Προς το περιεχόμενο

8-bitMUSIC

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    515
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με 8-bitMUSIC

  • Ημερομηνία γέννησης 28 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Οτι θέλω θα κανω.

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.635 προβολές προφίλ

8-bitMUSIC's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

322

Φήμη

  1. οχι hardcore πλεων, μπορω να βολευτω με την 970 ανετα ακομα 2 χρονια λογο του οτι παιζω ακομα σε 1080p.
  2. Εχω τσεκαρει την καρτα χωραει στο συγκεκριμενο κουτι(node 202) Χρηση: Gaming,photoshop,internet και media player. Θα παω φοιτητης και θα μου ειναι πολυ βολικοτερο το συγκεκριμενο κουτι γιαυτο και η αλλαγη.
  3. Να πουλησω τον 4690κ και να αλλαξω socket? ποσο μπορω να τον πουλησω?
  4. Θελω να μεταφερω το hardware μου απο το atx pc μου σε ενα ποιο συμαζεμενο mini itx case και πρεπει να αλλαξω mobo για να χωρεσει.Για main pc θα προοριζεται. "Ποιος ο λογος να εχεις κ επεξεργαστη σε μινι ιτχ συστημα?" δεν καταλαβα τι εννοεις. Μεταφορα θελω να κανω σε αλλο case οχι καινουργιο pc.Μια mini itx mobo θελω να μου πειτε για τον i5 4690k
  5. 8-bitMUSIC

    Ναργιλές topic :)

    Ξερει κανενας που μπορω να παραγγειλω καλο καπνο(al fakher,starbuzz) απο Ελλαδα? Δεν βρηκα πουθενα εδω καποιον καπνο ποιοτητας.
  6. Καλησπερα,θελω να μεταφερω το full sized pc μου στο node 202 της fractal, το προβλημα μου ειναι πως εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με το pc hardware και θελω να με βοηθησετε στην επιλογη mini itx mobo και psu για το συγκεκριμενο case. Ο CPU μου ειναι ο i5 4690k δεν σκοπευω να των αλλαξω και να παω σε ddr4 συστημα για αρκετα χρονια ακομα. Με ποια mini itx motherboard θα ειναι συμβατος?
  7. 8-bitMUSIC

    Predators

    Ναι θα το δω. Εχει καμια σχεση το σεναριο του πρωτου με αυτο που ειδα εγω?
  8. 8-bitMUSIC

    Predators

    Σημερα ειδα το predators του 2010 χωρις να εχω δει το 1 και το 2. Ειναι reboot? πως μπορω να δω την συνεχεια? αν και μετρια ταινια με τραβηξε πολυ το ενδιαφερον για το την συνεχεια.
  9. Που ειναι το αστειο??? αμα ειχε linux θα εκανε -100ε. το κανεις hackintosh και θα ειχες ενα macbook air με 400ε. αν ειχες την ορεξη να το κανεις.
  10. Αν η κοπελα δεν ειναι κανας φεμιναζι ,ναι.
  11. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καμια ορεξη για τα καινουργια παιχνιδια που βγαινουν, ισως "μεγαλωσα" αλλα οταν βαζω να παιξω ενα παιχνιδι πχ, το ac syndicate προσφατα νιωθω ενα feeling πως το παιχνιδι φτιαχτηκε μονο για τα λεφτα χωρις την παραμικρη αγαπη απο τους developers, κατι που δεν το ενιωσα σχεδον ποτε στην παλιες κονσολες.
  12. 8-bitMUSIC

    Kali linux wifi adapter drivers.

    ευχαριστω, δεν ξερω θα ψαξω να δω αν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να λειτουργιση το wifi adapter αλλιως δεν υπαρχει λογος να τρεξεις kali σε vitrualbox δεν μπωρεις να χρησιμοποιήσεις πολλα tools αν δεν βρισκει με wlan0 το wi fi adapter.
  13. 8-bitMUSIC

    Kali linux wifi adapter drivers.

    Καλησπερα, εχω εγκαταστηση το λειτουργικο στο virtual box το θεμα ειναι πως δεν αναγνωριζει το tp link wn8200nd πως μπορω να βρω τους drivers?
  • Δημιουργία νέου...