Προς το περιεχόμενο

christs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.281
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με christs

  • Ημερομηνία γέννησης 15 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη, Ελλαδα
  • Ενδιαφέροντα
    Insomnniac μεχρι αηδιας!! :D

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.326 προβολές προφίλ

christs's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

433

Φήμη

  1. Μια ερώτηση και από μένα, για όποιον έχει την καλοσύνη . Για μπάτζετ 700-800 ευρώ, και 17άρα οθόνη αυτό το μηχάνημα που προτείνατε είναι μονόδρομος? https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-3-17-17inch-fullhd-ryzen7-5825-16gb-ssd512-w11-arcticgrey.html Ευχαριστώ.
  2. Εμενα παλι, το συγκεκριμενο τοκεν αξιας 4 ευρω σε ποντους στο box το εξαργυρωσα, ωστοσο ποντοι στο box δε μπηκαν ποτέ.... ΑΚΥΡΟ, το κουπονι ειχε παει στο ιστορικο του reload it, και απο κει μπορει να παρεις τον κωδικο για το box και να τον χρησιμοποιησεις. Το διορθωνω για να μη γινει καμια παρανοηση.
  3. Δε θεωρω οτι αξιζουν οι τιμες... προσφατα με το -20% επιστροφη με καρτες eurobank εβγαιναν καλυτερα deals.
  4. Αγορά S22 από Public, τα χρηματα της επιστροφης μπηκαν επι τοπου με την πληρωμη.
  5. Καλημέρα, υπάρχει κάποιος με εμπειρία τον τελευταίο καιρό από ταξίδι από Αγγλία στην Ελλάδα; έμενα Αγγλία και σκοπεύω να επιστρέψω με μια μεγάλη βαλίτσα με αγορές μου από ebay κτλ, τύπου κόμικς, διακοσμητικά, κτλ. Θα έχω θέμα αν είναι στα κουτιά τους; υπάρχει κάτι που να μπορώ να προσέξω; Ευχαριστώ!
  6. Ναι φίλε μου. Προσθέτεις χρήματα στη revolut σου δωρεάν, τα κάνεις μετατροπή σε usd εκεί (με καλή ισοτιμία, μπορείς άλλωστε να το τσεκάρεις την ώρα που τα μετατρέπεις), και στη συνέχεια ακολουθείς τη γνωστή διαδικασία για αποστολή των χρημάτων στη binance μέσω Swift. Η όλη διαδικασία γενικά ναι είναι πολύ κάτω από 1.8%, θα έλεγα γύρω στο 0.3% με 0.4% ότι επιβαρύνεσαι συνολικά, με έναν αδρο υπολογισμό. Πάντοτε μιλάμε εκτός σουκου. Πάντως σε κάθε βήμα γράφει τι προμήθειες πληρώνεις οπότε το ελέγχεις σε κάθε περίπτωση. Να κράζουμε αλλά να υπάρχει και κάποιος λόγος να το κάνουμε. Εδώ ο φίλος δεν αναφέρεται στο να αγοράσει κρυπτό στη ρεβολουτ, χρήματα μεταφέρει στη binance μετά το κλείσιμο της επιλογής sepa. Όλοι κάπως ξεκινησα(τε/με), αν δε θέλεις να βοηθήσεις κάποιον τουλάχιστον διάβασε τι πραγματικά ρωτάει και όχι τι νομίζουμε εμείς ότι ρωτάει.
  7. Μέσω Swift, δεν υπάρχει πλέον μέσω sepa. Τα βάζεις ευρώ, τα μετατρέπεις USD, τα στέλνεις binance. Αποφεύγεις αν γίνεται το σουκου γιατί έχει προμήθειες έξτρα.
  8. Τότε στείλε τα από binance στην ftx και πάρε τα από εκεί ίσως;
  9. Απ ότι είδα κατά την παραγγελία μου, έλεγε μόνο με μετρητά.
  10. Το είχα πάρει στα 26.5 από γαλλικό amazon πριν από 2.5 έτη, εξαιρετικο ποντικάκι, εριξα μια παραγγελια το μπλε για να το εχω οταν μου πεθανει το τωρινο.Thanks TS.
  11. Δοκίμασε να προσθέσεις την κάρτα Binance στο Google pay, και μετά να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσω αυτής της επιλογής στη Revolut. Συγνωμη που δε μπορω να το δοκιμάσω τωρα αλλά δεν εχω αυτη τη στιγμη υπόλοιπο στην κάρτα Binance μου. Δε ξέρω αν βοηθάω. Επίσης, δοκίμασα να προσθέσω κατευθείαν τη δική μου κάρτα Binance στην "προσθήκη χρημάτων" της Revolut και την δέχτηκε. Αν κάποιος το έχει τεστάρει γενικότερα κάτι από τα δύο τις τελευταίες ημέρες, ας μας αφήσει ενα feedback παρακαλώ.
  12. Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ. Το Άφησα ως έχει γιατί δε σε περιορίζει για μικρά ποσά. Η λύση είναι να πάρεις λογαριασμό τραπέζης που να φαίνεται η διεύθυνση σου, στα αγγλικά. Μετέφερε τα χρήματα σου μέσω της binance card, στην κάρτα της revolut. Είναι από Visa σε Visa.
  13. Δοκιμαζεις να αναβαθμισεις τη συνδρομη σου σε ultimate και δε σου το βγαζει με 1 ευρω? Τοτε φτιαξε εναν καινουριο λογαριασμο, ξανα βαλε το 1+2 του game pass με 1 ευρώ, και στη συνέχεια πηγαινε και αναβαθμισε την με 1 ευρω σε ultimate. Και σε μενα δεν εβγαζε την ultimate προσφορα οταν εβαλα στον υπάρχων λογαριασμο μου το 2+1, και αναγκάστηκα να πεταξω 1 ευρω παραπανω γιατι ξανα εκανα τη διαδικασια σε νεο account.
  14. Είναι αρκετές ημέρες η συγκεκριμένη προσφορά ενεργή, για PC μιλάμε πάντα, εμφανίστηκε λίγο μετά απ όταν κλείδωσε εκέινο το topic ο matrixxx και την είδα σε διπλανό site. Βλέπω στα mail μου οτι εγω την ενεργοποιησα 3 Νοεμβρίου. Μακάρι να γίνει κάτι παρόμοιο για την κονσόλα μας. @yannies82 thanks για το info, θα χρησιμοποιηθει!
  15. Θα πρότεινα και αυτή τη λύση μέσω Swift, που έχει προταθεί σε προγενεστερες στιγμές, και έχει πάρα πολύ μικρά fees https://www.reddit.com/r/Revolut/comments/pufwfr/revolut_to_binance_in_usd/ Την έχω δοκιμάσει δύο φορές μέχρι τώρα, και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε μερικές ώρες.
  • Δημιουργία νέου...