Προς το περιεχόμενο

mathsrule

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    693
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.690 προβολές προφίλ

mathsrule's Achievements

  1. mathsrule

    Στρατός

    Κοίτα, δεν βρίσκομαι σε θέση να το κρίνω αυτό, πάντως εάν θυμάμαι καλά, εάν δεν τα χάσουν παίζει εγκαλτήριο.
  2. mathsrule

    Στρατός

    Συγγνώμη, αλλά οι ΕΜΘ τι σχέση έχουν ακριβώς με τα στελέχη Σχολών; Διότι το commission τους έρχεται απλά από την συμπλήρωση ενός εγγράφου ανακατάταξης ως (πλέον) ΟΒΑ, και όχι από Προκαταρκτικές Εξετάσεις και σπουδές σε αντίστοιχη σχολή όπου όντως ελέγχονται η φυσική κατάσταση και οι αθλητικές επιδόσεις. Επιπροσθέτως, υπάρχει διαφορά στα στελέχη Όπλων, από τα στελέχη Σωμάτων. Στα Όπλα μέχρι και Ταγματάρχης (εάν θυμάμαι καλά) ανά εξάμηνο περνάς αθλητικές δοκιμασίες. Τονίζεται: ΔΕΝ μιλάω για κληρωτούς, αλλά για στελέχη. BTW έχω δει άτομο με 15-20 κιλά παραπάνω να βγάζει το μίλι οπλίτη (για όσους γνωρίζουν) σε 6:30.
  3. mathsrule

    Στρατός

    Όχι ακριβώς, είναι σχολεία προαπαιτούμενα κάποιου βαθμού. Δεν σημαίνει πως όποτε θες βγάζεις το σχολείο και ανεβαίνει βαθμό.
  4. mathsrule

    Στρατός

    Σχολή που να βγάζει Στρατηγούς υπάρχει, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Απλά είναι βαθμός στον οποίον ίσως καταλήξεις, και όχι βαθμός αποφοίτησης. Οι Αξιωματικού Υποστήριξης (Σωμάτων/Μηχανικών κτλ.) μόνο μέχρι Υπό-....... φτάνουν και πάλι αρκετά λιγότεροι σε αριθμό από τους αντίστοιχους των Όπλων, καθώς και από συγκεκριμένες Σχολές.
  5. mathsrule

    Στρατός

    Δεν γίνεται, η (αριθμητική) δύναμη των Ενόπλων μας Δυνάμεων δεν δικαιολογούν/"ξεκλειδώνουν" ας το πούμε τέτοιους βαθμούς. Μόνο έναν Στρατάρχη είχαμε, τον Παπάγο, και αυτό τιμητικά χάρη του Βασιλιά. Ακόμη και τώρα ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος είναι, ούτε καν πλήρης Στρατηγός (όλων των αστέρων).
  6. mathsrule

    Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

    Βασικά η αλήθεια είναι πως σαν υπόθεση είναι αρκετά standalone αυτή του 4, απλά χάνεται όλο το δέσιμο με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, καθώς και πολλές αναφορές.
  7. mathsrule

    Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

    Το τερμάτισα κι εγώ. Υπέροχο παιχνίδι και με αρκετά μεγάλη διάρκεια (ίσως στη διάρκειά του να κονταροχτυπιέται με το Uncharted 2).
  8. Εδώ είσαστε. http://www.apeirongame.com/
  9. mathsrule

    Στρατός

    Γενικά να ξέρεις είναι ωραία εμπειρία. Συν ότι μαθαίνεις πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα.
  10. mathsrule

    Στρατός

    Εξαρτάται από το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, την ειδικότητά σου, το σχολείο που θα βγάλεις, το που θα σε στείλουν κτλ.. Παίζει να κάνεις πάρα πολλές, παίζει και μόνο μία στην Βασική.
  11. mathsrule

    Στρατός

    Όταν λέω απλή εννοώ πως δεν μιλάω για τίποτα διαγωνιστικές ή ταχύτητας. Εντάξει, πάω πάσο τότε. Δεν ξέρω για ΜΑΚ και ΚΕΕΔ, εγώ είμαι παιδί του ΚΕΑΠ. :p
  12. mathsrule

    Στρατός

    Εντάξει, καταπόνηση σίγουρα υπάρχει. Ακόμη και στην πιο απλή πορεία, όταν έχεις πλήρη φόρτο + μπέργκιν 25 κιλών, λογικό δεν είναι; ΚΕΑΠ είχες πάει; Εκεί θυμάμαι εκπαίδευση γινόταν και στον πύργο, αλλά και στις βουνοπλαγιές δίπλα. Τα δύο μίλια που τρέχαμε κάθε εβδομάδα με άρβυλο για καλύτερο χρόνο.
  13. mathsrule

    Στρατός

    Τι εννοείς να τα βάζεις εσύ; Θα πας στο λογιστήριο του Επιτελείου να κάνεις μόνος σου την μεταφορά; :p
  14. mathsrule

    Στρατός

    Μα δεν σε βάζουν να τρέχεις με άρβυλα για να "σε γυμνάσουν". Στο κάνουν αυτό για να συνηθίσεις την κόπωση με τα άρβυλα και για να αυξηθεί η αντοχή σου στις αποστάσεις. Εφόσον είχες υπηρετήσει κι εσύ ΕΔ πιστεύω θυμάσαι για το δίμιλο (εάν το κάνατε αυτό οι κληρωτοί, δεν ξέρω). Τίποτα δεν είναι ο πύργος, απλά να είσαι συγκεντρωμένος.
  • Δημιουργία νέου...