Προς το περιεχόμενο

jimskeet2002

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    457
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://andrianblue.com

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.319 προβολές προφίλ

jimskeet2002's Achievements

  1. jimskeet2002

    Corsair Strafe Cherry MX Blue

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/02/2024 10:26 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το πληκτρολόγιο corsair strafe με κόκκινο φωτισμό. Διακόπτες Cherry MX Blue Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Λειτουργικά είναι άψογο, δεν έχει χτυπήματα η γρατζουνιές. Λείπει όμως το "R" από το λογότυπο πάνω αριστερά το οποίο ούτε κατάλαβα πως έφυγε. Υπάρχουν και τα έξτρα πλήκτρα που είχε η συσκευασία. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη

    50 €

  2. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Βασικά σκέφτομαι πχ να κάνω και διάφανα με το τύπωμα πάνω αλλά και σε άσπρο φόντο.
  3. Καλησπέρα! Έχω έναν brother DCP - T520W και σκέφτομαι να προσπαθήσω να τυπώσω αυτοκόλλητα. Έχει ασχοληθεί κάποιος? Έχει να προτείνει τι χαρτί να κοιτάξω να χρησιμοποιήσω, τι να προσέξω από δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσω κλπ?
  4. Σ ευχαριστω για την απαντηση. Τελικα βρηκα ευκολη λυση απο αυτο το βιντεο. Στην ουσια με το minitool partition wizard δημιουργεις unallocated space στον σκληρο που εχεις το συστημα σου, κανεις copy το EFI partition απο τον αλλο σκληρο στο unallocated space που δημιουργησες. Και τελος τρεχεις το diskpart ως administrator. list volume για να δεις ολα τα partition. select volume και τον αριθμο απο το efi partition που δημιουργησες στον σκληρο του συστηματος. και εκει τρεχεις την παρακατω εντολη set id = C12A7328-F81F-11D2-BA4B-00A0C93EC93B και εισαι ετοιμος.
  5. Καλημερα. Εκανα εγκατασταση windows 10 σε m2 ssd που εβαλα στο καινουριο μου συστημα αλλα εκανα το λαθος να εχω συνδεμενο και τον ssd που ειχα πριν τα windows στο προηγουμενο μου συστημα. Το αποτελεσμα ειναι το efi partition να ειναι στον παλιο ssd ενω τα windows στον m2. Αν αφαιρεσω τον παλιο ssd δεν μπορει να κανει boot. Υπαρχει καποιος τροπος να το μεταφερω στον m2 χωρις να χρειαστει να κανω format παλι γιατι εχω φαει 2 μερες μεχρι τωρα να το στησω οπως θελω... Επισυναπτω και φωτο απο disk management.
  6. Ευχαριστω παιδια. Βαζω windows τωρα και θα το παρακολουθησω στην πορεια και αν εχω προβληματα αλλαζω και psu.
  7. δεν θα κανω κατι ιδιαιτερο απο oc. ειναι γυρω στη δεκαετια το psu αλλα δε νομιζω να εχει θεμα. εχω βαλει 8 pin κ 4 pin στο δευτερο 8pin της μητρικης.
  8. Καλησπερα. Κανω αναβαθμιση στο συστημα μου κ εχω το thermaltake tough power 850w για τροφοδοσια και την msi z690 pro A με τον 12700k. Μολις ειδα οτι το τροφοδοτικο μ εχει μια 8pin εξοδο στην οποια εχω ενα καλωδιο που βγαζει 8pin+4pin connector. Η μητρικη εχει 2x8pin εισοδο. Τωρα τι κανω? Μπορω να συνδεσω μονο το 8pin και 4pin στη motherboard και να μην εχω θεμα? Υπαρχει καλωδιο να μου δωσει 2x8pin απ την 8pin εξοδο του PSU???
  9. Ναι καποια στιγμη πρεπει ν αλλαξω κ το κουτι.
  10. Για μητρικη ειμαι για την msi 690 - A ddr4 (ειπα να μη παω σε ddr5 γιατι απ οτι ειδα δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες κ εχει αρκετα μεγαλη διαφορα σε τιμη) και για ψυκτρα μαλλον λεω για την arctic liquid freezer ii 240. ( Αρχικα σκεφτομουν την 280 αλλα δεν θα χωρεσει μεσα στο κουτι μου thermaltake overseer γιατι τωρα στον 7700k εχω την πρωτη την 240 και ειναι οριακα οπως την βλεπω.)
  11. Παιδια επειδη ειμαι για νεο συστημα και ειμαι αναμεσα σε 12700 και 12700k για χρηση κυριως premiere, lightroom, photoshop, και 3d σχεδιαστικα. Αξιζει να παω σε 12700k? Τι διαφορα σε αποδοση εχουν?
  12. Εχω ασχοληθει με overclock στις αρχες π ειχα παρει το συστημα αλλα επειδη θελω το συστημα να ειναι rock solid, σταματησα. Δεν εχει νοημα το να κερδισω ενα 10% ξερω γω σε επιδοσεις. Το κυριοτερο μου θεμα αυτη τη στιγμη ειναι στο premiere οταν κανω επεξεργασια που ζοριζεται στο playback. @tseleks οταν λες να βγει κατι καλυτερο τι εννοεις? Αναμενουμε κατι το οποιο θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τους intel της 12ης γενιας?
  13. Κ εγω αυτο σκεφτομαι. Να περιμενω λιγο να εχει καλυτερη διαθεσιμοτητα και να πεσουν λιγο και οι τιμες.
  14. Εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα. Mobo: Gigabyte Z270X Gaming 7 CPU: I7 7700k Ram: 16GB DDR4 corsair 3200 GPU: GTX 1080 Μ εχουν πιασει σκεψεις να κανω αναβαθμιση σε μητρικη επεξεργαστη και ram. Δουλευω αρκετα lightroom, premiere και fusion360 και θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση σ αυτα τα προγραμματα. Προς το παρον σκεφτομαι να κοιταξω για 12700k και 32gb ddr5 μνημες. Νομιζω θα ειμαι μια χαρα καλυμενος γ αυτα που θελω να κανω. Εχει νοημα να προσπαθησω να δωσω ολο το κουτι που εχω κρατωντας απο το υπαρχον μονο καρτα γραφικων και σκληρους και να στησω καινουριο συστημα η πιο ευκολα θα δωσω κομματι κομματι αυτα που εχω?
  • Δημιουργία νέου...