Προς το περιεχόμενο

Joshua21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23.400
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Joshua21

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Joshua21's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

11,3k

Φήμη

  1. Όλο μπερδεύεσαι εσύ, άλλος είχε γράψει κάτι για δύο ώρες και απλό φορτιστή, εγώ σε ταχυφορτιστή αναφέρθηκα.
  2. Άρα δεν μπορείτε να κυνηγήσετε δικαστικά όσους χρωστάνε. Με τις υγείες σας.
  3. Όχι βέβαια, για να στο πω απλά αυτό γίνεται λόγω της εσωτερικής αντίστασης του ηλεκτροκινητήρα, και η έλλειψη κιβωτίου ταχυτήτων χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Για αυτό και βλέπεις πως τα ηλεκτρικά έχουν αστείες τελικές ταχύτητες σε σχέση με την ιπποδύναμη που διαθέτουν, πχ 325 άλογα και τελική περιορισμένη στα 185χαω ενώ θα μπορούσε άνετα πάνω από 250, αν δεν τα περιόριζαν τόσο χαμηλά τότε όχι μόνο η μπαταρία θα άδειαζε για πλάκα αλλά και θα καταστρεφόταν πολύ πριν την ώρα της με τέτοιους ρυθμούς εκφόρτισης.
  4. Άρα δεν γνωρίζεις τι θα γινόταν στην περίπτωση που δεν θα λύνονταν όλα, απλά υποθέτεις ότι η αστυνομία θα έκανε αυτεπάγγελτα μυνήσεις, αυτό ήταν το point μου.
  5. Δεν είναι τόσο απλό να απαντηθεί αυτό που ρωτάς, όπως λες και εσύ είναι ανάλογα με τον ρυθμό που εκτοξεύεται (σε σχέση με τα θερμικά κυριολεκτικά εκτοξεύεται, δεν ανεβαίνει απλώς) η κατανάλωση όσο ανεβαίνει η ταχύτητα. Κατά τα άλλα αν δεν σε πειράζει ούτε αν θα φτάσεις αργότερα (το αν και πόσο αργότερα είναι σχετικό), ούτε το να έχεις πολύ μεγαλύτερο κόστος (δεν είναι μόνο η αυξημένη κατανάλωση, αλλά και η τριπλάσια τιμή που θα πληρώσεις για κάποιες KWh στον ταχυφορτιστή), ούτε και ο χρόνος που απαιτείται για την έξτρα ενδιάμεση φόρτιση, εννοείται πως θα προτιμήσεις να ταξιδέψεις στην ταχύτητα που το απολαμβάνεις.
  6. Δεν το βλέπω να πέφτουν, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να τσεκουρώσουν περισσότερο τα ice το οποίο θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
  7. Αυτά ακριβώς που θα ζητήσει ο συμβολαιογράφος χρειάζονται, στο περίπου έχουν αναφερθεί άπειρες φορές εδώ στο φόρουμ. Και ναι, ακριβώς επειδή έχουν περιορισμένη ισχύ δεν τα βγάζεις για πλάκα, τα βγάζεις μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται να μεταβιβάσεις κάτι.
  8. Είπαμε, τα 110 αφορούν την πλειοψηφία, όχι τις εξαιρέσεις. Μα δεν το είπα για σένα, ίσα ίσα που έγραψα ότι αυτοί ούτως ή άλλως πάνε με 110 από επιλογή συνεπώς εσύ σίγουρα δεν είσαι από αυτούς. Όχι, δεν κάνω τέτοιες αποστάσεις συνέχεια. Επίσης μια και το ανέφερες με βάση τη χρήση που κάνω εγώ το ηλεκτρικό μου ταιριάζει καλύτερα, απλά δεν είμαι διατεθειμένως να πληρώσω τα χρήματα που απαιτούνται για ηλεκτρικό.
  9. Δεν είσαι ο μόνος, δεν το μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών. Η νορμάλ ταχύτητα που πάω εγώ (και οι περισσότεροι που βλέπω) είναι 140χαω, όπου το επιτρέπει η κίνηση φυσικά. Όσο για το Ιωάννινα Αθήνα - τουλάχιστον για τον περισσότερο κόσμο - δεν είναι τόσο απλό όσο το περιγράφεις, δλδ κάνω ούτως ή άλλως μια στάση άρα καμία καθυστέρηση αν φορτίσω κιόλας, χάνεις πολύ παραπάνω χρόνο. Εκτός και αν είναι κανένας αργόσχολος που αντί για στάση κάνει Αρμένικη βίζιτα, εκεί μάλιστα, που και πάλι αυτοί πάνε με 110 από επιλογή
  10. Εδώ που τα λέμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας φαντάζει το να βρίσκεσαι σε αυτοκινητόδρομο και να ταξιδεύεις με max 110km/h...
  11. Ακριβώς αυτό, και στην πραγματικότητα ένα από τα αρνητικά των ηλεκτρικών είναι ότι πρέπει να ταξιδεύεις έως 110 αλλιώς τρως παραπάνω χρόνο στις φορτίσεις από όσο κερδίζεις λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας.
  12. Ναι, η τροποποιητική δήλωση στο taxis δεν επιτρέπει αλλαγή (προσθήκη/αφαίρεση/αλλαγή ποσοστού) στους συμβαλλόμενους, επιτρέπει μόνο αλλαγές στη διάρκεια και στο μίσθωμα. Τώρα αν την ελάχιστη τριετή διάρκεια τη βλέπεις ως κάλυψη και όχι ως δέσμευση, μόνο εσύ το ξέρεις. Να σαι καλά.
  13. Για να ακριβολογούμε δεν λένε πως είναι "υποχρεωτικό", συνήθως χρησιμοποιούν άλλες λέξεις όπως "πρέπει". Και αν ζητήσεις να σου δώσουν γραπτώς τον όποιον ισχυρισμό θα αρνηθούν με 1002 δικαιολογίες, και αν επιμείνεις θα σου πουν πως δεν έχουν υποχρέωση να σου δείξουν τίποτα. Οκ, σου λύθηκε η απορία?
  14. Μπα, απλά τρολ είναι, ή τουλάχιστον προσπαθεί να γίνει. Εσύ το δικό σου το πούλησες, ή λυπήθηκες να δώσεις τα 2,5€ στη χρυσή ευκαιρία και δεν έβαλες καν αγγελία?
  • Δημιουργία νέου...