Προς το περιεχόμενο

darktraitor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με darktraitor

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.743 προβολές προφίλ

darktraitor's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

15

Φήμη

  1. Ιδομενεα πιστευεις οτι αυτα τα πραγματα τα οποια λες ισχυουν και για αλλες χωρες?Εγω πιστευω οτι αυτο το ρατσισμο σε εισαγωγικα γινεται μονο στην Ελλαδα. Εχω δει αρκετους ξενους οι οποιοι αγαπανε την Ελληνικη Μυθολογια και ειχαν χτυπησει τον Δια για παραδειγμα.Δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα με ανθρωπους του εξωτερικου γιατι υπαρχει με τους Ελληνες καθαρα?
  2. Αν ειναι διαβασμενος ανθρωπος ο οποιος λατρευει την κινεζικη κουλτουρα για παραδειγμα και κανει ενα συμβολο θα τον περασεις για βλακα..δεν ειναι καπως αδικο αυτο?
  3. Δεν ειπα αυτο εχεις δικιο σε αυτο που λες,Tο τατουαζ ειναι κατι προσωπικο και οταν αισθανεσαι ετοιμος το κανεις απλα μιλησα γενικα οτι αμα το αναφερω γενικα σαν κουβεντα παλι σε περνανε για ρατσιστη η αλλες τετοιες βλακειες οχι μονο σε θεμα τατουαζ Κανοντας λαικ δεν αγαπας την πατριδα σου σαφως!Μαθαινεις και αγαπας την χωρα σου διαβαζοντας την ιστορια σου και την κουλτουρα σου σαν λαος και ευχαριστεις-τιμας οσους πολεμησαν για εσενα για να ζεις (ελευθερος) σε αυτο το κομματι που ονομαζεται Ελλαδα !!
  4. Μπορει να κλειδωθει απο οτι βλεπω τετοια θεματα δεν μπορουμε να τα κουβεντιασουμε γιατι η κουβεντα παει αλλου και γινεσαι αντικειμενο κοροιδιας χωρις κανενα λογο καλο απογευμα ευχαριστω!
  5. Ολοκληρομενη η απαντηση σου ευχαριστω!! Απλα στεναχωριεμαι στο γεγονος οτι σε αυτη τη χωρα οταν προσπαθουμαι να δειξουμε την αγαπη μας για αυτην γινομαστε αυτοματως ρατσιστες η δεν ξερω και εγω τι αλλο και αυτο δεν ισχυει..
  6. Ευχαριστω για την απαντηση!
  7. Καταρχας για ποιο λογο γινεσαι επιθετικος απο την στιγμη που κανω μια ερωτηση?Δεν τιθεται κανενα θεμα ρατσισμου και αντιδρας λες και δεν ξερω και εγω γιατι Στο θεμα μας συμβολιζεις την μυηση του ανθρωπου στο φως <a href="http://imgur.com/tw5vQnA"><imgsrc="http://i.imgur.com/tw5vQnA.jpg" title="source: imgur.com" /></a>
  8. Κανοντας το συγκεκριμενο ταττου θα εχω προβλημα?
  9. Αυτο που σκεφτομαι ειναι το Δελφικό Έψιλον..!
  10. https://www.facebook.com/groups/97045208244/Κατι παρομοιο με αυτα στο γκρουπ!!
  11. Συγγνωμη για το λαθος εγραφα γρηγορα!!
  12. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω ενα τατουαζ και μιας και αγαπαω τη πατριδα μου θελω κατι αρχαιο-ελληνικο!Η ερωτηση ειναι η εξης,Μου εχουν πει πως κανοντας ενα τετοιο ταττου θα εχω προβλημα εξω οτι και καλα θα με περασουν για χρυσαυγητη και αλλα τετοια τα οποια δεν με εκπροσοπουν οποτε τι ισχυει?! Ευχαριστω πολυ!
  13. darktraitor

    Beep

    Καλησπέρα όταν κάθομαι στο pc μερικες φορές όταν παίζω ακούω έναν ηχο μπιπ απο motherboard παίζει να είναι τι γίνεται? Το μπιπ δεν είναι συνεχόμενο Sent from my SM-G920F using Insomnia
  14. Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οταν εχω ανοιχτο ενα παιχνιδι στα windows 10 σε fullscreen οταν παταω το Alt tab για να βγω απο το παιχνιδι πανω δεξια μου βγαινει το σημαδι HDMI απο την οθονη και φαινεται σαν να αλλαζω input συνεχεια τι παιζει?
  15. το κατεβασα απο https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench Νομιζω οτι κανω αναβαθμιση δεν ξερω...
  • Δημιουργία νέου...