Προς το περιεχόμενο

scirocco 13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    110
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.250 προβολές προφίλ

scirocco 13's Achievements

  1. Μετά από λανθασμένους χειρισμούς μου με την επιστροφή του κινητού, Εντωμεταξύ εμεινα χωρίς κινητό και το χρειαζομουν, το πηγα για service στην infoquest, αρνήθηκαν την επισκευή ακόμα και με χρέωση μου. Το πηγα σε ενα τοπικό μαγαζί, και εφτιαξαν την φόρτιση, αλλά δεν φορτίζει fast charge. Δυστυχώς χρειάζομαι το κινητό και δεν μπορώ να το ξαναπαω. Μου ειπε πιθανώς λάθος συγκόλληση του chip ενέργειας από το εργοστάσιο.Το ίδιο πρόβλημα διάβασα και σε μια ακομα κριτική στο skroutz. Ακομα δεν μπορώ να συνηθίσω ότι δεν έχει φακελους το app drawer
  2. Η άβολη στιγμή που το poco έχει ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου και το Samsung s20plus Μαρτίου...
  3. Καλημέρα, Χρειαζομαι τη γνώμη σας για την επιστροφή του ελαττωματικού κινητού στο alli/Ισπανία. Δεν μου δινει ο κινεζος return code για την αποστολή και πρέπει να πληρωσω 20-30 ευρώ στο ταχυδρομείο. Υποτίθεται λέει το ali στους ορους οτι αν δεν μου τα πληρώσει τα μεταφορικά ο κινεζος ,θα μου δώσει το ali κουπόνι. Καμία ιδεα?
  4. Να ρωτήσω κάτι. Η δόνηση του πως σας φαίνεται? Ειναι κάπως αδυναμη? Επίσης βγάζει η μπαταρία 6-7 ωρες sot χωρίς παιχνίδια (youtube, bf, chrome ktl)?
  5. Απο xiaomi plaza , 12.2023 παραγωγή.Δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι το πήρα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος, η αμφισβήτηση συναλλαγής δεν έχει να κάνει μόνο με απάτες ή μη παραλαβή , αλλά και με παραλαβή μη λειτουργικού προϊόντος (doa)/ να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές, αρκεί να έχεις αγοράσει με κάρτα. Έχει μεγάλη διαδικασία και χρονοβόρα, και θα το κυνηγήσω αν δεν βγάλω άκρη με AliExpress και εφόσον εχω τις σχετικές αλληλογραφίες για απόδειξη.
  6. 2023.12 παραγωγή , απο το xiaomi plaza
  7. Καλησπέρα, δεν ξαναεγραψα για να μην spammaro το thread με το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το κινητό απλά δεν φορτίζει με διάφορους φορτιστές, όσες ώρες κτλ. Δεν θα ασχοληθώ με infoquest γιατί δεν με ενδιαφέρει η επισκευή. Εγώ πλήρωσα καινούργιο κινητό , ηρθε doa και θέλω ή καινούργιο κινητό ή refund. Ο πωλητής απαντάει. Στην αρχή μου έλεγε να δοκιμάσω πάνω κατω οτι λέγατε και εσείς. Του έστειλα βίντεο κτλ και μετά λέει να ανοίξω dispute αν ειναι πρόβλημα του κινητού ώστε να το στείλω πίσω. Ειμαι σε αυτή τη διαδικασία και βλέπω. Ως τελευταία εναλλακτική έχω και την αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω Τραπέζης. Οταν έχω νεότερα θα επανέλθω. Να χαρείτε τα κινητά σας. Μέχρι να ξεφορτισει μου φάνηκε αρκετά καλό. Είμαι σίγουρος ότι απλά ήμουν ο άτυχος του thread.
  8. Δυστυχώς φόρτιση και ανοικτό και κλειστό χωρίς αποτέλεσμα, με τον δικό του φορτιστή και με άλλους 2 επωνυμους που δουλεύουν μια χαρα. Οταν ειναι ανοιχτό δείχνει το fast charge και ότι ανεβαίνει το ποσό με τα δεκαδικά της φόρτισης, μολις κρίβεται η ένδειξη μενουν μονο οι διπλοί κεραυνοι φόρτισης αλλά δεν ανεβαίνει η μπαταρία. Το κινητό ηρθε στο κουτί του με μια απλή διαφανη ζελατίνα σφραγισμένο και όλα τακτοποιημένα και καθαρά μεσα. Δεν είχε κάποιο αυτοκόλλητο ή ταινία σαν σφράγισμα.
  9. ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ το κινητό ουτε με το φορτιστή του , ουτε με αλλον Δείχνει ultra φόρτιση αλλά δεν φορτίζει. Καλή μου τύχη . Πρόλαβα Έσβησα ολα τα data για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση επιστροφής. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Μηνυμα στον πωλητή ή στο AliExpress?
  10. Καλησπέρα, παραγγελία 25/3 από AliExpress, xiaomi plaza, 268 ευρώ το 512, παραλαβή σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το insomnia, to thread και τον ts. Μια ερώτηση, το εκκινησα χωρίς sim και πριν βάλω το wifi μου έβγαλε προτεινόμενη γλώσσα ελληνικά. Πως το ήξερε? Το προσωπικό μου θέμα ειναι οτι έφτιαξε το s20plus που είχα πρόβλημα και δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει να έχω το poco ως κύριο τηλέφωνο. Θα το χρησιμοποιήσω λίγο και θα κρίνω.
  11. Τελικά Το παρηγγειλα απο πλαζα στα 268 το μεγάλο. Κρίσιμη για μενα η χωρητικότητα καθώς θέλω να εχω ολες τις φωτο και βίντεο από την κορη. Απλά να σημειώσω οτι είναι από τα λιγα σε αυτή την τιμή που εχει wifi6 , το οποίο εμένα με ενδιεφερε, αντίστοιχα εχει μόνο το note 13 pro plus. Επίσης γρήγορη εσωτερική μνημη και ραμ. Δυστυχώς εχει αργό usb c. Η ασύρματη φόρτιση που ειχα στο προηγούμενο δεν θα μου λείψει, ενω πάντα έχω θήκη οποτε ελπίζω να μην με ενοχλήσει η πλαστικουρα του. Ελπιζω για οριζοντα 1 με 2 χρόνια που θέλω να με καλύψει. Βασικός λογος αλλαγής από το s20 plus για μενα η μπαταρία που με κρεμαγε συνέχεια 2 με 3 ωρες sot. Άγνωστος χ το λειτουργικό, ελπίζω να το φέρω στα μέτρα μου
  12. Ναι πρέπει να βγαίνει 260, αρχική λέει 300 ευρώ . Τζάμπα πραμα 512 γιγα
  13. Επεσε και αλλο σήμερα το 512, με ψήνει τρελά
  14. Εγω ειμαι 50-50 hybrid και ειναι τέλεια. Αν τύχει και δουλέψω 2 βδομάδες σερί σπίτι βαριέμαι, 2 βδομάδες σερί γραφείο κουράζομαι, το πάω εναλλάξ, Σε εμάς δεν έχει επίπτωση στην εξέλιξη και πλεον τα γραφεία χωράνε διπλάσια ατομα (εργασία στη δουλειά με το λαπτοπ μας και dock station). Ειναι win win situation
  15. Για τους Αμερικανούς με 700 usd ,650 euro ειναι λουκούμι η συνολική έκδοση 16/512. Εμεις τι κάνουμε εδω ειναι το θέμα που όλα τα flagship εχουν πάει στο θεό.
  • Δημιουργία νέου...