Προς το περιεχόμενο

LiquidTroll

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    318
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    11

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με LiquidTroll

  • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.333 προβολές προφίλ

LiquidTroll's Achievements

  1. Εχουμε βρει την πιπίλα του εξωτερικού λες και είναι ο παράδεισος. Ειλικρινά αυτό πρέπει να σταματήσει. 1. Μια εταιρία για να σε πάρει πρέπει να έχεις δυνατό βιογραφικό. Αλλιώς γιατί να πάρει εσένα και όχι τον Ολλανδό/Γερμανό κλπ? 2. Οπως σου είπανε και οι παραπάνω, πλέον και στις Γερμανίες/Αγγλίες κλπ , τα πράγματα είναι πολύ ακριβά. Πχ, στην Αγγλία ένα πακέτο τσιγάρα έχει 12 + λίρες = 15 ευρώ. Θες να μάθεις για ενοίκια και φορολογία? 3. Είστε σίγουροι ότι θα την παλέψετε? Είστε 100% σίγουροι? 4,5 χρόνια Αγγλία και δεν την παλευα, και ήμουν φοιτητής έτσι? Οχι εργαζόμενος..... Δεν ξέρετε τι θα πει να νυχτώνει στις 16.00, και να μην υπάρχει ούτε γάτα έξω μετά τις 18.00. Οχι, δεν είναι παράδεισος έξω...Δυστυχώς, αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει.
  2. Αν η Microsoft Hellas DAta Center είναι σαν τα τρένα, φάση "παμε και οπου βγει" - Ρε μαλακα κλείδωσες? -Ναι ρε μαλακα, γιατί? -Γιατι μπήκε κάποιος μέσα και εβαλε φωτια ρε μαλακα!!!! --- Ωωωω ρε μαλακα - Ρε σίγουρα κλείδωσες? - Ναι ρε μαλακα, σίγουρα!
  3. Ελληνικό support όταν ανοίγουμε τίκετ στην Microsoft? Να ζησω να το δω...
  4. ρε φιλε, οταν σου κλεβουν τον στιχο "ΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ", και εγώ στην θέση της ετσι θα ημουνα
  5. Παντα παραγγελνω με καρτα και δεν δινω ποτε φιλοδωρημα. ΠΟΤΕ ομως...
  6. Μεχρι το 5ο επεισοδιο ειναι πολυ καλο. Ο Ελληνας Τζοκερ.
  7. https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/689296/ioanna-toyni-to-spiti-poy-agorase-i-timi-kai-i-eidiki-symfonia Πονατε πσυχούλες?
  8. Ειμαι Ολυμπιακος αλλα πραγματικα, εδώ και χρόνια δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο. Ο λογος? Δες παρακάτω..... Λιγο με το μπασκετ ασχολουμαι που κανουμε καμια επιτυχια, και οι Αγγελοπουλαίοι δεν το κάνουνε μονο για το ξεπλυμα.
  9. Πολύ θα ήθελα να εμφυτευτει τσιπ σε μερικους (ίσως και σε μένα), με εντολές που θα τον εκαναν πιο ανθρωπινο. Βεβαια, το να βαζεις τσιπ για να γινεις πιο ανθρωπος, είναι σαν να βαζεις δονητη για να γίνεις παρθένα, αλλα τεσπα
  10. LiquidTroll

    Βοήθεια χωρίζω!

    Ρε παιδια πραγματικά, με τόσα που ακούω τριγύρω μου, τελικά τείνω να συμφωνήσω με τον στίχο του ΛΕΞ: "Με Κ...ς που ζητάνε εξασφάλιση, καθόλου αγάπη μόνο π...α και εκμετάλλευση" . Και μετά μου λέτε γιατί είμαι ανύπαντρος στα 41. Το τι ακούω και βλέπω, δεν λέγεται. Η άλλη του πήρε τα παιδιά και πήγε Μυτιλήνη στην μάνα της, χωρίς καν να σκεφτει τον σύζυγο. Αλλη περίπτωση, του είπε ότι αν δεν με πας σε μεζονέτα, παίρνω τα παιδιά και φεύγω. Τον κεράτωσε κιολας απο οτι ξερω. Και φαινότανε τόοοοοσσοοο γλυκούλα.... Τελικά, συγνώμη κιόλας, απλά αρχίζω και πιστεύω ότι μερικες, όχι όλες, οι γυναίκες, το θέμα γάμου/σοβαρη σχεση το έχουνε κάνει επάγγελμα. Σε φαση καλός είναι ο Μπάμπης, καλο μισθό έχει, ομορφούλης είναι οποτε και τα παιδιά θα βγουνε όμορφα, τον εγκρίνουνε και οι φίλες μου, θα τον παντρευτω (εννοείται θα κάνω τον γάμο όπως θελω εγω,σε κτήμα, για να σκασουνε οι κολλητές, χεστηκα ποσο θα κοστίσει), και όταν θα κάνουμε 2 παιδιά, τότε θα τον κάνω ότι θέλω, σιγά μην φύγει μετά. Και αν φύγει, χέστηκα, διατροφές, θα του δίνω το Σ/Κ τα παιδιά και θα πηγάινω στα μπουζούκια με τις κολλητές. Ξέρω άνθρωπο που έχει χωρίσει, και πληρώνει δάνειο για το σπίτι του, στο οποίο όμως μένει η γυναίκα και τα παιδιά του, και ΔΕΝ του επιτρέπει καν να μπει μέσα. Και ξαναρωτάω, γιατί έχουμε καταντήσει έτσι?
  11. Τα νεα παιδια ειναι κακομαθημενα. Με 2 κλικ βλέπουνε τσόντα. Εμεις, η δεκαετια του 80 δηλαδή, έπρεπε να παμε στο βιντεο κλαμπ, να κοιταξουμε οτι δεν ειναι κανας γνωστός γύρω μας, να μπουμε στο ειδικό section με τις τσοντες, να εξετάσουμε πολυ προσεκτικά κάθε κασέτα, για να διαλέξουμε τι θα παρουμε. Το μονο ηλικιακο όριο ήταν οτι μας ελεγε ο βιντεοκλαμπας "Μην μου τις αργεις αυτές για να μην παιρνω τηλ σπιτι σου και σε φέρω σε δύσκολη θέση" Την βάζαμε μεσα απο το μπουφαν, και παγαιναμε σπιτι. Το βίντεο ηταν στην τηλεόραση στο σαλόνι, οπότε περιμέναμε να κοιμηθουν όλοι για να την δουμε, και κατα συνεπεια να τον παιξουμε. Αχ, νειατα.....
  • Δημιουργία νέου...