Προς το περιεχόμενο

dmitrios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

494 προβολές προφίλ
  • picdev

dmitrios's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dmitrios

    Προταση για αγορα ταμπλετ

    Παιδια να ρωτησω κατι. Reg Airmail By China Post μου γραφει για δωρεαν μεταφορα για αυτο εδω http://www.pandawill.com/hi724-quad-core-tablet-pc-101-inch-android-41-1gb-ram-16gb-white-p80888.html#%23%23 στα 89 ευρω. Να το εμπιστευτω το σαιτ και τον τροπο μεταφορας; Να ζητησω και καποιο δωρο;
  2. dmitrios

    Προταση για αγορα ταμπλετ

    Και γω έτσι το σκέφτομαι και λεώ να καταλήξω στο τελευταίο από τα προηγούμενο λινκ που έβαλα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ''μαγαζί''.
  3. dmitrios

    Προταση για αγορα ταμπλετ

    Πολλά λεφτά αυτά φίλοι μου. Εγώ υπολόγιζα να δώσω το πολύ 100 ευρώ!! Βασικα εχω δει αυτα τα τρια: http://www.geekbuying.com/item/T900-9-inch-Android-4-0-Tablet-PC-Allwinner-A13-1-5GHz-8G-White-313317.html http://www.banggood.com/IPPO-X9-Dual-Core-Allwinner-A20-9-Inch-8GB-Android-4_2-Tablet-p-86355.html?bid=1417&currency=EUR http://www.pandawill.com/hi724-quad-core-tablet-pc-101-inch-android-41-1gb-ram-16gb-white-p80888.html### Βασικά από τα λίγα που ξέρω καταλαβαίνω οτι το τελευταίο είναι το καλύτερο. Αλλά δεν ξέρω αν για τη χρήση που το θέλω το τάμπλετ είναι καλό και κάποιο από τα δύο πρώτα. Επίσης δεν ξέρω και ποιά από τις παραπάνω σελίδες μπορώ να εμπιστευτώ.
  4. dmitrios

    Προταση για αγορα ταμπλετ

    Απλες ταινίες dvd rip να περναει ο χρονος σε ταξιδια κτλ κτλ.
  5. pΚαλησπέρα! Δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία, έχω χαθεί στις αναζητήσεις στα διάφορα σάιτ με το τι προσφέρει το καθένα. Απλά ψάχνω ένα tablet που θα μπορώ να βλέπω άνετα σειρές και ταινίες και που θα μπορώ να συνδέομαι στο internet χωρις προβλήματα. Κάποια value for money πρόταση παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. http://www.helioakmi.com/el/products/hliakoi-thermosifones-syllektes-erotiseis.html Επειδη δεν γνωριζω απο αυτα.στο πρωτο πιστοποιητικο διαβαζω οτι λεει ΕΛΟΤ.Επισης βλεπω και απο τον Δημοκριτο,για τον βαθμο αποδοσης. Τωρα τι να πω. Αν ξερεις καποιον στα ιδια περιπου χρηματα με αυτα που λες και να βγαζει πανω απο 5ετια θα ηταν ευχαριστω να το ελεγες γιατι με τοση αναζητηση που εχω κανει με βλεπω να ναοιγω εγω στο τελος μαγαζι με ηλιακους
  7. ILIO ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Μαλλον ομως θα βαλω αυτον εδω στα 750 ευρω ολα μεσα. http://www.alphaclimagr.gr/p.Se-16-Atokes-doseis-HELIOAKMI-ILIOAKMI-160-LITRA-LITRA-2-62tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-DIPLIS-ENERGEIAS-EPILEKTIKOS.295674.html
  8. haris_216 καταλαβαινω οτι ειναι κουραστικο αλλα πραγματικα εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες αυτου του τοπικ.Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση αν και θα ηθελα να μου πεις αν απο τους παραπανω προτεινεις καποιον ή καποια αλλη προταση σου. Ας πουμε στους solar therm αναφερει πως εχουν πιστοποιητικο. ''Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας Solar Therm διαθέτει το ειδικό σήμα CE του ΕΛΟΤ το οποίο αποδεικνύει ότι έχει ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα'' http://www.iliakoi-thermosifones.com/ell/categories/Ηλιακοί_Θερμοσίφωνες_160lt_Glass Επισης δινουν και 10ετη εγγυηση,που φανταζομαι ειναι καλη.
  9. Καλησπερα σε ολους! Ηρθε η ωρα για αγορα θερμοσιφωνα και για εμενα.Τα οικονομικα λιγο περιορισμενα οποτε δεν ψαχνω για ακριβες λυσεις αλλα κυριως για οσο το δυνατον καλυτερη σχεση ποιοτητας τιμης,αν μπορει να γινει λοιπον κατι τετοιο οικονομικα. Για 3-4 ατομα ψαχνω αλλα δεν ξερω αν οι 160λιτροι ειναι καλοι για τοσα ατομα.Εχω καταληξει σε ορισμενους απλα θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας. Γενικα εχω δει καποιους που λεγονται Originale(http://www.kalogridis-shop.gr/c/4/ηλιακοί-θερμοσίφωνες-160-lt?orderby=10),εχει καποιος αποψη για αυτους? Επειτα κοιταω και στη Solar Therm καποιον απο αυτους τους δυ:1.http://www.iliakoi-thermosifones.com/ell/product/Solar_Therm_Ηλιακός_200_lt_Glass_Διπλής_Ενέργειας_με_Επιλεκτικούς_Συλέκτες_Τιτανίου 2.http://www.iliakoi-thermosifones.com/ell/product/Solar_Therm_Ηλιακός_160lt__Glass_Διπλής_Ενέργειας_με_Επιλεκτικό_Συλέκτη_Γιγας_25_τ.μ Μετα εχουμε Solar Star:http://iliakos-solarstar.gr/shop/iliakos-thermosifonas-160litr-glass-595e-me-fpa/ Και τελος σε αυτον εδω Energy solar:http://fiorentinos.skroutzstore.gr/p.Se-12-atokes-doseis-iliakos-Energy-solar-160-litra-glass-diplis-energeias-me-1-epilektiko-syllekti-titaniou-2-60-m.670030.html Ευχαροστω εκ των προτερων για την απαντηση και ειμαι ανοικτος σε προτασεις.
  • Δημιουργία νέου...