Προς το περιεχόμενο

Damiam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Damiam

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    ᵻᵻ ԂƌɱįƌŊ ᵻᵻ
  • Ενδιαφέροντα
    SuPeRNaTuRaL

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.943 προβολές προφίλ

Damiam's Achievements

  1. Damiam

    SONY VAIO VPCF13 - i7 - 8GB - NVIDIA - GT425 - SSD 256GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2024 11:08 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εικονιζόμενο Sony Vaio VPCF13Z Από τα κομψότερα και προσεγμένα λαπτοπ με ικανότητες που έως σήμερα το καθιστούν εργαλείο. Έρχεται με αυθεντικά προεγκατεστημένα Windows 10 Pro και τα παρακάτω στοιχεία. CPU: i7 780QM 4cores 8Threads RAM: 8GB Dual Channel DISP: Sony 17" Antireflective matte 1920x1080 60Hz GPU: NVIDIA GT 425 VERDE HDD: Φρέσκος SSD 256GB CD/DVD/BD: ΝΑΙ (άνετα βγαίνει και βάζετε 2ο SSD) BATT: Άψογη Μπαταρία Κρατάει σαν καινούργια (ζήτημα να έχει γράψει 3-4 κύκλους) PSU: Αυθεντικός SONY φορτιστής WIFI: INTEL WIFI B/G/N Dual Band 2.4-5GHz\ BT: BLUETOOTH CONN: e-SATA/USB Combo x1, Firewire x1, Express card x1, USB 3.0 x2, Gigabit Lan x1, VGA x1, HDMI x1, Sound Out Ana/Opti Combo x1, Mic out x1, SD Card x1, Memory Stick/Duo x1 SENSORS: Drop Sensor, Light Sensor Απροβλημάτιστη λειτουργία καμία δυσλειτουργία Χωρίς σπασίματα, Χωρίς Καμμένα πιξελ, ξεχαρβαλωμένα πλήκτρα, καμμένες USB ή όποια άλλη αισθητική παραφωνία. Τιμή: Κάντε προσφορά! Υ.Γ. 1. Μην μου κάνετε αφελή προσφορές π.χ. του 50αρικου θα σας στείλω μόνο του τον SSD Kingston KC600 256GB πανω κάτω πάτσι θα είμαστε 2. Παίρνει και Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και σε συνδιασμό με τον σένσορα φωτός ανάβει αυτόματα το πληκτρολόγιο και καθορίζει φωτεινότητα και της οθόνης, οπότε αν βρείτε πάρτε το αξίζει το είδα πρόσφατα 3. Έχει αλλαχτεί πρόσφατα η πάστα και τα Thermal Pads, Λειτουργούσε σε Άκαπνο Γραφείο με ελάχιστη χρήση/καταπόνηση, μόνο Έγγραφα, Ταινίες, Photoshop.

