Προς το περιεχόμενο

jsiskos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    298
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Hellas

jsiskos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

102

Φήμη

  1. jsiskos

    Low GPU usage

    Φυσικά αυτό θα έκανα. Και επειδή μου ετύχε κάτι αντίστοιχο, σε μένα ήταν θέμα driver. Sorry για το οφφ-τόπικ, συνεχίστε το δούλεμα του παιδιού αφού αυτό σας αρέσει να κάνετε!
  2. jsiskos

    Low GPU usage

    Καλά, τόσο περίεργο είναι αυτό που ρωτάει το τόπικ στάρτερ; Θέλει να μπεντσάρει και να πιάσει τα 300φπσ που πιστεύει ότι μπορεί. Είναι πολύ περίεργο το low cpu usage PER CORE σε συνδυασμό με το low gpu usage ενώ έχει off το vsync. Λες και το ίδιο το παιχνίδι έχει framerate cap, πράγμα που ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν ισχύει, γιατί άνετα πιάνω 300φπσ με vsync off. Για μένα είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει.
  3. jsiskos

    AMD Radeon

    Δε νομίζω να αρκεί η ηλιακή ενέργεια για να τροφοδοτήσει αυτά τα τερατουργήματα. αχαχούχα
  4. Κάνε την υπέρβαση και πάρε το Fractal Design R4. Το κουτί είναι ποιοτικότατο και από θόρυβο ΤΑΦΟΣ.
  5. Γιατί είναι πολύ αργοί και κλείνουν μόνοι τους μετά από λίγη ώρα για οικονομία. Θα σου κάνει τη ζωή κόλαση αν βάλεις εκεί το OS.
  6. Καλή υλοποίηση είναι της Asus στα 300κάτι ευρώ. Αλλιώς και η Gigabyte στα 286 καλή είναι! Εγώ θα έπαιρνα την Asus.
  7. Από τη στιγμή που έχεις τόσο δυνατή κάρτα, 280χ το λιγότερο.
  8. Δηλαδή φοβάσαι οτι θα σου έρχεται φουσκωμένη η ΔΕΗ με τον AMD; Ο ΑΜD σε ηρεμία έχει ίδια κατανάλωση με intel και σε full load έχει λίγη παραπάνω. Δεν ξέρω τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι η κατανάλωση ή πού διάβασες ότι ο AMD καίει παραπάνω, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Να ξέρεις ότι 100-200 παραπάνω που θα στάξεις για τον INTEL δε θα τα κάνεις ΠΟΤΕ απόσβεση. Τα 630w είναι υπεραρκετά για 6350 + 280χ. Αν κάνεις crossfire (δηλαδή 2 κάρτες γραφικών) χρειάζεσαι 750w. Φυσικά μιλάω για επώνυμα certified τροφοδοτικά και όχι τίποτα deer ή turbox. Αν πάλι επιμένεις να πας σε ίντελ ενώ μετράς τα δίφραγκα και ενώ θέλεις και καλή κάρτα γραφικών, είσαι άξιος της μοίρας σου!!
  9. Οχι ρε φιλε 3570κ με b75. Τσάμπα πάει το k. Οτιδήποτε άλλο εκτός από z77 είναι χαζή επιλογή αν έχεις 3570k. Αν πάλι δε θέλεις overclock, δεν παίρνεις ούτε k ούτε z77. Αφού ρε φίλε δεν έχεις τα φράγκα και είσαι gamer, ξέχνα τους intel και πήγαινε σε amd. Αλλιώς πάλι μλκια σύστημα θα έχεις με καλή cpu και ψόφια vga και πάλι θα ψάχνεσαι. Το ΠΑΝ είναι το BALANCE που λέει και ο Keiichi. Παράδειγμα ισορροπημένου gaming συστήματος: AMD 6350 + καλή mobo(asus m5a97 r2) = 200 ευρώ RAM 8GB DDR3 2133mhz (απορώ γιατί επέλεξες τα χρέπια στα 1600mhz που έχουν ίδια τιμή, έλεος) = 80 ευρώ 280 ευρώ λοιπόν θέλεις για ένα φοβερό σύστημα cpu/mb/ram. O intel είναι πολυτέλεια που δεν κάνει για την περίπτωσή σου (εδώ δεν ήξερες τι είναι το k, ο ιντελ μας μάρανε) Τραβάς επάνω και την 760 που λιγουρεύεσαι και είσαι αρχηγόπουλο ή ακόμα καλύτερα βάζεις AMD 280x που κάνει τη μούρη της 760 κρέας. /thread
  10. Ωραίο το pcάκι σου. Θα έπρεπε να παίζει άνετα το βίντεο, εκτός και αν ο SSD είναι τόσο ΓΤΠΚ και δεν έχει το απαραίτητο θρούπουτ. 4κ playback έκανα άνετα με το MPC-HD και lav video decoder με το dxva off! Δηλαδή το decode το ανέλαβε η cpu. Με dxva on είχα σπασίματα στην εικόνα! Περίεργο αλλά αληθινό! cpu: 4770k vga: 270x
  11. Βουρ για 760!!!!!!! To τροφοδοτικό σου την παίρνει άνετα. Μπορεί τώρα να έχεις bottleneck, αλλά είναι βλακεία να πάρεις κάρτα των 100 ευρώ και σε λίγο καιρό που θα κάνεις αναβάθμιση cpu/mb/ram να πρέπει να την ξανα-αλλάξεις! Και εγώ βήμα-βήμα αναβαθμίζω. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η cpu σου είναι λίγο μπορούχι πλέον.
  12. Αναζητώ tablet που να έχει οπωσδήποτε τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 3G ενσωματωμένο. Δε μου αρέσει να κρέμεται απ' έξω το dongle σαν dong GPS >9" dislpay με σούπερ ανάλυση, όχι τίποτα 1024x768 OTG Μέχρι 250 ευρώ μαζί με μεταφορικά Μέχρι στιγμής βρήκα μόνο ένα που να με καλύπτει πλήρως, το PIPO M6 PRO. Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Αν είναι να το παραγγείλω σήμερα - αύριο να έρθει κατά την πρωτοχρονιά!
  13. Ωραίος! Αν ήθελες τόσο πολύ παιχνίδια με τα ρεύματα έπρεπε να πήγαινες στην msi 270x hawk πάντως!
  14. Ναι ανέβαζε λιγο λιγο! Εγω καταφερα μεχρι 1200Μηζ gpu. Με μνημες δεν ασχοληθηκα.
  15. Γιατι δε δοκιμαζεις το SAPPHIRE TRIXX και ασχολείσαι με προγραμμα αλλης εταιρειας; Και εγω την ιδια εχω και μια χαρα αλλαζω βολτς μεσα απο το trixx. Το αφτερμπερνερ ειναι της msi.
  • Δημιουργία νέου...