Προς το περιεχόμενο

graphist83

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.783
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

16.719 προβολές προφίλ

graphist83's Achievements

  1. Ασύρματοι αναμεταδότες που υπάρχουν στην αγορά μεταφέρουν μόνο σήματα HDMI ή αναλογικά σήματα composite. Δηλαδή μπορείς από ένα modulator από ένα DVD να στείλεις εικόνα σε μία τηλεόραση ασύρματα δεν μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο με σήματα κεραίας.
  2. graphist83

    EON σε smart tv

    Το app εχει ακριβως οτι και ο δεκτης της Nova.
  3. Μοιαζει σαν υγρασια μεταξυ lcd panel και μεμβρανης διάχυσης. Δεν μπορεις να κανεις τπτ. Αν επειχηρησεις να την ανοιξεις το πανελ σε τοσο μεγαλη tv θα σπασει σαν τσοφλι αυγου.
  4. Δεν υπαρχει. Σημα rf δυστηχως δεν μπορει να μεταδωθει σε καποια tv ασυρματα. Οτιδηποτε υπαρχει στην αγορα μεταφερει σηματα ηχου και εικονας. Οχι σηματα κεραιας. Μπορεις η να δοκιμασεις εσωτερικη κεραια, ειδικα εαν εισαι σε περιοχη με καλο σημα και ψηλο οροφο. Η να φερεις γυρω γυρω απο το σοβατεπι καλωδιο κεραιας με ομορφο και προσεγμένο τροπο. Δευτερη λυση, αν το μπαλκόνι του δωματιου κοιτα προς καποιο κεντρο εκπομπης, μπορει να μπει μια μικρη κεραια εξωτερικου τυπου και να μπει μεσα το καλωδιο με μια μικρη τρυπ0α στον τοιχο. Τελος εαν υπαρχει cosmote tv η nova eon tv μπορει να μπει app στην tv και να παιζει μεσω ιντερνετ. προϋπόθεση να ειναι android tv η samsung η LG η TV.
  5. Καμια χολη δεν βγήκε απο καθέναν. Το πως δαπανά η μαλλον καλυτέρα ''πεταει'' κάποιος τα χρήματα του δεν μας αφορα. Εδω είμαστε τεχνολογικο φορουμ και παραθέτουμε τεχνολογικές απόψεις. Αρα λοιπον η τεχνική μας εμπειρια και γνωση, ''αναρωτήθηκε'' γιατι καποιος να ασχοληθεί εν ετη 2022 με την επαφη scart?? Ο λογος? Γιατι το scart ειναι μια κάκιστη αναλογικη συνδεση, που προφέρει κακη ευκρίνεια, θόρυβο, τα πισω πλανα μουτζουρωμένα οπως η ιδια αναφέρεις, κακη χρωματική πληροφορία κτλ κτλ κτλ. Ειδικα σε lcd led τηλεοράσεις με υψηλή αναλυση (σε σχεση με τις παλιες crt) και κακο scaler που εχει η strong. Aντ' αυτού αντι να αναλογιστείς γιατι το ειπα αυτο και να το τεκμηριώσω τεχνικα οπως τωρα, αποφάσισες να με χαρακτηρίσεις ''ειρωνικο''. Η ταινιοθηκη λοιπον με τις 5000 ταινιες θα επαιζε 5 φορες καλυτερα με ενα φθηνο dvd με HDMI των 35 ευρω ακομα και στην φθηνη και κακης ποιοτητας strong. Παρολα αυτα ομως αντι να ρωτησεις και να παρεις μια καλη tv στα ιδια λεφτα με την sony μακραν ανώτερη απο αυτην. Προχωράς σε αγορα ενος υπερτιμημένου και παλιου μοντελου. Δικαίωμα σου σαφως. Αλλα μην ρωτας, και μετα αν δεν σου αρεσει αυτο που λεμε να στραβώνεις. Αλλωστε απο τα λεγομενα σου θεωρεις οτι τα ξερεις ολα καλυτέρα και δικαιολογείς συνεχως οποιαδήποτε κίνηση εχεις αποφασίσει. Καλες θεασεις.
  6. Και τελικα εν ετη 2023 πλεον, παρα την ειρωνεία μου για το scart (ισως οτι χειροτερο ανακαλύφθηκε σε συνδεση AV) καταληγεις να ξεφορτωθεις τις παλιατζούρες και να πας σε πιο συγχρονο εστω και κατω του μετριου εξοπλισμο. (γιατι δεν ρωτησες πριν την αγορα) Και παραδόξως ειδες οτι ειχε τρομερη διαφορα. Λες και με εξοπλισμο HDMI δεν παιζουν οι 5000+ ταινιες DVD? Παρολα αυτα η ειρωνεία μου ηταν το προβλημα. Οχι η πληρης αρνηση να ακολουθησεις συμβουλες. Μερικοι ειστε προγραμματισμένοι να πετατε τα λεφτα σας.... Και ο λογος που ειρωνευομαι ειναι γιατι πρωτα πρατεις - αγοραζεις και μετα ρωτας. Για 2η φορα.
  7. graphist83

    Lg oled a2 vs Samsung q80b

    Για τις QNED που αναφερθήκαν πιο πανω
  8. graphist83

    Lg oled a2 vs Samsung q80b

    Οχι εχει IPS πανελ και τα μαυρα της ειναι πολυ μετρια. Αν την δεις σε σκοτεινο χωρο θα απογοητευτείς. Προτιμησε κατι με VA
  9. Προτεινεις μοντελα 2020 - 2021. Ηδη αυτα εχουν σχεδον εξαντληθει. Στο BF θα πουσαρουν κατα βαση 2022 line up.
  10. Οχι δεν μπορεις. Ειναι custom OS. Οποτε δεν μπορεις να βρεις την μορφη των app που υποστηριξει ουτε τροπο να κανεις import. Η λυση ειναι μια. Αγοράζεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html Το ποσο ειναι μικρο και αμελητέο και τα εχεις ολα.
  11. graphist83

    Νεα TV (65'' - 1000€)

    1000€ budget αναφερει ο ανθρωπος και του προτεινετε 2500€ προτασεις και 2021 μοντελα (που δεν υπαρχουν). Φιλε μου δες την Samsung QLED QE65Q60BA στα 900€ Μοντελο 2022 αρκετα φωτεινή ισως η καλυτερη σε αυτο το budget. VA πανελ για αξιοπρεπή μαύρα, συμπαθητικο os, πολυ καλος επεξεργαστης και αρκετα λεπτη αν θες να την βαλεις στο τοιχο.
  12. Παρε τον HDD και συνέδεσε τον με ενα pc - laptop και πραγματοποίησε πλήρης διαμόρφωση του (format). Πιθανότατα θα σου λύσει το πρόβλημα.
  13. Το 43 εως 55 δυστηχως ειναι ασαφες. Μεγαλο ευρος μοντελων. Κατεληξε στο μεγεθος. Μπορεις να παρεις οποια σου αρεσει - καλυπτει και να αγορασεις κατι τετοιο προσθετο https://www.skroutz.gr/s/25575530/Sonora-EliteStand-400-Επιτραπέζια-Βάση-Τηλεόρασης-έως-55-και-30kg.html?from=featured&product_id=65175263
  14. Τα χανει τελειως η χανει την σειρα τους? Αν το δευτερο, δες μια επιλογη που αναγερεται ως LCN να ειναι απενεργοποιημένη. Αν το πρωτο. Παει service. Δεν χανεις βεβαια να δοκιμασεις μια πληρη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να την στησεις απο υην αρχη.
  • Δημιουργία νέου...