    0,01 €

  2. Ναι οκ ειναι λίγο ακριβό, αλλά το "γκολ" σε αυτή τη συσκευή είναι Harmony OS a.k.a Huawei Android Fork Πράγμα που σημαίνει σύνδεση με το official store και χρήση εφαρμογών όπως Onenote κτλ καθως και χρήση συμβατικων εφαρμογών, e-banking κτλ Και χρήση λειτουργίας συνέργειας με κινητό και λογικά με τα ομοσταυλα λάπτοπ με αποτέλεσμα την αποστολή/συνέχεια εργασίας σε όλες τις συσκευές Variable refresh rate, dual speakers, OTG, Wireless Display κτλ Με λίγα λόγια ένα αξιόλογο tablet με e-ink display χωρίς τις αγκυλώσεις/κουσουρια άλλων (pay-to-win - pay-to-send-mail). Αξιόλογο, και δεν έχω τη Huawei σε εκτίμηση...
  3. Συμφωνώ απολύτως, επιπρόσθετα ο εν λόγω επεξεργαστής είναι επιπρόσθετα τροποποιημένος για αντοχή σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και για ανοχή σε υψηλά RAD καθώς η ακτινοβολία επηρρεάζει την λειτουργία του επεξεργαστή.
  4. Νίκος Ματζαπλώκος απο κέντρο αρραβώνων και δημοσιας ληψης ναρκωτικων...
  5. Λογικα αυτα θα ειναι τα "νεα" surface με lte/gsm δυνατοτητες για τα οποια γινεται ο λογος (η καοιου ειδους synergy arm+intel), βεβαιως με το ανυπαρκτο store με τις ανυπαρκτες πλεον εφαρμογες και με την προσφατη απαλοιφη των windows phone (arm) γινεται ευκολα κατανοητος ο αγαπημενος υποτιτλος -wait for it- Απατο! 😂🤣😅 Συμφωνω και επαυξανω, για ενα road warrior που θελει ενα μηχανακι που να 'σκαβει' και να ειναι ακρως αποδοτικο για δουλειες εκτος γραφειου 8GB/i5/256 Storage ειναι μονοδρομος. Οντας κατοχος Surface Pro, Pro 2 & 3 ειμαι πλεον σε late 2Pro λογω ιδιων spec (i5/8GB/256) με το 3, μικροτερων διαστασεων, πιο αθορυβο απο το 3 και πιο 'δροσερο'.
  6. Ευπροσδεκτο, αλλα λιγο overkill με τα τοσα μοντέλα που εχει βγαλει ως τωρα. Στα συν οτι εδω #δεν# θα ερθει με mediatek, στα μειον το notch και, η ελλειψη zeiss (αν και λενε οτι στο final product ισως παιξει), και τελος η ελλειψη του Android One branding.. Για τα γατακια που κραζουν και αλλαλαζουν ολη μερα apple μαθετε οτι το ΠΡΩΤΟ -android- τηλεφωνο που εβγαλε η -Νokia- ονομαζοταν Nokia X και Nokia XL εν ετη 2014, mkay? Και τυγχανει να τα εχω ακομα ως backup, και και μαλιστα για τοτε ηταν λουκουμια και σε τιμη και σε δυνατοτητες ωσαν budget phones. Ελεοc με τις αντιγραφες και -ποιος- αντιγραφει -ποιον-, αραξτε λιγο πιασαν κ οι ζεστες νωρις....
  7. Για το Υ2 Plus ακόμα παίζει, Μόλις το τσίμπησα, έχω άλλο ένα και αξίζει, διαρκεί όσο το MiBand 2, κάνει ό,τι και το MiBand 2 σύν πίεση, οξυμετρία και είναι 1:1 σε μέγεθος με το MiBand 2 οπότε και ταιριάζει γάντι σε όλα τα λουράκια που κυκλοφορούν. Αν έπαιζε και με την εφαρμογή της Mi θα ήταν χάρμα, αλλά οκ... (περί του FunDoBracelet ο λόγος, η εν λόγω εφαρμογή θέλει προσοχή γιατί το ρολόι "δένει" με την εφαρμογή και account, και άμα δε γίνει Unbind δεν ξαναπαίζει στην εφαρμογη με άλλο λογαριασμό, κάτι σαν apple cloud lock. Οπότε κατα την (πρώτη) χρήση ΜΗΝ προσπαθήσετε να κάνετε guest login, ΠΟΤΕ, Bind και login με λογαραισμό mail μόνο, για να μή κλαίτε μετά οτι η εφαρμογή δε συνεργάζεται πλέον.)
  8. +1 - Έχει όμως ακόμα ψωμιά..... Τα Ελληνικά υπήρχαν σε όσους ήταν γραμμένοι σε βeta εδώ και αρκετό καιρό, ξαφνικά ενώ καταλάβαινε την Ελληνική εκφώνηση από τον χρήστη, μια ωραία πρωία ξεκίνησε να απαντά στα Ελληνικά.. Άλαλα τα χείλη των ευσεβών
  9. @Mr_Proper Συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι, το ίδιο ακριβώς σκεφτομουν κι εγώ!
  10. Δεν με χαλά καθόλου το έχω ακόμα με 4.x και πετάει, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ τα skinable soft buttons, το three finger swipe για app minimize και φυσικά το remote storage If it's working, don't mess with it!
  11. Επιτέλους, μπουχτίσαμε με το slow ccc και τα depencies που αμα δεν καθόντουσαν σωστά σε συνάρτηση με τα .net framework καληνύχτες.... κοιτάω το Radeon Settings τόσο στο screenshot όσο και στο video, πρώτο-πρώτο feature: New Brushed Metal Design ..... Brushed metal, really?
  12. Εννοείται φίλτατε η MS/Νοκια το έχει αποδείξει άλλωστε πάμπολλες φορές αλλά μιλάω για android και σια btw αν δε βγεί νεα Insider beta 10 σύντομα δε θα τη παλέψω άλλο η τρέχουσα είναι για κλάμματα πολύ bug...
  13. +1 Αυτό! και σύν Ποιά άλλη εταιρία τιμάει έτσι το παχυλό ποσό που δαπάνησαμε για μια ναυαρχίδα χωρίς να την βγάλει EOL/EOS σε χρόνο DT. Πολλά Μπράβο στη Sony, διδάσκει εταιρική υπευθυνότητα έναντι των ακριβοπληρωμένων κινητών της, δεν συνάντησα άλλη εταιρία στα όσα χρόνια του android που να το έχει κάνει αυτό σε ολοκληρη σειρά, μακάρι να φιλοτιμηθούν κι άλλοι!
  14. Ωραίο, και αν έχει λογική τιμή όπως θέλω να ελπίζω και έχει active stylus, το τσίμπησα αβλεπεί!
  15. Δυστυχώς η Beta για Sammy δεν είχε, είναι να χτυπάς κεφάλι τοίχο και να μπιστάς από τοίχο σε τοίχο! anyway είχαμε φτιάξει για τις beta μια μέθοδο θα δοκιμάσω να δώ αν δουλεύει ακόμα ΑΝ βρώ καμία διαφοροποίηση θα κάνω edit το quote Λειτούργησε μια χαρά και με εγκατάσταση "απο πάνω" απο παλιά patched εγατάσταση αλλά και με καθαρή εγκατάσταση και μετά patch με τα αρχεία.
  • Δημιουργία νέου...