Προς το περιεχόμενο

kaitibinikou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

kaitibinikou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος με το compact. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα compact ηλιακό (διπλής ενέργειας) και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει compact. Παράγει αρκετά ζεστό νερό? Φτάνει για να κάνουν μπάνιο 2 ή 3 άτομα? Μέχρι ποιά ώρα το βράδι το διατηρεί ζεστό το νερό?
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες στα ερωτήματά μου. Το θέμα είναι ότι τώρα μπερδεύτηκα ακόμα πιό πολύ Και απ' ότι φαίνεται δεν ήμουνα τυχερή... δεν βρέθηκε κανείς εδώ που να έχει εμπειρία με αυτά τα 2 μοντέλα που είχα αναφέρει στο θέμα μου. Το πρόβλημα βρε παιδιά είναι όπως είπα οικονομικό. Δεν υπάρχουν λεφτά για κανονικό ηλιακό, γι αυτό και προσανατολιζόμαστε σε compact. Ένας μαγαζάτορας μου είπε ότι τόσο η Ηλιοακμή όσο και η Sole είναι εταιρείες με πολλά χρόνια ιστορία και ότι τα προϊόντα τους είναι πολύ καλής ποιότητας. Τι να πω... Είπαμε με τον άντρα μου να προχωρήσουμε στην αγορά του Megasun της Ηλιοακμής (μας κάνει πολλές άτοκες δόσεις και είναι κάτι που μας βολεύει αυτή τη στιγμή) και μόλις θα έχω τα πρώτα αποτελέσματα για το αν αποδίδει, θα σας ενημερώσω.
  3. Γειά σας παιδιά, Τις τελευταίες 4-5 μέρες, έχω διαβάσει τα σχόλια σας για οτιδήποτε είναι σχετικό με ηλιακούς θερμοσίφωνες και ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Εμαθα πολλά πράγματα... Ο λόγος που γράφτηκα και εγώ σε αυτό το φόρουμ είναι για να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας στην επιλογή ενός ηλιακού θερμοσίφωνα τύπου compact. Δεν μπόρεσα να βρώ πολλά σχόλια για τέτοιους ηλιακούς. Είμαστε ένα ζευγάρι (και ίσως αν πάνε καλύτερα τα οικονομικά μας να αποκτήσουμε και ένα παιδάκι Θεού θέλοντος..) και η ταράτσα είναι 2 ορόφους πιό πάνω από το διαμέρισμα μας. Ο λόγος που προσανατολιζόμαστε για θερμοσίφωνα τύπου compact είναι καθαρά οικονομικός. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διαθέσουμε πάνω από 600 ευρώ (και αυτά δύσκολα). Μιλώντας και με διάφορους καταστηματάρχες που πουλάνε ηλιακούς, βρισκόμαστε σε ένα δίλλημα αναφορικά με 2 μάρκες, οι οποίες έχουν αρκετά χρόνια ιστορία με την παραγωγή ηλιακών. Ο ένας compact είναι ο Alpha 200 της εταιρείας Sole (http://www.eurostar-solar.com/solar-energy-systems-greece-gr.html) που κάνει 580 ευρώ, και ο άλλος είναι ο Megasun 160 της εταιρείας Ηλιοακμή (http://www.helioakmi.com/el/products/compact-solar-water-heaters.html) που κάνει 595 ευρώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας, ποιός πιστεύετε ότι είναι καλύτερος, έχει κανένας σας αυτά τα μοντέλα? Γνωρίζω ότι δεν διατηρεί το ζεστό νερό για πολλές ώρες μετά τη δύση του ήλιου, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, θα κάνουμε το μπάνιο μας νωρίς το βραδάκι. Πιό πολύ με απασχολεί αν αυτά τα 160 λίτρα (ή τα 200) θα καλύπτουν 2 άτομα προς το παρόν και ίσως 3 (ή 4) στο μέλλον. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, Καίτη
  • Δημιουργία νέου...