Προς το περιεχόμενο

kostoulis97

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostoulis97

  • Ημερομηνία γέννησης 26/09/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

kostoulis97's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. kostoulis97

    Call of Duty: Ghosts

    Καλησπερα παιδια, εγκατεστησα το call of duty ghosts, και οταν πηγα να το ανοιξω μου εμφανισε το παρακατατω μηνυμα, ξερετε πως να το διορθωσω?? Ευχαριστω πολυ.
  2. kostoulis97

    Java Runtime Enviroment

    εχω windows 10 , κατεβασα αυτο που μ εστειλες το offline αλλα εχει το ιδιο θεμα
  3. kostoulis97

    Java Runtime Enviroment

    Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα σχετικα με java εβαλα να παιξω feed the beast και πριν καν ανοιξει μου βγαζει μηνυμα "java runtime enviroment not found" ξερει κανεις πως να το διορθωσω; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  4. κομπλε, σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου
  5. αρα αν ειναι ιδια αυτα δν εχω θεμα με συχνοτητα και μαρκα ετσι?
  6. Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, εκανα αναβαθμιση το πισι μου και πηρα μια ram 4gb στο παλιο το πισι ειχα αλλη μια ram 4gb διαφορετικης συχνοτητας, να παρω αλλη μια με την καινουρια ή ειμαι κομπλε να εχω 2 διαφορετικες?
  7. Gtx970 υπάρχει περιπτωση να χωρεσει;
  8. Αυτα βγαινουν 760..ψυχτρα για επεξεργαστη χωραει;; Επισης το τροφοδοτικο ειναι αξιοπιστη μαρκα;;
  9. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 750-800(βαρια βαρια) ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι: gaming(gta v,witcher)/ταινιες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανενα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? οχι,υπαρχει 24 FHD v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) visionstudio.gr/e-shop.gr vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι,εχω win7 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: κανενα Σκεφτομουν κατι σε i5-4440/60,θελω να εχει dvd,ψυχτρα στον επεξεργαστη μιας και ειναι καλοκαιρι,ssd ας μην εχει για την ωρα για να βαλω οσο δυνατον πιο καλη καρτα γραφικων.
  10. ναι καλα καταλαβες αρα το κανω εργοστασιακες πυρμισεις?
  11. γεια σας παιδια! εχω ενα windows phone στο οποιο εβαλα ενα hotmail ενος φιλου και οταν παω να κατεβασω κατι μου βγαζει οτι ο λογαριασμος που εβαλα δεν ειναι 18. εκανα ενα αλλο hotmail το εβαλα στο κινητο και δν μπορω να διαγραψω τον αρχικο... ηθελα να κατεβασω το viber στο pc και μου ειπε πως πρεπει πρωτα να το κατεβασω στο κινητο.. σε οποιο απο τα δυο μπορειτε να βοηθησετε θα ειμαι ευχαριστημενος. Ευχαριστω πολυ.
  12. kostoulis97

    Thief 2014 Giveaway!!!

    Θελω και γω να παρω μερος
  • Δημιουργία νέου...