Προς το περιεχόμενο

Akanthos!

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    258
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Time

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.811 προβολές προφίλ

Akanthos!'s Achievements

  1. Φαίνεται ότι δεν διάβασες με προσοχή το σχόλιο! Εγώ δεν είπα ότι οι Harley Davidson δεν αντέχουν στον χρόνο. Είπα ότι είναι αναξιόπιστες!
  2. Μια φορά αναξιόπιστη, πάντα αναξιόπιστη!! Ωστόσο, τα fashion victims θα το στηρίξουν, ακόμη κι αν είναι για απλή φιγούρα!
  3. Επιτέλους! Πολύ σημαντικό για την καταγραφή χρήσιμων στοιχείων και σίγουρα θα αποτρέπει πολλούς @#^%^ες από το να συμπεριφέρονται σα να είναι μόνοι τους στους δρόμους!! Αρκεί το μαύρο κουτί να είναι καλά κλειδωμένο!!
  4. Βολική λειτουργία για όσους έχουν iPhone! Αν και πολλές από τις λειτουργίες των smartphones, μου είναι παντελώς άχρηστες, έρχεται αυτό από την Apple και μου προκαλεί εντύπωση!! Γεια σου Apple, ντερμπεντέρισσα!
  5. Δεν μου αρέσει τόση τεχνητή νοημοσύνη! Τόση αυτοματοποίηση! Προτιμώ να έχω πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου, με τιμόνι και λοιπά! Στο κάτω-κάτω της γραφής, αν θέλω να φαίνεται κάπως, μπορώ να βάλω το αυτοκόλλητο που δείχνει το δαγκωμένο μηλαράκι και να παριστάνω ότι έχω Apple Car. Άσε που κάτω από το αυτοκόλλητο θα φαίνεται το όνομα του μοντέλου (i 30)! Ψαρωτικό για τους άσχετους!
  6. Εύγε!!! Η τεχνολογία στην υπηρεσία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, δημιουργεί αξιοθαύμαστες λύσεις!!!
  7. Ένα νέο τραγούδι, με δυνατό νόημα!!!
  8. Εγώ πάλι, δεν αναγκάστηκα να το κόψω. Η Microsoft με "έκοψε" από την χρήση του Skype, λόγω παλαιότητας του υπολογιστή μου. Αλλά αυτό δεν πιστεύω ότι είναι η πραγματική αιτία, καθώς η διακοπή δεν έγινε ολοκληρωτικά όταν κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της εφαρμογής, αλλά γινόταν σταδιακά! Πρώτα έπαψε η δυνατότητα για video κλήση, μετά από μερικούς μήνες σταμάτησε να λειτουργεί η φωνητική κλήση και μετά από λίγο καιρό σταμάτησε και η δυνατότητα για πληκτρολόγηση κειμένου!!! Πήρε η Microsoft το Skype και το έκανε ^%#*άνα!!!
  9. Μόνη λύση για να ξενοιάσουμε από το καθάρισμα του mouse, είναι να πλένουμε συχνά τα χέρια μας!!
  10. Ζωντανή Παράδοση!!. Έθιμα του τόπου μας!!
  11. Άσε μας ρε Zuckerberg με τις παρόλες σου! Σε πιστέψαμε ... Προτιμώ να ακούω τον Paul Westerberg!
  • Δημιουργία νέου...