Προς το περιεχόμενο

NoiSy MaN

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.054 προβολές προφίλ

NoiSy MaN's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:01 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται το ποντίκι του τίτλου σε κατάσταση καινούριου. Αγοράστηκε Ιανουάριο, δοκιμάστηκε 1 ώρα το πολύ και ξαναμπήκε στο κουτί του (αποφάσισα να μείνω με το τωρινό μου ποντίκι). Γι'αυτό δεν έχω να γράψω πολλά, ούτε μπήκα στη διαδικασία για φωτογραφίες, είναι όπως ένα ποντίκι που μόλις το άνοιξες. Εννοείται πλήρης συσκευασία/παρελκόμενα. https://www.skroutz.gr/s/21846105/Corsair-Scimitar-RGB-Elite-Gaming-Pontiki-18000-DPI-Mayro.html https://www.corsair.com/us/en/p/gaming-mouse/ch-9304211-na/scimitar-rgb-elite-optical-moba-mmo-gaming-mouse-ch-9304211-na Η συναλλαγή μπορεί να γίνει χέρι με χέρι στην περιοχή μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη ή με κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς/Εurobank/Εθνική και αποστολή πανελλαδικά με όποιον τρόπο θέλετε εσείς με δικά σας έξοδα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    55 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:01 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το κινητό του τίτλου χωρίς κάποιο χτύπημα/σπάσιμο κτλ σε πολύ καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό με τη συσκευασία του. Φοράει και μια μαύρη θήκη με μια γάτα. Δεν περιλαμβάνει φορτιστή ή ότι άλλο μπορεί να είχε μέσα, είναι μόνο το κινητό και η συσκευασία. To θέμα που έχει είναι ότι στα άσχετα σταματάει να δουλεύει το touch, αν όμως ανοιγοκλείσεις την οθόνη μερικές φορές, δουλεύει πάλι κανονικά. Οπότε σίγουρα δεν είναι hw πρόβλημα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το ότι τρώει σκαλώματα λόγο 3gb ram/32 gb rom, ίσως μπορεί να βελτιωθεί με καμιά πιο ελαφριά χωρίς bloat custom rom, δεν ξέρω. Πάντως όλες οι λειτουργίες του, κουμπιά κτλ δουλεύουν κανονικότατα. https://www.skroutz.gr/s/13528911/Xiaomi-Redmi-5-Plus-32GB.html#reviews https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_5_plus_(redmi_note_5)-8959.php Η συναλλαγή μπορεί να γίνει χέρι με χέρι στην περιοχή μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη ή με κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς/Εurobank/Εθνική και αποστολή πανελλαδικά με όποιον τρόπο θέλετε εσείς με δικά σας έξοδα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    35 €

  3. Kανείς απο Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται να πάρουμε 2 Elgato Stream Deck MK.2 White? (ή αυτό και κάτι άλλο κοντά σε αυτά τα λεφτα). 105 το ένα βγαίνει
  4. NoiSy MaN

    Elden Ring [PC]

    Ποιος Radahn ρε παιδιά; Πιο πολλές φορές είχα πεθάνει από ένα random boss εκεί στα ruins πριν τον Iji. QFT
  5. 55 ακόμα καλύτερα, αν δε βγαίνεις προφανώς 50. Αυτό γενικά για την απόστασή σου, άσχετα με το τι θα πάρεις.
  6. Kι εγώ σε χώρο εργασίας βάζω πάντα αλλά κατά 80% χαρτί αφήνουν. Παρήγγειλα 27, παρέλαβα προχθές.
  7. Ναι μου έδειχνε κανονικά. Το ίδιο με σένα μου συμβαίνει με κάτι θήκες από το αγγλικό, μάλλον για επιστροφή χρημάτων πάμε αν και δεν είναι απίθανο να σκάσει ξαφνικά κάτι μέρες μετά.
  8. Να πω κι εγώ την εμπειρία μου, παραγγελία 26/11 από amazon.it το OnePlus 11 8/128 σε πράσινο, παρέλαβα σήμερα κανονικά το κινητό.
  9. Eγώ παρήγγειλα Πέμπτη, μου ήρθε μειλ ότι την έστειλαν Δευτέρα και παρέλαβα Τρίτη.
  10. ...Φοράει προστασία, ναι. ε μάλλον κάτι άλλο υστερεί
  11. Είναι η πιο αξιόλογη vfm μηχανή που μπορείς να πάρεις. Αυτή είχα. Και μ'αυτή μπορείς να μείνεις, αλλά είναι και λίγο χόμπι η φάση, σε τρώει ο λοκως σου για upgrade. Εν ολίγοις, καλά έχεις διαβάσει, προχώρα.
  12. Ε μάλλον δε θα πιάνεις το 100% αλλά και πάλι καλά θα σαι και γενικά θα ναι σοβαρή αναβάθμιση σε σχέση με την τωρινή σου κατάσταση οπότε worth.
  13. Έχω αυτό εδώ και μια βδομάδα και 360mbps ftth. Θεωρητικά ναι, δηλαδή σε ιδανικές συνθήκες που "βλέπουν" ανεμπόδιστα το ένα το άλλο και είσαι πολύ κοντά, το δοκίμασα έτσι και πιάνω 350+. Για του τίτλου τώρα συγκεκριμένα δεν ξέρω. Πάντως γενικά αξίζει φουλ η φάση με το mesh, ειδικά αν αναβαθμίζεσαι με την ευκαιρία και σε wifi 6.
  14. Ένα 50ρικο έξτρα το δικαιολογεί και με το παραπάνω.
  • Δημιουργία νέου...