Προς το περιεχόμενο

Am015

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Am015's Achievements

  1. Am015

    ads σε σελιδεσ

    Δοκίμασε με το malware bytez μήπως είναι κανένα adware/malware που ξεκινάει με το startup του machιne σου. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις τα Ublock Origin με όλα τα built ins activated & ένα popup blocker
  2. Am015

    Facebook

    Δοκίμασε το παρακάτω addon https://www.fbpurity.com/ παίξε με τα διάφορα customisations , λογικά θα μπορείς να το κάνεις bypass .
  3. Μπορείς να κατεβάσεις επιλεκτικά τα pdf με beautiful soup . http://www.pythonforbeginners.com/python-on-the-web/web-scraping-with-beautifulsoup/ Εγώ το χρησιμοποιώ για link harvesting και δουλεύει σχετικά καλά. Οπότε ακολουθείς τα βήματα, τραβας τα links και μετά με jdownloader2 ξεσκαρταρειςτα pdf.
  4. Τρέχω το youtube στη samsung es8000 μεσω του ρώσσικου widget LforkMod3.3 οπότε δεν ξέρω πως παίζει τα βιντεάκια μιας και αυτό flash λειτουργία έχει . Δύο προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι το ρωσσικό πληκτρολόγιο και πολλές φορές κολλάει και μου σβήνει την τηλεόραση . Πολύ εκνευριστικό αλλά και αναμενόμενο μιας και η εφαρμογή δεν προοριζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο , οπότε η καλύτερη λύση για μένα είναι, η μέσω chromecast η με ένα androidbox .
  5. Το youtube σταματησε την flash λειτουργία , κατ'επέκταση όλες οι τηλεοράσεις πριν το 2013 δε θα μπορουν να υποστηρίξουν το youtube , το ίδιο έγινε πέρσι και με το skype . Δεν ξέρω μήπως με το evolution kit θα δουλέψει ξανά . https://support.google.com/youtube/answer/7379403?hl=en
  6. Ναι για δοκίμασε , , εντάξει το ιδανικό θα ήταν format ^^ , αλλά μπελαλίδικο !!
  7. Αμα δε στο κάνει σε άλλα games δεν είναι hardware issue . Εμένα όταν μου έκανε restart έκανα την μέθοδο των power-failure ωστε στο first, second κλπ failure να μην μου κλείνει το pc.
  8. Με άλλα παιχνίδια σου κάνει restart ? Θες να δοκιμάσεις την μέθοδο power failure , για να μην σου κάνει restart ?
  9. Ωχ ναι συγγνώμη, δες το WF-2510 που είναι πολυμηχάνημα είναι λίγο πιο ακριβό αλλά με τα μελάνια και μόνο θα το αποσβέσεις.
  10. Am015

    Πελατολόγιο για mac η Android !

    Για Android μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Customers Events Records έχει πολλές επιλογές για να οργανωθείς , csv organiser, reminders, account balance και άλλα πολλά . Δοκίμασε το είναι free.
  11. Πριν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα κάνε ένα backup to portable φάκελο του firefox . Επειδή διαβάζω ότι δοκίμασες και την κανονική έκδοση του firefox μήπως μπορούμε μέσω αυτόυ να μεταφέρουμε τα πάντα στο chrome. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις copy το προφίλ του portable firefox στην κανονική έκδοση . Καταρχήν πας C:Documents and Settings{username}AppData\MozillaFirefox\Profiles. Ψάχνεις για έναν φάκελο με νουμερα η γράμματα.default Πας στο portable/profiles και επιλέγεις όλα τα files Επικολληση στο μεσα στον φάκελο ΧΧΧΧ.default Eπειτα μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα του προηγούμενου σχόλιου .
  12. Εγώ που είμαι πιο τεμπέλης κάποια flipbooks που δε μπορούσα να κατεβάσω η pdfs , έφτιαξα με το macro recorder ένα macro να πατάει την επόμενη σελίδα και το άφησα να τρέχει ενώ παράλληλα με το camtasia recorder κατέγραφα την όλη διαδικασία (έχει επιλογή να διαλέξεις το μέρος της οθόνης που θέλει να καταγράφει) ;Eπειτα το τελικό βίντεο το επιτάχυνα ώστε κάθε frame να είναι μια σελίδα (αυτό γίνεται εύκολα γιατί το macro κάνει τη δουλειά για εσένα ) και με video to jpg converter τα μετατρέπω σε εικόνες . Αμα θες να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου όσο γίνεται η περαιτέρω διαδικασία μπορείς να το τρέξεις σε virtual pc μέσω vmware . Aυτή η μεθοδος είναι καλή όταν έχεις pdfs πολλών σελίδων γιατί το αφήνεις να κάνει αυτό την ανιαρή δουλειά για εσένα.
  13. Ναι είναι εφικτό , πας στις 3 κουκίδες πάνω δεξιά/Bookmarks/Import Bookmarks και σου έχει επιλογή . From Firefox Portable
  14. https://www.skroutz.gr/s/2451432/Epson-WorkForce-WF-2010W.html Πολύ καλός για οικιακή χρήση , από ebay μπορείς να βρεις μελάνια με 1 ευρώ .
  15. Δοκίμασε δεξί κλικ στο exe του game , "Run with graphics processor" με επιλογή της AMD Radeon .
  • Δημιουργία νέου...