Προς το περιεχόμενο

يوحان

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

يوحان's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Δες το ποστ μου #881 φαίνονται καλύτερα. Το μεσαίο κουτάκι είναι το 2ης διαλογής που δείχνει ο φίλος ΝΟΚΤΑ. Τα άλλα είναι γνήσια. Πολύ σωστός ο ΝΟΚΤΑ!
  2. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Δεν τα πουλάω. Τα χαρίζω γιατί θα πάνε χαμένα. Μόνο τα έξοδα αποστολής γιατί είμαι επαρχία. Έχω φράουλα, τριαντάφυλλο και μέντα. 5 πακετάκια από το καθένα διαθέτω περίπου.
  3. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Ναι φίλε μου από Κατάρ. Συσκευασία μεγάλη με κουτάκια των 50 μέσα.
  4. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Παίδες, έχω γνήσιο Al Fakher σε κουτάκια των 50gr, γεύσεις τριαντάφυλλο, μέντα και φράουλα. Όποιος, θέλει να του στείλω κουτάκι να μου στείλει μήνυμα, αρκεί βέβαια να βάλει τα έξοδα αποστολής στη courier.
  5. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Θα ήθελα να δοκιμάσω αυτή τη γεύση, αλλά ένα κιλό είναι μεγάλη ποσότητα και δεν καταναλώνεται εύκολα.
  6. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Πριν λίγες μέρες μου έφεραν και μένα al fakher μέντα από Κατάρ. Δοκίμασα, πολύ δροσερή γεύση σαν να μασας τσίχλα μέντα, αλλά με κούρασε μετά από 10-15 λεπτά. Είναι γεύση για να κάνεις μίξη με άλλες γεύσεις πιο πολύ. Γούστα είναι αυτά βέβαια...
  7. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Γενικώς προκύπτει το συμπέρασμα ότι ούτε καπνό (εκτός από καρβουνάκια κτλ) τελικά αξίζει να αγοράζεις από Ελλάδα. Βρείτε γνωστούς, ρωτήστε και ψάξτε να σας φέρνουν από εξωτερικό.
  8. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Από τότε που δοκίμασα al fakher κατάλαβα ότι είναι η καλύτερη. Είχα πάρει πρώτη φορά γεύση μήλο από αεροδρόμιο Κατάρ. Δοκίμασα επίσης φράουλα, επίσης πολύ καλή γεύση, πάλι από το ίδιο αεροδρόμιο μου το έφεραν. Και τώρα επειδή ένας φίλος ήταν περαστικός από Κατάρ δεν έχασα την ευκαιρία και θα δοκιμάσω και άλλη γεύση. Επειδή όμως θα μου τελειώσουν σε λίγο θα κατέβω Αθήνα να βρω al fakher. Αλλά θα είναι original?? santana μια διευκρίνιση. Μερικοί λένε ότι καλό είναι να βάζουμε αλουμινόχαρτο και ανάμεσα στο λουλά και το καπνό. Για να μην ακουμπάει ο καπνός στο λουλά και τον μαυρίζει. Έχει βάση ή όχι?
  9. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Αν τα ανάψεις καλά δεν σβήνουν. Πού τα βρήκες τα bamboocha?
  10. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Δεν ξέρω δεν έχω πάρει και γω ακόμα. Αυτό μπορεί να μας το πει o santana. Ίσως για κάποιον που δεν κάνει καθημερινή χρήση να μην υπάρχει λόγος να πάρει από εξωτερικό.Κάνε αναζήτηση στο google.
  11. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Aoua κάθισα μια μέρα και διάβασα όλα τα post, γιατί είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με κάρβουνα. Από ότι είδα φυσικά κάρβουνα έχει σε δύο καταστήματα αλλά είναι ακριβά. Για αυτό παραγγέλνουν από Γερμανία. Ταχείας καύσης μπορούμε να βρούμε εύκολα. Έτσι δεν είναι santana?
  12. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Eυχαριστώ πολύ. Μου έλυσες απορίες σχετικά με το καθάρισμα. Τα χα διαβάσει και στο blog αλλά τώρα τα κατάλαβα καλύτερα.
  13. يوحان

    Ναργιλές topic :)

    Ζήτημα να τον έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 20 φορές σχεδόν 2 χρόνια. Αλλά επειδή ήμουν παντελώς άσχετος και δεν το καθάριζα καλά, η μπιλίτσα έχει σκουριάσει.Πιστεύεις πρέπει να αντικαταστήσω λουλά και hose? Base δε νομίζω. Είναι και murano glass τρομάρα του.
  • Δημιουργία νέου...