν τους ρωτανε και βλεπω οτι καθιερωθηκε. Υ.Γ. Μη στελνετε μηνυματα και περιμενετε να απαντησω. Εχω crosstalking στη γραμμη και δε ποσταρω πια.
  3. xda forums MONO για roms........ https://www.xda-developers.com/
  4. Εγω τωρα τελευταια βρηκα το battlefield 4 multiplayer με servers απο https://zloemu.tk/, το οποιο ειναι μεγαλη πορωση και παιζει και πολυ καλα με πολλους παιχτες. Εχω φαει κολλημα και οποιος ενδιαφερεται ας μου πει να τον βοηθησω να το στησει.
  5. killik πραγματικα θα σε μαλωσω, να δεις αμεσως το blue αλλιως θα βγεις απο το club των ανωμαλων................ τωωωωωωωωωωωρααααααααααα
  6. Νομιζω οτι τη σκοτωσες λιγο τη ταινια, τη θεωρω αρκετα καλυτερη.
  7. Professor Marston & the wonder women Αληθινη ιστορια και καταπληκτικη ταινια, κυριως για ανωμαλους σαν εμενα και τον Killik, που πραματευεται πως τελικα βγηκε το κομικ wonder woman και οχι μονο, μιας και ο δημιουργος του ζουσε μαζι με 2 γυναικες σε "τριο" κατασταση. Η ταινια ειναι εξαιρετικη και πολυ διεγερτικη χωρις να ειναι τυπου τσοντας. Υψηλων προδιαγραφων με πολυ ωραιο σεναριο και ηθοποιοι προτυπα. 7.5/10 http://www.imdb.com/title/tt6133130/?ref_=nv_sr_1
  8. Αν αλλαξεις μονο ρουτερ, με ενα μικροτικ ολα αυτα τα κανεις και ακομη περισσοτερα.
  9. rfc

    Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

    Κατεβασε απο αυτο το λινκ που σου δινει ο φιλος το windows iso downloader.exe, τρεξτο και κατεβασε οτι θες εσυ για οποιο λειτουργικο θες.
  10. Τωρα αν σου πω mikrotik θα φανω γραφικος μαλλον.................
  11. Το avg να δω πως θα βγαλεις τωρα φιλε μου........ αυτο που λες το εβαλα προσωρινα δεν υπαρχει, καλο φορματ.
  12. Οχι, θα πρεπει να το βαλεις στο ιδιο υποδικτυο, αν π.χ το μοντεμ-ρουτερ που εχει τωρα εχει ip 192.168.1.1, θα δηλωσει σε αυτο που θα κανει ΑΡ 192.168.1.254, θα του κλεισει το dhcp server και θα δωσει στο wireless ονομα ssid, security και ειναι ετοιμος. Αν π.χ. εχει ip 192.168.0.1 θα του δωσει 192.168.0.254.................. μονο το τελευταιο νουμερο θα αλλαξει για να ειναι στο ιδιο υποδικτυο.
  13. rfc

    server network

    Για 4 pc μη μπεις καν στο κοπο να σκεφτεις να παρεις server. βαλε ενα δυνατουτσικο pc και καθαρισες.
  • Δημιουργία νέου...