Προς το περιεχόμενο

gpgalanis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    519
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.943 προβολές προφίλ

gpgalanis's Achievements

  1. Τα πρώτα επισόδεια είχαν κάποιο ενδιαφέρον Τα υπόλοιπα τα βρήκα βαρετά και με ιστορίες που δεν μας είπαν τελικά κάτι Τώρα αν στον επόμενο κύκλο αλλάξει κάτι και όλα αυτά έχουν τελικά σημασία ΟΚ αλλά τον 1ο είδα και τον 1ο σχολιάζω.
  2. Έχω την εντύπωση πως θα παιχτεί μεταξύ Καβίλ & Ααρον Τειλορ Τζονσον.
  3. gpgalanis

    The Killer[2023]

    Τραγικά βαρετή ταινία.
  4. Λίγο μπερδεμένο το τέλος ή μάλλον η σεζόν νομίζω.
  5. Σαν πιστιρίκι ο πρώτος Bond που είχα δει ήταν ο Moore και παραμένει ο αγαπημένος μου.
  6. Προτιμώ να πηγαίνω στον κινηματογράφο για να βλέπω αυτοτελείς ταινίες και να μην χρειάζεται να περιμένω 1-2 χρόνια μέχρι την επόμενη. Τον τελευταίο χρόνο είδα αρκετά part 1 και στο τέλος έφυγα με μια πικρή γεύση.
  7. Επίσης η μόδα με τα Part 1 & 2 όταν ήδη έχουν βγει αρκετά sequels έχει επίσης κουράσει. Για ποιο λόγο να δω μια ταινία (ειδικά στον κινηματογράο) όταν ξέρω ότι δεν έχει τέλος;
  8. Ωραία σε γενικές γραμμές ταινία που αν και σε κάποιες στιγμές θύμιζε FF βλεπόταν ευχάριστα. Έχω κάποια ερωτήματα αλλά έχω πάψει πλέον να πολυσκοτίζομαι. Ελπίζω μετά και το τέλος του 2ου μέρους να μην συνεχίσουν με κάποια άλλη ηθοποιό καθώς κάποιοι ρόλοι πχ ΜΙ, James Bond, Indiana καλό είναι να παραμείνουν ως έχουν. Το ίδιο ισχύει πχ και για χαρακτήρες όπως πχ η Lara Croft.
  9. Στην αρχή της ταινίας ενθουσιάστηκα, κάπου στην μέση άρχισα να βαριέμαι και λιγο προς το τέλος δεν πίστευα τι έβλεπα αλλά στην τελευταία σκηνή συγκινήθηκα που έκλεισε ένας κύκλος σχεδόν 40 χρόνων όπως άρχισε. Είχα πάρει και τον μικρό μαζί με τον οποίο έχουμε αρχίσει να βλέπουμε σιγά σιγά ταινίες από όταν ήμουν κι εγώ παιδί.
  10. Φέτος κοιτούσα περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα Pixel αλλά η άρνηση της Google να τα φέρει επίσημα στην Ελλάδα τελικά με απέτρεψε.
  11. gpgalanis

    The Flash (DC, 2023)

    Δεν ξέρω τι θα μας δείξει ο Gun αλλά είναι κρίμα που δεν ολοκλήρωσε ο Snyder το σύμπαν του. Θα ήθελα πολύ να δω Man of Steel 2, Batman, Justice League 2 & 3.
  12. Αν δούμε το John Wick σαν sequel ή παράλληλό σύμπαν του Matrix (είχε κυκλοφορήσει μια θεωρία) όλα θα αποκτήσουν νόημα!
  13. gpgalanis

    Black Mirror

    Πολύ μέτρια σεζόν. Το 1ο ήταν σχετικά καλό αλλά έχουμε ξαναδεί την ιστορία ενώ το 3ο είχε ένα σενάριο γεμάτο τρύπές. Τα υπόλοιπα είναι ανάξια λόγου.
  14. gpgalanis

    Ted Lasso (2020)

    Πολύ καλό το τελευταίο επισόδειο!
  15. gpgalanis

    Ted Lasso (2020)

    Τα τελευταία 2 επισόδεια μου φάνηκαν βαρετά & αδιάφορα καθώς αντί να εστιάσουν στους χαρακτήρες προσπάθησαν να περάσουν μυνήματα που αν και είναι σημαντικά ήταν άσχετα με την εξέλιξη της ιστορίας.
  • Δημιουργία νέου...