Προς το περιεχόμενο

afelis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    46
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με afelis

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1958

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    αθηνα-χαλανδρι.
  • Ενδιαφέροντα
    αθλητικα,κινηματογραφος,μουσικη,ταξιδια.

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.139 προβολές προφίλ

afelis's Achievements

  1. Αν είσαι Αθήνα αλλάζεις την κλειδαριά χθές, και περιμένεις την βοήθεια του γκουρού του θέματος mclein2 έχει βοηθήσει δεκάδες μέλη.
  2. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Llumar IRX dark, φορεμένες σε nissan pulsar, και cupra born, άψογες και στα δύο αυτοκίνητα, αν είσαι βόρεια προάστια τοποθέτηση στα μελίσσια,άψογη δουλειά.
  3. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Κοίταξε και την LLUMAR IRF DARK πάρα πολύ καλή.
  4. Καλησπέρα, καμία σχέση ο σύρτης του Σ. είναι χωνευτός στην κάσα, και κόβεται με τροχό.
  5. Ο Γιώργος (mclein2) είναι η ψυχή του θέματος, έχει βοηθήσει δεκάδες μέλη, με σωστές λύσεις ο Σ. παραμένει καλός πορτάς, αλλά δύσκολος στο να σου βάλει αυτά που θέλεις.
  6. Δύσκολη επιλογή, 1) KIA EV6 2) VolvoXC40 ανάλογα την τσέπη, βλέπω δεν έχεις Tesla καθόλου με μεγαλύτερο συν οτι έχει σχεδόν παντού ταχυφορτιστές, ο γιός μου έχει το Cupra Born, πραγματική αυτονομία σε έθνικη με 110/120 μ.ο.τ. 290 χιλ. αστικός κύκλος 340/360 χιλ. Καλή αγορά σε οτι διαλέξεις
  7. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Λογικά ο εγκαταστατης πρέπει να σου απαντήσει, εγώ στη θέση σου θα ζηταγα να μου το παραδώσει σε άψογη κατάσταση, αν δεν είναι σκιτζης είναι υποχρεωμένος να στο φτιάξει.
  8. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Συγνώμη σου ζήτησε Χ χρήματα τα οποία και έδωσες, οφείλει να σου δώσει άψογο αποτέλεσμα όλα τα άλλα είναι μη αποδεκτά τουλάχιστον για μένα.
  9. Τι μου θύμισες τώρα 1978 με το πολεμικό ναυτικό Χανιά 2 μήνες επισκευή στο αντιτορπιλικό, επίσκεψη στα κόκκινα φανάρια να σας πληρώσουμε οχι τώρα παιδιά μόλις τελειώσετε, ρωτάμε δεν φοβάσται μην φυγουμε και δεν πληρώσουμε; απάντηση με ενα σφύριγμα θα σας κυνηγάνε τα μισά Χανιά, αφήσαμε και μπουρμπουάρ.😄
  10. Nissan pulsar diesel τιμής πρίν 6 χρόνια 18.000, cupra born τιμή 42.000 ευρώ και ναι το ηλεκτρικό χρειάζεται σίγουρα μικτή, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και ναι η απάντηση που σου έδωσα είναι απόλυτα τεκμηριωμένη αν πέσει απο πίσω μου κάποιος στο pulsar, το φτιάχνω ανάλογα την ζημιά, αν πέσει στο born παω για ολική
  11. Είναι πολύ απλό, έχεις ενα αυτοκίνητο που κάνει Χ ποσό, απλή ασφάλεια π.χ. 300 ευρώ, μικτή και για τα πάντα ολα 1150 ευρώ και δεν σε νοιάζει αν πέσει και μετεωρίτης, ή στο φάει δεινόσαυρος τι θα διάλεγες;
  12. Φανατικοί φίλοι και εχθροί της ηλεκτροκίνησης, όπως Ολυμπιακοί,Παναθηναικοί, έχουμε και λέμε cupra born 42.000 ευρώ μείον 8.000 επιχορήγηση τελική τιμή 34.000 ευρώ, ασφάλεια μικτή και για δεινόσαυρους λόγω Κούλη, 1150 ευρώ με απαλαγή 600 ευρώ, ποσό ασφάλισης 42.000 ευρώ, φόρτιση δωρεάν μέχρι στιγμής π.χ. δημαρχείο Χολαργου 2.000 χιλ. μέχρι στιγμής, μετά στο σπίτι το βράδυ με το νυχτερινό ρεύμα με 0,15 λεπτά. σε αυτούς τους 2 μήνες χρήσης κέρδος μόνο απο βενζίνη 310 ευρώ, δεν βάζω καθόλου σέρβις, φίλτρα, λάδια, μπουζί, κ.λ.π. δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, εχω nissan pulsar diesel 6ετίας με κατανάλωση 5.1 λίτρα, αν είχα τα 42.000 ευρώ ναι θα έπαιρνα ηλεκτρικό.
  13. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Ναι και με μπροστινό, συν ηλιοροφή η διαφορα των 50 ευρώ + - νομίζω είναι στο διαφορετικό κέρδος του κάθε τοποθετητή.
  14. afelis

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Η πιο ακριβή νανοκεραμική της xpel μαζί και η ηλιοροφή 550 ευρω, της Llumar αν θυμάμαι καλά η πιο ακριβή σειρά ηταν 60-80 ευρώ πιο φτηνή τιμή.
  • Δημιουργία νέου...