Καλησπερα σας με το παρακατω προβλημα του συγκεκριμενου σκληρου δισκου τι πρεπει να κανω πως το αντιμετοπιζω ;
Δυστοιχως δεν seedάρει τα torrents και μου λεει οτι υπαρχει σφαλμα,
Υπάρχουν 2 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Αυτά μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_weak_sectors.php
Σε αυτό το σημείο, η εγγυημένη αντικατάσταση του δίσκου δεν είναι ακόμη δυνατή παρά μόνον εάν η υγεία μειωθεί περισσότερο.
Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του Υπολογιστή.
Σε περίπτωση ξαφνικής κατάρρευσης του συστήματος, επανεκκίνηση, μπλε οθόνη-από-θάνατο(BSOD), απροσπέλαστα αρχεία/φάκελοι κλπ, συνιστάται να επαληθεύσετε τα δεδομένα και τα καλώδια τροφοδοσίας, συνδέσεις, και αν είναι δυνατόν δοκιμάστε διαφορετικά καλώδια για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
Προτείνουμε να ελέγχετε τακτικά το αρχείο καταγραφής του δίσκου. Όλα τα νέα προβλήματα που ανιχνεύονται θα καταγράφονται εκεί.
Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.