Προς το περιεχόμενο

thodoris20s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.092
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με thodoris20s

  • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.235 προβολές προφίλ

thodoris20s's Achievements

  1. Απλά ήτανε πολύ βολική όλη η συνθήκη για τον φίλο, του έγινε πρόταση μέσα από την δουλειά του και αμέσως το 50% των προβλημάτων του λύθηκε. Γι' αυτό και τον ζηλεύω, συνδυαστηκά βέβαια με όλα τα καλά της Ελβετίας. Αν μου γινότανε και μένα μία τέτοια πρόταση από την εταιρεία μου νομίζω θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να φύγω έξω, έστω για κάποια χρόνια.
  2. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, θεωρώ ότι σίγουρα επηρεάζει. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι το καλοκαίρι αγοράσαμε μαζί με τον αδερφό μου δύο iPhone 14 pro. Μέχρι χθες που τα τσεκάραμε η υγεία μπαταρίας του iPhone του αδερφού μου είναι 100% ενώ η δικιά μου 94%. Εγώ θεωρώ ότι κάνω πιο βαριά χρήση, αρκετές φορές mobile hotspot, έντονη λειτουργία σε ταξίδια με πλήρη φωτεινότητα, δεδομένα, κάμερες κλπ, ως εκ τούτου μάλλον έχω περισσότερους κύκλους φόρτισης, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις λόγω έντονης χρήσης μπορεί να φορτίζω 2-3 φορές την ημέρα. Η βασικά διαφορά είναι ότι εγώ φορτίζω σε καθημερινή βάση με magsafe (γνήσιο), ενώ ο αδερφός μου με καλώδιο.
  3. Δυστυχώς απ'ότι βλέπω δεν έχουν το High Beam Assistance σαν επιλογή για ενεργοποίηση. Έχει το adaptive lane guidance (σε κρατάει στην μέση της λωρίδας) που με ενδιαφέρει και αυτό, αλλά μόνο για αυτό δεν θέλω να το πάρω. Και το wireless carplay με ενδιαφέρει αλλά πιστεύω δεν θα δουλέψει στο δικό μου που έχει το Composition media (8,25" display)
  4. Όχι με Long coding δεν θέλω να μπλέξω, τα φοβάμαι και εγώ αυτά. Τώρα βλέπω στο site της OBDEleven... Καλά χρειάζεται και η συσκευή και κάποια μηνιαία συνδρομή + credits; Έλεος δηλαδή... Παλιά θυμάμαι είχα πάρει από Amazon για το Α3 ένα carista, έκανα τι έκανα και το επέστρεψα και μου γύρισαν όλα τα λεφτά
  5. Η αυτόματη μεγάλη σκάλα των φώτων, χρειάζεται τα matrix ή μπορεί να γίνει και στα απλά φανάρια led γνωρίζεις; Έχω Golf 8 την έκδοση life με τα απλά LED, και θα με ενδιέφερε να τα ενεργοποιήσω με το obd11 εφόσον γίνεται.
  6. Συμφωνώ σε όλα, απλά και να δώσεις τόσα λεφτά για 3-4ο χέρι αυτοκίνητο δεν λέει. Για καλό Q3 αντίστοιχο με το δικό σου θέλει γύρω στα 35k οπότε ξεφεύγει αρκετά από τα κριτήρια που έχει θέσει ο φίλος.
  7. Skoda Karoq καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο ίσως; https://www.car.gr/used-cars/skoda/karoq.html?category=15001&make=13291&model=19048&registration-from=2023&sp=233.60000610351562
  8. Εγώ δεν έχω βρει ακόμα πως μπορείς να αναζητήσεις μεταχειρισμένα προιόντα. Είμαι σε αναμονή έγκρισης του λογαριασμού για τις πληρωμές
  9. Δεν έχω δυστυχώς, ένα βίντεο έβγαλα μόνο μέσα από το μαγαζί. Οπότε παραθέτω δύο screenshot από το βίντεο.
  10. Το πήγα σήμερα το πρωί εκεί και εμενα εδώ αυτόν μου προτείνανε. Εξαιρετικός ο Θοδωρής, το έκανε μέσα σε μία ώρα. Απόλυτα ευχαριστημένος, η λαμαρίνα επανήλθε στο 100%
  11. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, ξέρουμε κανένα εδώ;
  12. Παιδιά χθες μπήκανε στο σπίτι του πρώτου ορόφου της οικοδομής, και από κάτω ακριβώς είναι το πάρκινγκ μου (ανοιχτό). Φεύγοντας το @@δι πήδηξε πάνω στο αμάξι από το μπαλκόνι για να φύγει με αποτέλεσμα να κάνει δύο μικρά βαθουλώματα στον ουρανό, ακριβώς πάνω από το παρμπρίζ. Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται αυτό; Είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να πάω σε φανοποιό σήμερα.
  • Δημιουργία νέου...