Προς το περιεχόμενο

zeus8

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zeus8

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

zeus8's Achievements

  1. απλοί τάφοι... τόσο απλοί που ασχολούνται δεκαετίες να τους αποκωδικοποιήσουν ( κάποιος πληρώνει για όλα αυτά )...
  2. σε 2-3 χρόνια η Nokia θα έχει σοβαρό μερίδιο αγοράς και στα smartphones... και θα το αξίζει με τις ποιοτικές συσκευές που δημιουργεί.
  3. Μετά από το υψηλό επίπεδο του appstore της, σου λέει δεν εμπλουτίζω λίγο και της apple; να ναι καλά οι μαλ@κες που πήγαν και πέταξαν λεφτά για τα lumia... κατά τ άλλα συγχαρητήρια για την κοινωνική προσφορά μέσω της εφαρμογής.
  4. σου αρέσουν και θέλεις να φτιάξεις κάτι αντίστοιχο;
  5. 920,930,1020 ... χρησιμοποιώ συσκευές Windows κοντά στην 5ετία. Δυστυχώς η εταιρία δρα με σπασμωδικές κινήσεις, μειώνει την αξία των συσκευών που κάτοχοι ήδη έχουν αγοράσει και σίγουρα δεν εμπνέει σιγουριά για όσους χρειάζονται τις συσκεύες της για business Λόγους... Έχοντας από την μία την χωματερή του Android και την άλλη το ios... δυστυχώς βλέπω πως σιγουριά και σταθερότητα συστήματος μόνο στην Apple θα μπορέσω να βρω. Πολύ λυπάμαι για τον τρόπο που χειρίστηκε το business των συσκευών η Microsoft αλλά αυτοι ξέρουν καλύτερα.
  6. κι εγώ έχω το Lumia 1020 από το 2013. Είναι άσχημο να απαξιώνεται η συσκευή που έχεις αγοράσει ακριβά της οποίας η μεταπωλητική αξία είναι σε ελεύθερη πτώση μήνα με τον μήνα...
  7. Ελπίζουμε όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να αυξήσουν τον κύκλο ζωής των συσκευών στα 3 έτη. Έχει κουραστεί το θέμα ... ειδικά η Samsung το έχει παρακάνει...
  8. εγώ τρέχω την 164 τουλάχιστον μια εβδομάδα στο 1020 μου.
  9. εγώ τα τρέχω μερικές μέρες τώρα ( Insider ) στο 1020. Είχα κάποιο πρόβλημα με την κάμερα στην αρχή ( δεν άνοιγε καθόλου και κολλούσε ). Έκανα επαναφορά και ξανακατέβασα τα διαθέσιμα updates και μετά δούλευε μια χαρά... μέχρι που χρειάστηκε να ανοίξω το Here. ενεργώ τοποθεσία και δεν βγαίνει ούτε εικονίδιο και το Here ψάχνει για Gps... Απενεργοποίησα την εφαρμογή και την ξανακατέβασα και τώρα παραδόξως δουλεύει σωστά... πολύ ψαρωτικά τα 10άρια... με 16 επιλογές πλέον στο drop down από 4 που είχαν τα 8.1.
  10. Το αν κολλάει ή όχι θα ήθελα να μου το πεί κάποιος 18χρονος που θα το σκίσει... εγώ το είδα σε αναμονή να χρησιμοποιεί 1,7G. Αυτό που θέλω να πω κυρίως είναι ότι μερικές φορές τα τεχνικά χαρακτηριστικά έιναι η μία όψη του νομίσματος. Η αρχιτεκτονική του κάθε OS είναι αυτή που κάνει την διαφορά και όχι οι πυρήνες... Για τον λόγο αυτό οι συσκευές της apple δεν έχουν μπει σε αυτό τον χορό... που έχουν μπει οι Android συσκευές.Το αντίστοιχο ισχύει και για τα Windows. Ποιοτικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο λειτουργικά και αυτό φαίνεται απο τις απαιτήσεις που έχουν, από τις συσκευές που τα φέρουν.
  11. Στις ταμειακές εκρόες και εισροές λέει πόσα χρήματα μπήκαν στην εταιρία απο την πώληση office για i προϊόντα; αυτό θα είχε ενδιαφέρον..
  12. έχεις δει το red mi note 3 που αναφέρεις με τα 3G ram πόση RAM έχει διαθέσιμη όταν η συσκευή είναι σε αναμονή;
  13. ALEX καλησπέρα, το τι χάνει η Msf απο το κάθε Lumia και το τι κερδίζει από το κάθε apple δεν μπορείς να το γνωρίζεις εσύ. Επέτρεψε μου. Μόλις κυκλοφορήσουν τα 10άρια και ο κόσμος δει την ποιότητα τους και πόσο απλά και ποιοτικά είναι , χωρις tiw διαφημίσεις ή την σαβούρα γενικότερα που κυκλοφορεί στο Android όλα θα αλλάξουν
  14. Σήμερα είδα για πρώτη φορά την συσκευή. Κατασκευαστικά πολύ ποιοτική, σου αφήνει την αίσθηση συσκευής των 300€. Το 1Γram φαίνεται πως είναι υπεραρκετό για τα w10. Πολύ καλή πρόταση.
  • Δημιουργία νέου...