Προς το περιεχόμενο

lifeowner771

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    458
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με lifeowner771

  • Ημερομηνία γέννησης 11 Απριλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    L4 Anfield Road

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lifeowner771's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/02/2024 10:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εικονιζόμενο δερμάτινο jacket, Ralph Lauren, φορεμένο ελάχιστες φορές Αρχική τιμή ειχε 2100 Περιοχή Αθήνα Ευχαριστώ πολύ

    870 €

  2. Mου ήρθε μήνυμα και ειδοποιητήριο απο ΕΛΤΑ για παραλαβή, .18 λεπτά θα πλήρωνα, πάω να το πάρω, η υπάλληλος με το πακέτο στο χέρι και μου είπε πως έχει γίνει λάθος στη κοστολόγηση και περιμένουν μήνυμα για το πόσο θα είναι το σωστό ποσό. Να φύγω και να έρθω άλλη φορά. 🤡
  3. Έχει αγοράσει κανένας κάτι απο JD Sports απο το global store για να μου πει αν περνάει τελωνείο; Λογικά απο αυτά που διαβάζω στο site τους, δεν θα πρέπει να πληρώσω κάτι έξτρα, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, και το support τους πέρα βρέχει.
  4. Δυο ρίγες αυτοκόλλητες είναι για αμάξι. 😂 Δεν μου έχει ξανα τύχει κάτι τέτοιο.
  5. Kερδίζω κάτι; 😂 Δεν έχουν βαρεθεί να το βλέπουν τόσο καιρό το πακέτο οι Κινέζοι;
  6. Kάτι πάει να γίνει. Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να έχει έρθει.
  7. Πληροφοριακά, πρέπει να υπάρχουν ακόμη restrictions στο air mail απο την Ιαπωνία. Είχα πάρει πριν κατι μήνες, και ο μόνος τρόπος αποστολής ήταν surface mail που έρχεται με container. Ρώτα τον πωλητή καλού κακού να είσαι safe.
  8. Ας βάλω και εγώ το δικό μου. Αυτό που έχω προσέξει είναι πως είτε έρθει Ελλάδα από Ολλανδία σε μια βδομάδα, είτε σε έναν μήνα, η 3μηνη αναμονή είναι στανταρακι 😋
  9. Ο πωλητης δεν εχει βοηθησει καθολου. Ολο μου λεει it's dispatched again. Kαποια στιγμη λογικα θα ερθει, που θα παει. Ας παρω πισω τα λεφτα και ας ερθει οποτε θελει.
  10. LZ403929161CN Φωτό βρήκα από review στο Aliexpress.
  11. Αύριο θα μπορέσω να πάρω! Είναι κάτι αυτοκόλλητα ριγες για αυτοκίνητο. Γιαυτο μου κάνει εντύπωση. Δεν είναι κάτι το περίεργο.
  12. Να φανταστώ δεν θα παραλάβω ποτέ; Δυο λωρίδες μικρές αυτοκόλλητα είναι για το αμάξι. Πρώτη φορά μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.
  13. Δεν το αλλάζω το Mini με τίποτα. Ακόμα και τη θέση του SE να πάρει με χειρότερα specs θα συνεχίζω να το παίρνω λόγω μεγέθους. Είχα το 11 πριν και το θεωρούσα παντόφλα. Πιστεύω πως το SE, η τιμή του και το lockdown (πολύς κόσμος δεν έχει την δυνατότητα να το δει απο κοντά) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις χαμηλές πωλήσεις. Ελπίζω μόνο η Apple να μην το καταργήσει, αλλιώς με βλέπω να το κρατάω για πολύ καιρό.
  14. Στάλθηκε από Σιγκαπούρη ναι! Από ότι κατάλαβα πήγε με DHL από Σιγκαπούρη σε Γερμανία, και με Deutche Post έφτασε εδώ! Η ξενερα είναι ότι ακόμα να κουνηθεί από ΚΔ ενώ κανονικά ήταν δυο μέρες υπόθεση. Το βλέπω να έρχεται από το 21. Έχω να δω ταχυδρόμο κανα 2βδομαδο.
  15. To βλέπετε να έρχεται πριν το 21; Απο Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη αποστολή. Παλιότερα αν δεν κάνω λάθος έμενε 2 μέρες μόνο στο Εκφόρτωση απο μεταφορικό μέσο.
  • Δημιουργία νέου...